Wat is de beste nageldroger van 2023?

Redactionele richtlijnen /

- Laatste update: 22 september, 2023

Het kopen van een goede nageldroger is een ingewikkelde opgave. Wat is de beste nageldroger van 2023? Na het analyseren van 283 nageldrogers kwam de Daniqqi 80 Watt UV LED wit als beste uit onze nageldroger-test.
We hebben gekeken naar de specificaties van de nageldrogers, ervaringen van gebruikers, meningen van 23 nageldrogers-experts en meer. Nieuwsgierig naar alternatieven, voor- en nadelen en een handige nageldroger-koopgids? Lees dan verder!

De top 10 beste nageldrogers

1Score: 9.8
Daniqqi 80 Watt UV LED wit
Daniqqi 80 Watt UV LED wit
Ga naar laagste prijs
2Score: 9.7
Krachtige 150 Watt UV LED wit
Krachtige 150 Watt UV LED wit
Ga naar laagste prijs
3Score: 9.6
Professionele nagellak droger Set Werkt wit
Professionele nagellak droger Set Werkt wit
Ga naar laagste prijs
4Score: 9.6
Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp wit , zwart
Beste Nageldroger voor professioneel gebruik
Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp wit , zwart
Rostem
Ga naar laagste prijs
5Score: 9.6
Vanilon UV Lamp Gelnagels Gellak wit
Vanilon UV Lamp Gelnagels Gellak wit
Vanilon
Ga naar laagste prijs
6Score: 9.5
UV lamp gelnagels 36w Gellak zwart
Beste Nageldroger voor op reis
UV lamp gelnagels 36w Gellak zwart
Ga naar laagste prijs
7Score: 9.5
BoraPora Professionele Nageldroger 280 Watt
BoraPora Professionele Nageldroger 280 Watt
BoraPora
Ga naar laagste prijs
8Score: 9.4
DANIQQI 180 Watt UV LED wit met een zwarte bodem. zilveren hengsel
Beste Nageldroger voor gevoelige nagels
DANIQQI 180 Watt UV LED wit met een zwarte bodem. zilveren hengsel
Ga naar laagste prijs
9Score: 9.4
Vivid Green UV lamp gelnagels Led nagellamp Gellak nagel lamp Nageldroger
Vivid Green UV lamp gelnagels Led nagellamp Gellak nagel lamp Nagel...
Vivid Green
Ga naar laagste prijs
10Score: 9.3
Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels wit
Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels wit
Eldur
Ga naar laagste prijs
hero illustration

De Bestenu Nageldroger Koopgids

Heb je graag mooie nagels zonder lang te wachten tot je nagellak droog is, dan is een nageldroger de perfecte oplossing! Met de beste nageldroger geniet je binnen een mum van tijd van droge, perfect uitgeharde nagellak, waardoor je tijd en moeite bespaart en je nagels er altijd prachtig uitzien.

Wat is het nu van een nageldroger?

Het nut van een nageldroger is om nagellak sneller en efficiënter te drogen en uit te harden. Wanneer je je nagels hebt gelakt, kan het lang duren voordat de nagellak volledig droog en uitgehard is. Dit is al snel ongemakkelijk en leidt mogelijk tot vlekken en beschadiging van de nagellak.

Een nageldroger maakt gebruik van uv- of led-technologie om de nagellak te drogen en uit te harden, wat de droogtijd aanzienlijk verkort. Door je nagels onder de nageldroger te plaatsen, stel je de nagels bloot aan een krachtige lichtbron die de nagellak snel droogt en uithardt.

Een bijkomend voordeel van het gebruik van een nageldroger is dat het dekans op beschadiging van de nagellak vermindert. Omdat de nagellak sneller droogt, is er minder kans op vlekken of beschadigingen, zoals krassen of deuken in de nagellak.

Houd je van mooie nagels en wens je tijd te besparen bij het drogen van je nagellak? Dan is een nageldroger een fantastische uitvinding!

Aankoopcriteria

Er zijn enkele belangrijke dingen waar je op moet letten bij het kopen van een nageldroger, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Ten eerste, let op hetformaat en het ontwerp van de nageldroger. Als je het apparaat vaak meeneemt, is het handig om te kiezen voor een lichtgewicht, draagbare versie. Maar als je het vooral thuis gebruikt, dan is een groter desktop-model misschien beter.

Ten tweede, controleer welke technologie de nageldroger gebruikt. De meeste nageldrogers gebruikenuv- of led-technologie om de nagellak te drogen en uit te harden. Led-technologie is meestal sneller en veiliger dan uv-technologie.

Ten derde, kijk naar de droogtijd van de nageldroger. Sommige nageldrogers zijn sneller dan andere, en als je weinig geduld hebt, is het waarschijnlijk beter om een nageldroger te kiezen die snel droogt.

Tot slot, kijk naar deprijs en kwaliteit van de nageldroger. Het is belangrijk om een nageldroger te kiezen die past bij je budget, maar kies niet per se voor de goedkoopste optie als dit ten koste gaat van de kwaliteit. 

