Beste Terugslagvrije Hamer - March 2020

36 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Gedore Terugslagvrije Hamer - 50 mm

Gedore
9.8Score
2

Gedore Kunststofhamer 40mm - Terugslagvrij

Gedore
9.1Score
3

GEDORE terugslagvrije hamer - nylon - 35 mm kop - lengte 305 mm - type 248

Gedore
8.6Score
4

Hofftech Hamer Anti Terugslag 35mm

Hofftech
8.4Score
5

ES Uitdeukhamer 25 mm.

ES
8.3Score
6

Skandia hamer terugslagvrij 40 mm 650 g

Skandia
8.2Score
7

Top Tools Terugslagvrije Hamer 35mm

Top Tools
7.8Score
8

HBM 4,5 KG. Terugslagloze Voorhamer Met Rubber Kop 105 mm.

HBM machines
7.5Score
9

Silverline Terugslagvrije hamer

Silverline
7.4Score
10

Halder Supercraft 3366 nylon terugslagvrije hamer Ø40

Halder
7.3Score

Hoe komt deze fantastische Terugslagvrije Hamer opsomming tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Terugslagvrije Hamer ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Terugslagvrije Hamers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Terugslagvrije Hamers die te koop zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Terugslagvrije Hamers het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Terugslagvrije Hamers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Terugslagvrije Hamers

De beste Terugslagvrije Hamers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De kop van deze Gedore teurgslagvrije hamer is gevuld met kleine kogeltjes met een hoog koolstofgehalte. Door de klap waarmee u slaat, vallen de kogeltjes in eens allemaal naar beneden. Deze beweging bepaalt de kracht van de klap, dus niet hoe hard je slaat. Omdat de massa van de hamerkop zelf niet zo groot is, merkt u niets van de terugslag van de kop. Hierdoor worden spieren en pezen ontzien en kunt langer doorwerken. Voordelen Hamerkop met een kleine massa zodat je niets van de terugslag merkt. Gevul met kleine kogeltjes, welke de kracht van de klap bepalen. Spieren en pezen worden ontzien. Specificaties - Lengte: 31 cm. - Diameter kop: 50 mm. - Gewicht: 1070 gram.

1. Gedore Terugslagvrije Hamer - 50 mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze terugslagvrije kuntstof hamer van het merk Gedore heeft een kop welke gevuld is met kleine kogeltjes met een hoog koolstofgehalte. Door de klap waarmee geslagen wordt vallen deze kogeltjes allemaal naar beneden. Deze beweging bepaald de kracht van de klap. Niet hoe hard je slaat. Hierdoor worden gewrichten en pezen ontzien. Omdat de massa van de hamerkop niet groot is zul je ook vrijwel niets merken van de terugslag. De voordelen van dit product Met stevige en robuuste stalen steel. Splintervrije, breuk- en slijtvaste polyamide-koppen, 75 Shore D, getest tot -20° C. Hamerslag zilver poedergecoat. De specificaties - Lengte: 300 mm. - Gewicht: 810 gram. - Diameter kop 40 mm.

2. Gedore Kunststofhamer 40mm - Terugslagvrij

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze kop van de 248 ST-35 terugslagvrije hamer van Gedore heeft een kleine massa, waardoor je vrijwle niets voelt van de terugslag. Hierdoor worden spieren en pezen ontzien en kunt langer doorwerken. De koppen van deze hamer zijn splintervrij, breukvrij en slijtvast. Voordelen Kop heeft een kleine massa, waardoor de terugslag niet gevoeld wordt. Splintervrij, breukvrij en slijtvast. Specificaties - Lengte: 29,5 cm - Diameter kop: 35 mm - Gewicht: 670 gram

3. GEDORE terugslagvrije hamer - nylon - 35 mm kop - lengte 305 mm - type 248

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Terugslagvrije hamer. De kop is gevuld met fijne staaldeeltjes om te verhinderen dat de hamer terugkaatst bij het slaan.

4. Hofftech Hamer Anti Terugslag 35mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Uitdeukhamer met aan ene zijde rubberdop en andere zijde kunststof dop. Diameter kop 25 mm. Steel met rubber grip. Verpakt in blister.

5. ES Uitdeukhamer 25 mm.

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze rubberen hamer van Skandia is gemaakt om tegels aan te leggen op zachte grond en het aankloppen van hout. De belangrijkste specificaties • Gewicht: 650 gram • lengte: 40 mm De voordelen van Skandia Hamer Terugslagvrij 40 Mm 650 G Dankzij stalen kogeltjes in de kop van de hamer wordt er extra kracht gezet bij het slaan en wordt terugslag voorkomen. Wat zit er in de verpakking? Skandia Hamer Terugslagvrij 40 mm 650 g Tips & Tricks Let bij het aankloppen van hout op zwarte sporen van het rubber. Houd bij het timmeren het einde van de steel vast om zo meer kracht te kunnen zetten.

6. Skandia hamer terugslagvrij 40 mm 650 g

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Top Tools Terugslagvrije Hamer 35mm

7. Top Tools Terugslagvrije Hamer 35mm

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Technische gegevens van de HBM 4,5 KG. Terugslagloze Voorhamer Met Rubber Kop 105 mm. Gewicht 4,5 Kg. Diameter van de kop 105 mm. Totale lengte 780 mm. Overige specificaties. Fiberglas steel met antislip handvat. Terugslagloos.

8. HBM 4,5 KG. Terugslagloze Voorhamer Met Rubber Kop 105 mm.

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Hamer met een stalen kop, gevuld met kleine stalen korreltjes voor een gecontroleerde slag zonder terugslag. Roestbestendige coating en easy-grip handvat.

9. Silverline Terugslagvrije hamer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Kunststof hamer: Voor installatie en reparatie in garages, positioneren van voorwerpen in de bankschroef, carrosserie, rechttrekken, plaatwerk, enz. Met wit polyamide (nylon). Verschillende maten: * Ø: 30 mm Hoofd lengte: 110 mm, totale lengte 330 mm, gewicht 430 g * Ø: 40 mm Hoofd lengte: 115 mm, totale lengte 360 mm, gewicht 750 g * Ø 50 mm Hoofd lengte: 120 mm, totale lengte 370 mm, gewicht 1000 g

10. Halder Supercraft 3366 nylon terugslagvrije hamer Ø40

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Terugslagvrije Hamers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Terugslagvrije Hamers er zijn immers 36 verschillende aan te schaffen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste Terugslagvrije Hamer kopen.

Beste koop maken