Hoe komt deze fantastische Teugels paard reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de zoektocht naar de beste Teugels paard ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Teugels paards, maar vandaag ondersteunt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Teugels paards die op de markt zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Teugels paards het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Teugels paards stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Teugels paards

De beste Teugels paards in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Elastische halsverlenger, kan zowel voor het rijden als longeren gebruikt worden, volledig elastische en eenvoudig traploos in lengte verstelbaar, ideaal voor paarden die te kort in de hals lopen, of tegen de hand van de ruiter zijn, corrigeert de hoofd/hals houding van het paard op een vriendelijke manier, eenvoudig te bevestigen, het elastiek loopt van achter de oren door de bitringen heen en kan op verschillende plaatsen worden bevestigd voor verschillende inwerkingen (bijvoorbeeld tussen de voorbenen of aan de bovenste ringetjes van het zadel), ideaal voor het trainen van jonge paarden om hen tijdens het longeren of rijden te stimuleren tot het juiste gebruik van hals- en rugspieren.

1. Epplejeck - Halsverlenger


Product informatiePlus or Show more

Mooie leren academische teugel met musketon sluiting. De teugel is mooi smal, soepel leer en ligt heel comfortabel in de hand. Geschikt voor de academische rijkunst, grondwerk, zoals bijv. rechtrichten. De teugel is snel en eenvoudig te bevestigen aan het bit of aan de kaptoom dankzij de fijngevormde musketonclips Bij het rijden kun je de musketons aan het bit of aan de buitenste ringen van de kaptoom bevestigen. Bij het werk aan de hand kun je één uiteinde aan de middelste ring van de kaptoom bevestigen. Lengte 3.20m en 16mm breed.

2. Academische teugel - 3,20m - zwart - messing


Product informatiePlus or Show more

Nylon slofteugel, het gedeelte dat door de bitringen loopt is gemaakt van een nylon koord, waardoor de slofteugel soepeler door de bitringen heen kan bewegen, hulpteugel om het paardenhoofd naar beneden te dwingen, wanneer de slofteugel tussen de voorbenen wordt bevestigd wordt het hoofd en de hals meer naar beneden gebracht, wanneer de slofteugel onder de zweetbladen wordt bevestigd, wordt een betere nageeflijkheid in hogere oprichting verkregen, wordt aan de singel bevestigd door middel van een losse, leren singellus, de slofteugel wordt met musketonsluitingen aan deze singellus geklikt, door de musketonsluitingen is het ook mogelijk om de slofteugel aan de ringetjes van de singel zelf te bevestigen, eenvoudig en snel te bevestigen, voor gebruik is een stille hand vereist, zilverkleurig beslag, lengte: 260 cm per kant.

3. Epplejeck Cord Slofteugel - Zwart - mt. Paard


Product informatiePlus or Show more

Complete thiedeman set, soepele en sterke kwaliteit leer, voor veel paarden en ruiters geschikt, makkelijk in gebruik, zorgt ervoor dat het paard zijn hoofd niet te ver omhoog of naar voren kan brengen, schakelt automatisch in zodra het paard te hoog geheven of te lang gestrekt is, de werking stopt wanneer het hoofd weer in de juiste houding is, ruim verstelbaar bij de singel en op de hals, de thiedeman wordt aan de singel bevestigd door middel van een singellus, aan de bitringen worden speciale thiedeman springteugels bevestigd, met d-ringen om de thiedeman aan te bevestigen, vervolgens wordt de thiedeman door de bitringen heen gehaald en op de gewenste lengte aan de speciale thiedeman teugel vast geklikt, zilverkleurig beslag, complete set van thiedeman en teugel.

4. Harrys Horse Thiedemann Teugel - Compleet


Product informatiePlus or Show more

Nylon springteugel, afgewerkt met leer, met martingaalstoppers, leren teugelstops, gespsluitingen, zilverkleurig beslag, 19 mm breed, lengte maat pony 260 cm, lengte maat paard: 290 cm.

5. Ej Springteugels Eppleck - 500 - full


Product informatiePlus or Show more

Longeerhulp die de houding en balans helpt te verbeteren, gemaakt van sterk en zacht nylon, roestvrijstalen katrollen en musketons, achterhanddeel voorzien van zacht imitatiebont, de teugel loopt via het bit en de longeersingel achter de achterhand van het paard langs, hierdoor oefent de hulpteugel invloed uit op het hele paardenlijf en niet alleen op de hoofd-/halshouding, zorgt voor een goed achterbeen- en ruggebruik, in te stellen in 4 verschillende standen, voor ieder trainingsniveau, ruim verstelbaar, geschikt voor pony's en paarden , exclusief longeersingel/longeerpad

6. Imperial Riding Pessoa Longeerhulp Good Will - Yellow


Product informatiePlus or Show more

Soepele dressuurteugel, soepel leer, blinde haaksluitingen, zilverkleurig beslag, geschikt als trensteugel voor een stang&trens hoofdstel, lengte +/- 2,48 meter.

7. Epplejeck Dressuurteugel Haaksluiting - Zwart - 16mm


Product informatiePlus or Show more

Smalle anti-slip teugels, rubber verweven in het bandmateriaal, met handige musketon sluiting, zilverkleurig beslag, extra lang; lengte 3 meter, 15 mm breed.

8. FRA Pardoes - Teugels antislip - Bruin - mt. 300cm


Product informatiePlus or Show more

Leren teugel met rubber deel voor extra grip, anti-slip werking. Met musketons. 22mm breed

9. Teugel rubber - zwart - musketon - messing - full


Product informatiePlus or Show more

Een Thiedemann-teugel is voor vele paarden en ruiters geschikt de teugel schakelt automatisch in zodra het paard te hoog geheven of te lang gestrekt is. De teugel is makkelijk in gebruik en bij juiste houding van het paard buiten gebruik Cob: 150cm Full: 160cm

10. Thiedeman teugel zwart pony


Vergelijkbare producten aan Teugels paards


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Teugels paards er zijn namelijk 136 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Teugels paard kopen.