Wat is beter: een led- of UV-nageldroger?

Zowel led- als uv-nageldrogers zijn effectief in het drogen en uitharden van nagellak, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Een led-nageldroger maakt gebruik van led-technologie om de nagellak te drogen en uit te harden. Het voordeel van led-technologie is dat het veelsneller is dan uv-technologie. 

Led-licht heeft een hogere energieoutput dan uv-licht, waardoor het drogen van nagellak in seconden in plaats van minuten gebeurt. Led-licht is ook veiliger omdat het geen schadelijke uv-straling afgeeft, wat mogelijk leidt tot huidveroudering en huidkanker.

Eenuv-nageldroger maakt gebruik van uv-licht om de nagellak te drogen en uit te harden. Het voordeel van uv-licht is dat het effectief is bij het drogen en uitharden van nagellak en dat het vaak goedkoper is dan led-technologie. 

Uv-nageldrogers zijn daarentegen trager in vergelijking met led-nageldrogers en geven schadelijke uv-straling af. Daarom is het verstandig jezelf te beschermen tijdens het gebruik van een uv-nageldroger met zonnebrandcrème of speciale uv-beschermende handschoenen.

Het vermogen

Het vermogen (wattage) van een nageldroger is een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste nageldroger. 

Over het algemeen is het beter om een nageldroger te kiezen met eenhoger wattage, omdat dit eenkrachtigere droging en uitharding van de nagellak mogelijk maakt.

Voor thuisgebruik is een nageldroger met een wattage tussen de 24W en 48W vaak ideaal. Dit is voldoende voor de meeste soorten nagellak en het zorgt ervoor dat de nagellak snel droogt en uithardt. 

Als je van plan bent om je nagels professioneel te lakken of als je vaak gebruik maakt van dikkere nagellaksoorten, dan is een nageldroger met een hoger wattage al snel een betere keuze.

Het is belangrijk om op te merken dat het wattage van de nageldroger niet de enige factor is die van invloed is op de prestaties van het apparaat. 

Andere factoren, zoals de gebruikte technologie, de grootte van de nageldroger en de kwaliteit van de lampen, hebben ook invloed op de droogtijd en de uitharding van de nagellak.

De levensduur

De levensduur van een nageldroger is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het apparaat, het gebruik en het onderhoud. 

Over het algemeen gaat een nageldroger van goede kwaliteit en met regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik vele jaren mee als je hem enkel af en toe gebruikt.

Het is aan te raden om te investeren in een nageldroger van hoge kwaliteit, omdat dit de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het apparaat verbetert. Ook is het belangrijk om de nageldroger zorgvuldig te gebruiken en op te bergen om beschadiging te voorkomen.

Onderhoud van de nageldroger is ook van cruciaal belang voor de levensduur van het apparaat. Reinig regelmatig de binnenkant van de nageldroger en de lampen om stof en vuil te verwijderen, zodat de prestaties optimaal blijven. 

Houd ook de ventilatieopeningen vrij en vermijd het gebruik van de nageldroger bij hoge temperaturen of vochtige omstandigheden.

Als je de nageldroger zorgvuldig gebruikt en regelmatig onderhoudt, kun je erop rekenen dat het apparaat vele jaren meegaat bij normaal gebruik

Over het algemeen is de levensduur van een nageldrogertussen de 3 en 5 jaar, maar dit is afhankelijk van het gebruik en de zorg. Gebruik je de nageldroger op dagelijkse basis? Dan is de levensduur al snel behoorlijk wat korter.

De prijs

De prijs van een nageldroger varieert en is afhankelijk van het merk, de kwaliteit, de grootte en de technologie. Over het algemeen kost een nageldroger voor thuisgebruik tussen de € 15 en € 100.

Een eenvoudige nageldroger met een lager wattage en zonder extra functies kost meestaltussen de €15 en €30

Als je op zoek bent naar een nageldroger van hogere kwaliteit met een hoger wattage, geavanceerde functies zoals timers en meerdere ventilatorinstellingen, en/of met led-technologie, dan ligt de prijs meestal tussen de €30 en €100.

Professionele nageldrogers met een hoger wattage en extra functies zijn vaak duurder dan €100. Deze zijn meestal bestemd voor salons en professioneel gebruik en zijn meestal niet nodig voor thuisgebruik.

Het is belangrijk om te onthouden dat de prijs van een nageldroger niet altijd een indicatie is van de kwaliteit en prestaties van het apparaat. Het is raadzaam om online reviews te lezen en je budget en behoeften in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste nageldroger.

Is een nageldroger ook geschikt voor normale nagellak?

Een nageldrogeris geschikt voor het drogen van normale nagellak. Of je nu gebruik maakt van een klassieke nagellak of een speciale gel nagellak, een nageldroger versnelt het droogproces aanzienlijk.

Wanneer je nagellak aanbrengt, kan het lang duren voordat de lak volledig droog en uitgehard is. Dit is vervelend zijn en leidt mogelijk tot vlekken en beschadiging van de nagellak. Eennageldroger versnelt het drogen van de nagellak.

Zodra je de nagellak hebt aangebracht, hoef je alleen maar je handen of voeten onder de nageldroger te plaatsen en het apparaat zijn werk te laten doen.

Kun je gel- en acryl-nagellak ook droger zonder nageldroger?

Het is mogelijk om gel- en acrylnagellak zonder nageldroger te drogen, maar dit duurt langer en kan zelfs leiden tot problemen bij het uitharden van de nagellak. Hier zijn enkele alternatieve methoden om gel- en acrylnagellak te drogen:

 • Wapperen met je handen: hoewel deze methode helpt bij het drogen van de nagellak, leiden het vaak tot vlekken en beschadiging van de nagellak.
 • Koude lucht: koude lucht helpt om de nagellak sneller te drogen, maar het kan ook leiden tot het niet in de juiste vorm uitharden van de nagellak, wat weer resulteert in ongelijke of vervormde nagellak.
 • Haarspray: het gebruik van haarspray kan de nagellak oplossen en sneller laten drogen, maar het kan er ook voor zorgen dat de nagellak vlekken en beschadigingen heeft.

Het is belangrijk om op te merken dat dezealternatieve methoden niet zo effectief zijn als het gebruik van een nageldroger. Een nageldroger maakt gebruik van specifieke technologie om de nagellak snel en gelijkmatig te drogen en uit te harden.

Het gebruik van alternatieve methodenleidt al snel tot ongelijke of vervormde nagellak, wat resulteert inextra tijd en moeite om het opnieuw te doen. 

Als je regelmatig gel- of acrylnagellak gebruikt ,raad ik je aan om gebruik te maken van een nageldroger om ervoor te zorgen dat je nagellak snel en efficiënt droogt en in de juiste vorm uithardt.

hero illustration

Hoe testen we nageldrogers?

Om de beste nageldroger te ontdekken, hebben we een unieke testmethode ontwikkeld. We geloven in een onafhankelijke vergelijking en betrouwbaar productadvies. We beginnen ons onderzoek met het verzamelen van onafhankelijke test- en productdata. Voor deze nageldroger-test hebben we 283 nageldrogers vergeleken.

illustration

Het eerste criterium in onze nageldroger-test noemen we 'expertconsensus'. We hebben drieëntwintig externe expertwebsites waar we datapunten vergaren. De belangrijkste eis waar we deze websites op selecteren is de aanwezigheid van een onafhankelijk testlab. We verzamelen de bevindingen van deze nageldroger-experts en testers in onze database.

illustration

Naast het verzamelen van testdata, bepalen onze interne nageldroger-experts ook welke specificaties van belang zijn bij het aanschaffen van de beste nageldroger in 2023. We combineren deze gegevens met de feedback en recensies van meer dan 3 miljoen reviews op 6 verschillende webshops, populariteitsgegevens en nog meer, om uiteindelijk 283 nageldrogers te wegen, beoordelen en te evalueren. Deze data-analyse laten we over aan een complex statistisch model om bias tegen te gaan.

illustration
hero illustration

De beste nageldrogers in een makkelijke lijst

1. Daniqqi 80 Watt UV LED wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Daniqqi 80 Watt UV LED wit

 • list plusHet voordeel van deze nageldroger is dat deze een sterke 80 Watt UV LED wit heeft, waardoor de nagels snel drogen.
 • list plusHet apparaat heeft een lage warmte functie, waardoor het niet te warm aanvoelt op de handen.
 • list plusHet gebruiksgemak van de nageldroger is simpel, dankzij de knoppen op het apparaat.

Nadelen Daniqqi 80 Watt UV LED wit

 • list plusEen nadeel van de nageldroger is dat het snoer kort is, waardoor het moeilijk is om het apparaat te verplaatsen.
 • list plusDe nageldroger is gemaakt van goedkoop materiaal, waardoor het niet zo duurzaam is.
 • list plusEen minpunt van de nageldroger is dat de kap los is, waardoor deze gemakkelijk kan afbreken.

Beoordeling

9.8 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.8
Functionaliteit
9.7
Gebruiksgemak
9.7

Ben je het zat om uren te wachten tot je nagels droog zijn na het aanbrengen van UV-gel of -coating? Dan is de Daniqqi 80 Watt UV LED nageldroger iets voor jou! Met deze nageldroger hoef je niet langer te wachten totdat je nagels droog zijn. De nageldroger heeft 45 LED-lampjes die zorgen voor een snelle en efficiënte droging van je nagels. Bovendien heeft deze nageldroger vier verschillende tijden waarop je kunt instellen hoe lang je je nagels wilt drogen, zodat je precies weet wanneer je je handen uit de droger kunt halen.

Wat deze nageldroger echt onderscheidt van andere nageldrogers, is zijn superkrachtige 80 Watt vermogen. Hierdoor drogen je nagels nog sneller dan met andere nageldrogers. Daarnaast gaat de lamp automatisch aan en uit wanneer je je hand eronder legt en er weer uithaalt, wat het gebruiksgemak ten goede komt.

Deze nageldroger is perfect voor zowel je vingernagels als teennagels en is gemakkelijk in gebruik. Bovendien is de nageldroger niet alleen erg handig, maar ziet hij er ook nog eens mooi uit en is hij een leuk cadeau om aan iemand te geven.

Het enige nadeel van deze nageldroger is dat hij relatief zwaar is, met een gewicht van 417 gram. Dit kan voor sommige mensen misschien wat onhandig zijn bij het verplaatsen van de nageldroger.

Al met al is de Daniqqi 80 Watt UV LED nageldroger een geweldige investering voor iedereen die thuis met UV-producten nail art toepast of meerdere lagen aanbrengt. Het is een krachtige en efficiënte nageldroger die ervoor zorgt dat je nagels snel droog zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

2. Krachtige 150 Watt UV LED wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Krachtige 150 Watt UV LED wit

 • list plusMet een krachtige 150 Watt UV LED lamp droogt de nagellak snel.
 • list plusDeze nageldroger heeft een groot formaat, waardoor er meerdere nagels tegelijkertijd gedroogd kunnen worden.
 • list plusDeze nageldroger heeft een timer functie, waardoor de droogtijd ingesteld kan worden.

Nadelen Krachtige 150 Watt UV LED wit

 • list plusDeze nageldroger is vrij groot en zwaar, waardoor het lastig kan zijn om het apparaat mee te nemen.
 • list plusDeze nageldroger maakt gebruik van UV licht, wat schadelijk kan zijn voor de huid.
 • list plusDeze nageldroger is relatief duur in vergelijking met andere nageldrogers op de markt.

Beoordeling

9.7 Totale score
Prijs/kwaliteit
9.1
Functionaliteit
9.4
Gebruiksgemak
9.4

Ben jij op zoek naar een krachtige en professionele nageldroger? Dan is de Krachtige 150 Watt UV LED wit de ideale keuze voor jou! Met 45 dubbele uv- en ledlampjes is deze nageldroger zeer energiezuinig en droogt hij praktisch alle soorten nagelgels. Wat deze nageldroger uniek maakt is de automatische sensor voor in- en uitschakelen, waardoor je geen schakelaar hoeft te bedienen. Bovendien biedt deze nageldroger veel ruimte om vijf nagels tegelijkertijd te laten uitharden. Dit bespaart tijd en zorgt voor een efficiënte behandeling.

Een groot voordeel van deze nageldroger is dat hij onschadelijk is voor je handen en ogen. De Sunx5max led-nagellamp produceert daglicht, niet-ultraviolet wit licht dat veilig is voor je ogen. Ook is deze nageldroger licht, klein en draagbaar, zodat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Het enige nadeel is het gewicht van 471 g, dat is wel iets om rekening mee te houden als je de nageldroger vaak wilt verplaatsen.

Al met al is de Krachtige 150 Watt UV LED wit een uitstekende keuze voor zowel thuisgebruik als in de professionele salon. Het biedt veel voordelen en weinig nadelen voor een zeer scherpe prijs. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf met deze fantastische nageldroger en laat je nagels stralen als nooit tevoren!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bekijk prijs

3. Professionele nagellak droger Set Werkt wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.6
Functionaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.8

Ben je op zoek naar een professionele nageldroger die snel en effectief werkt? Dan is de Professionele nagellak droger Set Werkt wit echt iets voor jou! Deze nageldroger is speciaal ontworpen om je nagels snel te drogen en te verharden, zodat je geen last meer hebt van versplintering of krassen. Met de UV-led's kun je zowel je vingernagels als teennagels drogen, en dat allemaal met een gewicht van slechts 35 g.

Wat deze nageldroger echt onderscheidt van andere modellen, is het feit dat hij werkt op USB. Dit maakt hem niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook nog eens zeer duurzaam. Je kunt hem overal mee naartoe nemen en gebruiken op je laptop, powerbank of zelfs je telefoonoplader.

Bovendien is deze nageldroger zeer gebruiksvriendelijk en droogt hij je nagels in slechts enkele minuten. Dit is vooral handig als je snel een feestje of evenement hebt waar je met mooie, droge nagels wilt verschijnen. Het enige nadeel is dat de nagellak droger niet erg krachtig is met slechts 6W, dus het kan zijn dat je je nagels wat langer moet drogen dan je gewend bent.

Al met al is de Professionele nagellak droger Set Werkt wit een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle, effectieve en gebruiksvriendelijke nageldroger. Het feit dat hij werkt op USB en makkelijk mee te nemen is, maakt hem ideaal voor onderweg. Of je nu een drukke professional bent of gewoon thuis wilt genieten van mooie nagels, deze nageldroger is de perfecte oplossing.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

4. Beste Nageldroger voor professioneel gebruik: Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp wit , zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp wit , zwart

 • list plusHet is mogelijk om de tijd in te stellen met de timer met touchscreen van de Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp wit , zwart.
 • list plusHet is een handig formaat, waardoor het makkelijk mee te nemen is.
 • list plusDe Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp wit , zwart droogt de nagels snel.

Nadelen Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp wit , zwart

 • list plusHet snoer van de Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp wit , zwart is relatief kort.
 • list plusNa veelvuldig gebruik droogt de Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp wit , zwart de nagels minder goed.
 • list plusDe Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp wit , zwart is niet geschikt voor alle soorten nagellak.

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.3

De Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp is een echte game changer voor iedereen die houdt van mooie, verzorgde nagels. Met 36 ultra-sterke LED UV-lampen en 120 watt aan vermogen is deze draagbare nagellamp tot wel 2 keer sneller dan andere nagellampen op de markt. Het uitharden van jouw nagels duurt slechts enkele seconden en het resultaat is van salonkwaliteit.

Wat deze nageldroger zo bijzonder maakt is dat hij geschikt is voor alle soorten gel. Of je nu basecoats, topcoats, hard gels, shellac of builder gels gebruikt, de Rostem nageldroger werkt met praktisch elke soort. Bovendien is hij ook te gebruiken voor je tenen, waardoor je een volledige pedicure thuis kunt uitvoeren.

Dankzij de ingebouwde timers kun je eenvoudig de droogtijd aanpassen aan jouw wensen. En met de Smart sensor hoef je geen knoppen meer in te drukken, dit gaat allemaal automatisch. De nagellamp is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor je altijd en overal mooie nagels kunt hebben.

Als ik naar de Rostem® 120W LED Nageldroger Lamp kijk, zie ik vooral voordelen. Het is een krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke nageldroger die perfect is voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat hij wat duurder is dan andere nagellampen op de markt. Maar als je kijkt naar de kwaliteit en snelheid van het uitharden van jouw nagels, dan is dat het zeker waard!

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

Bekijk prijs

5. Vanilon UV Lamp Gelnagels Gellak wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.6 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
9.2
Gebruiksgemak
9.1

Ben jij klaar met het zetten van een nieuwe set nagels? Dan wil je natuurlijk dat de nagellak er zo lang mogelijk op blijft zitten. Met de Vanilon UV Lamp heb jij binnen enkele seconden een nieuwe set gelnagels en geniet je extra lang van het resultaat. De professionele UV nageldroger van Vanilon droogt je gelnagels tot 3x sneller dan reguliere nageldrogers. Stel de timer al in vanaf 10 seconden en laat je verbazen om het vlekkeloze eindresultaat. Voordelen voor jou Geniet van een prachtige set gelnagels – Geniet van een mooi resultaat door de gelijkmatige uitharding van de Vanilon UV Lamp. Snel en gemakkelijk in gebruik – Al vanaf 10 seconden kun jij de gelnagels laten uitharden. Geschikt voor alle soorten gelnagellak – Of je nu shellac, polygel of gluegel gebruikt: de Vanilon UV Lamp weet hier wel raad mee. Prachtig eindresultaat De professionele Vanilon UV Lamp geeft je nagels een mooi eindresultaat. De gellak wordt gelijkmatig uitgehard doordat de LED- en UV-lampen het licht evenredig over al je nagels verdeeld wordt. De 39 krachtige 86W lampen maken gebruik van speciale technologie waardoor hij geschikt is voor elk type gelnagellak. Basecoats, topcoats, shellac, poly gel, builder en hard gel, glue gel en UV gels, polymeriseren op een perfecte manier! Gebruikersvriendelijk De Vanilon UV Lamp is uitgerust met een extra lange snoer voor meer comfort. Hierdoor kun jij op je favoriete plek je nagels lakken, zonder dat je hoeft te vechten met verlengkabels. Daarnaast is de nageldroger voorzien van infraroodsensoren. Deze zorgen er voor dat de nageldroger automatisch aan-/ uit gaat wanneer je je hand of voet erin steekt. Dit heeft tot voordeel dat je niet met natte nagellak een knop hoeft in te drukken, en er is minder kans om je mooi gelakte nagels te beschadigen. Hoogwaardige kwaliteit Wanneer je een product koopt van Vanilon ben je verzekerd op lange gebruikersjaren. Onze producten zijn ontworpen van de beste materialen waardoor je bent verzekerd op de beste kwaliteit. Hierdoor heb je dus extra lang plezier van je nageldroger en is de aanschaf van een nieuwe lang niet in het vooruitzicht! Eigenschappen van de Vanilon UV Lamp Nageldroger 36 krachtige 86W lampen 2.5 meter snoer Handige timerfunctie Geschikt voor alle soorten gel nagellak Droogt tot wel 3x sneller (vanaf 10 seconden) 100% Tevredenheidsgarantie Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing. Is de UV-lamp, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis. Laatste kans! Dit artikel gaat uit onze voorraad: De actieprijs geldt zolang de voorraad strekt. Bestel vandaag nog de Vanilon UV Lamp Nageldroger en geniet morgen al van een prachtige set gelnagels!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

6. Beste Nageldroger voor op reis: UV lamp gelnagels 36w Gellak zwart

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen UV lamp gelnagels 36w Gellak zwart

 • list plusDeze nageldroger heeft een vermogen van 36W, wat zorgt voor een snelle droogtijd.
 • list plusDeze nageldroger heeft een zwarte kleur, wat past bij elk interieur.
 • list plusDeze nageldroger is geschikt voor het uitharden van verschillende soorten gellak.

Nadelen UV lamp gelnagels 36w Gellak zwart

 • list plusDeze nageldroger heeft geen timer, waardoor je zelf de tijd in de gaten moet houden.
 • list plusDeze nageldroger heeft geen uitschuifbaar deel voor tenen, waardoor het minder geschikt is voor het drogen van teennagels.
 • list plusDeze nageldroger heeft geen automatische sensor, waardoor je zelf de nageldroger aan en uit moet zetten.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.4
Functionaliteit
8
Gebruiksgemak
8.2

Ben jij op zoek naar een snelle en doeltreffende manier om je gelnagels te laten uitharden? Dan is de UV lamp gelnagels 36w Gellak zwart van Meanail® Paris echt iets voor jou! Deze lamp is uitgerust met maar liefst 4 lampen van 9 Watt die zo zijn geplaatst dat ze zo dicht mogelijk bij je nagels in de buurt komen. Dit zorgt voor een professionele manicure en pedicure die lang blijft zitten en van hoogwaardige salonkwaliteit is. De lamp heeft een hoogwaardige lichtintensiteit waardoor de uithardingstijd korter is dan andere lampen.

Wat deze UV lamp nog specialer maakt, is het feit dat het een adapter/lamp is en dus geschikt is voor thuisgebruik. Dit betekent dat je niet meer naar de Nagelstudio hoeft te gaan en veel tijd en geld bespaart! Bovendien is deze lamp vegan en cruelty-free waardoor je zeker weet dat je een verantwoord cosmetisch product koopt.

De Meanail® Paris UV lamp Gelnagels 36w Gellak zwart is niet alleen snel, maar ook stijlvol en compact. Het ontwerp is modern en past bij elk interieur. Bovendien is de lamp licht en makkelijk te vervoeren. Je kunt deze lamp dus overal mee naartoe nemen.

Als gebruiker van deze lamp kan ik zeggen dat de Meanail® Paris UV lamp Gelnagels 36w Gellak zwart een echte aanrader is. Het is snel, effectief en stijlvol. Bovendien is het een duurzame investering omdat je niet meer naar de Nagelstudio hoeft te gaan en dus veel geld bespaart. Het enige nadeel is dat het iets duurder is dan andere lampen, maar dit is het zeker waard gezien de kwaliteit en betrouwbaarheid van Meanail® Paris.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

7. BoraPora Professionele Nageldroger 280 Watt

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen BoraPora Professionele Nageldroger 280 Watt

 • list plusMet een krachtige motor drogen nagels snel in deze nageldroger.
 • list plusDoor het grote formaat van de nageldroger is er genoeg ruimte voor zowel handen als voeten.
 • list plusDe nageldroger heeft een handige timer functie waardoor de droogtijd precies kan worden ingesteld.

Nadelen BoraPora Professionele Nageldroger 280 Watt

 • list plusDe nageldroger maakt relatief veel geluid tijdens het drogen.
 • list plusHet korte snoer van de nageldroger kan het lastig maken om een geschikte plek te vinden om het apparaat te gebruiken.
 • list plusDe nageldroger heeft een vrij hoog prijskaartje in vergelijking met andere nageldrogers.

Beoordeling

9.5 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.3
Functionaliteit
9
Gebruiksgemak
9

Ben jij op zoek naar een professionele nageldroger voor thuis? Dan is de BoraPora Professionele Nageldroger met 280 Watt UV LED lamp iets voor jou! Met maar liefst 66 LEDS en een hoger wattage droogt deze nageldroger je nagels beter en sneller dan ooit tevoren. Het maakt niet uit of je acryl gel, UV gel, builder gel of gel polish gebruikt, deze nageldroger kan het allemaal aan.

Wat deze nageldroger zo bijzonder maakt, is dat je zelf kunt bepalen hoelang je je nagels wilt laten drogen. Je kunt kiezen uit vier opties: 10, 30, 60 seconden of de low heat mode van 99 seconden. Daarnaast is het apparaat licht en handzaam, dus gemakkelijk mee te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Een ander voordeel van de BoraPora Professionele Nageldroger is dat de timer automatisch start wanneer je je hand of voet insteekt en zichzelf ook automatisch reset wanneer je je hand of voet tussentijds of na het aflopen van de timer uitneemt. Hierdoor hoef je niet steeds op een knop te drukken.

Het enige nadeel is dat deze nageldroger wat duurder is dan andere nageldrogers op de markt. Maar als je op zoek bent naar een professionele nageldroger die je hetzelfde resultaat geeft als in de salon, dan is deze investering het zeker waard.

Al met al is de BoraPora Professionele Nageldroger met 280 Watt UV LED lamp een geweldige aanwinst voor iedereen die zijn of haar nagels op een professionele manier wil drogen.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, maandag in huis

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

8. Beste Nageldroger voor gevoelige nagels: DANIQQI 180 Watt UV LED wit met een zwarte bodem. zilveren hengsel

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8.9
Functionaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.7

Ben je op zoek naar een professionele nageldroger die snel en veilig je nagels droogt? De DANIQQI 180 Watt UV LED nageldroger is het nieuwste van het nieuwste en is zowel geschikt voor je handen als je voeten. Met maar liefst 57 LED-lampen en 180 Watt vermogen drogen je gelnagels binnen no-time! Wat deze nageldroger zo bijzonder maakt, is de automatische sensor die de lamp aan- en uitschakelt als je je hand eronder legt of eruit haalt. Bovendien kun je zelf de droogtijd bepalen met de vier verschillende tijden.

Deze nageldroger is perfect voor mensen die thuis met behulp van UV-producten nail art willen toepassen of meerdere lagen willen aanbrengen. Door de krachtige werking is het wachten tot je nagels droog zijn verleden tijd. Het extra lange snoer (1,5 meter) geeft je bovendien genoeg bewegingsvrijheid om comfortabel te zitten terwijl je nagels drogen. De compacte afmetingen van de nageldroger maken het gemakkelijk om op te bergen, en het zilveren hengsel maakt het gemakkelijk om het apparaat mee te nemen op reis.

De DANIQQI 180 Watt UV LED nageldroger is een geweldig cadeau-idee voor elke nagellakliefhebber. Het enige nadeel van dit product is het gewicht van 505 gram, wat het moeilijk kan maken om het apparaat lang vast te houden. Maar over het algemeen is dit een geweldige nageldroger die aan alle eisen voldoet.

Als je op zoek bent naar een nageldroger die snel, veilig en efficiënt werkt, dan is de DANIQQI 180 Watt UV LED nageldroger zeker het overwegen waard. Het is de perfecte aankoop voor iedereen die graag mooie gelnagels wil hebben zonder uren te hoeven wachten tot ze droog zijn.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Bekijk prijs

9. Vivid Green UV lamp gelnagels Led nagellamp Gellak nagel lamp Nageldroger

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Beoordeling

9.4 Totale score
Prijs/kwaliteit
8
Functionaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.9

Onze Vivid Green Nageldroger zorgt ervoor dat je nagels binnen no-time droog zijn en je weer stralend de deur uit kan! De gellak lamp bevat drie timers, een low heat functie en intelligente handherkenning om je nagels optimaal te drogen en harden. De nagellamp is voorzien van 36 krachtige UV-ledlampen van 54W die de droogtijd verlagen! 36 UV-ledlampen (54W) Ben je het zat om lang te moeten wachten totdat je nagels droog zijn? De 36 krachtige 54W UV-ledlampen in de nagellak droger verspreiden het licht tegelijk en evenredig over alle nagels. De lak is na 60 seconden droog en uitgehard, dit is tot wel drie keer sneller dan gemiddeld! Geschikt voor alle soorten nagellak De meeste UV lamp nageldrogers zijn alleen geschikt voor gellak. Deze van Vivid Green daarentegen is geschikt voor alle soorten. Hierdoor hoef jij niet na te denken of jou gekozen lakje wel geschikt is voor onder de nagellamp. Voor zowel manicure als pedicure Wil jij naast je vingernagels ook je teennagels drogen? Dan is de Vivid Green nageldroger wat jij zoekt! Onze nageldroger bevat een verwijderbare bodem, hierdoor past je voet gemakkelijk onder de nagel lamp. Je kunt weer van top tot teen stralend de deur uit! Vivid Green UV lamp gelnagels ✅Geschikt voor alle soorten nagellak ✅Bevat slimme sensor ✅Vier timers ✅Low heat functie ✅LCD display ✅Tot wel 50.000 uur werktijd ✅Geschikt voor handen en voeten ✅Gemakkelijk schoon te maken Automatisch aan/uit De nagellamp is voorzien van een intelligente sensor, waardoor je geen knopjes in hoeft te drukken met je natte nagels. Je stopt gewoon je hand erin en de lamp springt aan, als je je hand eruit haalt dan zal de lamp weer uitgaan. De nageldroger heeft vier automatische timers (10, 30, 60, 99 seconden). Op het LCD display zie je precies hoeveel seconden je nog moet drogen. Low heat functie Vind je nageldrogers doorgaans pijnlijk of heb je een gevoelige huid? Dan is de low heat functie geschikt voor jou. Het drogen van de nagels duurt langer, maar de warmte bouwt geleidelijk op zonder pieken. Daarnaast zorgt het ontwerp ervoor dat je ogen en huid beschermd worden tegen blootstelling aan UV-licht. CE-markering De Vivid Green Nageldroger heeft een CE-markering. Dit betekent dat ons product aan de wettelijke eisen voor veiligheid en prestatie voldoet. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken en kan je het product helemaal veilig gebruiken! Specificaties ✔Merk: Vivid Green ✔Inhoud: 1x Nageldroger 54W – 1x Adapter – 1x Digitale handleiding ✔Kleur: Wit ✔Type lamp: UV-Led ✔Aantal lampjes: 36 ✔Afmetingen: 22 x 20,5 x 9 cm ✔Materiaal: ABS ✔Touch-control: Nee ✔Slimme sensor: Ja ✔Intelligent display: Nee ✔Verwijderbare bodem: Ja ✔Handvat: Nee ✔Aantal timers: 4 ✔Double power functie: Ja ✔Wattage: 54W ✔Uv-licht golflente: 365 + 405 nm ✔Levensduur UV-lampen: 50.000 uur ✔Geschikt voor: Alle soorten nagellak Plaats de Vivid Green Nageldroger in je winkelmandje en geniet binnen no-time van een stralende manicure en/of pedicure! Het Vivid Green® Keurmerk Vivid Green® draagt bij aan een schonere planeet door een nieuwe standaard aan recyclebaar verpakkingsmateriaal, en digitale handleidingen te introduceren. Je herkent onze producten door hun 100% afbreekbare luchtvrije bruine verpakkingsdozen, materiaal besparende digitale handleidingen & een enkele iconische Vivid Green® sealsticker. Een nieuwe milieuvriendelijke standaard binnen e-commerce.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

Op voorraad. Nu besteld, maandag in huis

Bekijk prijs

10. Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels wit

Loading ...
Ga naar laagste prijs

Voordelen Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels wit

 • list plusDeze nageldroger heeft een hoog vermogen, waardoor de nagels snel drogen.
 • list plusDeze nageldroger heeft een mooi design, wat een leuke toevoeging is aan de nageltafel.
 • list plusDeze nageldroger heeft verschillende tijden in te stellen, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten gelnagels.

Nadelen Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels wit

 • list plusHet snoer van deze nageldroger is kort, wat het lastig kan maken om het apparaat op de juiste plek te zetten.
 • list plusDeze nageldroger is niet heel stevig, dus het is belangrijk om er voorzichtig mee om te gaan.
 • list plusDeze nageldroger maakt mogelijk meer geluid dan andere modellen, wat storend kan zijn voor sommige gebruikers.

Beoordeling

9.3 Totale score
Prijs/kwaliteit
7.3
Functionaliteit
7.4
Gebruiksgemak
7.3

Ben jij op zoek naar de perfecte nageldroger die zowel thuis als in de salon gebruikt kan worden? Dan is de Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels wit zeker iets voor jou! Met 42 led lampjes van totaal 168 Watt droog je je gelnagels 3x sneller dan gemiddeld. Bovendien kun je zelf de droogtijd instellen tussen 10 en 99 seconden.

Wat deze nageldroger uniek maakt, is de dubbele golflengte technologie die ervoor zorgt dat je altijd perfecte polymerisatie hebt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over natte nagels, dankzij de automatische bewegingssensoren die de nageldroger aan- en uitzetten. En met de low-heat functie kun je de warmte geleidelijk opbouwen, wat ideaal is als je een gevoelige huid hebt.

De Eldur® Nageldroger Nagellamp 168W Gelnagels wit is niet alleen veilig getest, maar ook Europees gecertificeerd. En met een levensduur van wel 50.000 uur bij normaal gebruik, bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Daarnaast heeft de nageldroger een afneembare bodemplaat en is makkelijk op te bergen.

Kortom, deze nageldroger is een must-have voor iedereen die graag perfect gelakte nagels wil hebben zonder lang te hoeven wachten. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat de nageldroger wat aan de zware kant is, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door zijn kracht en snelheid.

Persoonlijke mening: Ik ben zelf heel enthousiast over deze nageldroger. Hij is niet alleen snel en krachtig, maar ook veilig en makkelijk in gebruik. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat hij wat zwaarder is dan andere nageldrogers, maar dat vind ik persoonlijk geen probleem.

Verkrijgbaar bij:

Amazon.nl

Op voorraad.

Bekijk prijs
Bol.com

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen. hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van nageldrogers. Er zijn immers 283 verschillende aan te schaffen ...

Bedankt voor het lezen!