Hoe komt deze geweldige Telefoontang ranglijst tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de speurtocht naar de beste Telefoontang ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Telefoontangs, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Telefoontangs die te koop zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Telefoontangs het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Telefoontangs stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Telefoontangs

De beste Telefoontangs op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Knijpen, draaien en bewerken. Deze telefoontang is dé hulp bij het werken met diverse bedradingen en kabels. Een comfortabele tang met TPR-grip handvatten en een chroomvanadium kop. Unieke kenmerken; - Lengte; 200 mm. - Gewicht; 200 gram. - Kleur; Zwart, oranje en grijs. - Materiaal; TRP-grip handvatten en chroomvanadium kop.

1. Telefoontang 200 mm CrV - chroomvanadium punttang / puntbektang


Product informatiePlus or Show more

Met de STANLEY FatMax Telefoontang 205 millimeter kan je makkelijk elektrische bedrading prepareren voor goed contact. Gebruik Geschikt voor het draaien en strippen van elektrische bedrading om goed contact te maken. Dankzij de dubbele scharnierconstructie bezit de telefoontang over 40 procent meer snijkracht en kan hij ook dikkere metalen draden doorsnijden. Voordelen Met de telefoontang kan je nu nog meer kracht uitoefenen op de elektrische draad. De bi-materiale handgreep zorgt voor extra comfort en een goede grip. Specificaties STANLEY FatMax Telefoontang 205 mm Geschikt voor het draaien en strippen van elektrische bedrading Carbonstale constructie Bi-materiale handgreep Verpakkingsinhoud STANLEY FatMax Telefoontang 205 mm Kwaliteit De STANLEY FatMax Telefoontang is conform de ANSI specificaties. Over het merk STANLEY Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk STANLEY, onderdeel van STANLEY Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. STANLEY heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende STANLEYmessen. Investeer je in gereedschap van STANLEY? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van STANLEY om alles te zien.

2. STANLEY FatMax - Telefoontang - Kracht 205mm


Product informatiePlus or Show more

STANLEY telefoontang met gebogen model. 1000 V gecertificieerde handgreep, draagt bij aan veilig werken. Elke handgreep is individueel getest tot 10.000 V, conform de huidige normen. Handgreep uit tweecomponenten voor meer comfort. Vinger beveiliging, betere controle en hogere gebruiksveiligheid. Gechromeerde kop, roestvrij, makkelijk zuiver te houden en conform de DIN standaarden. Volgens: EN 60900, IEC/CEI 900, vDE 0680.

3. STANLEY Telefoontang - 200 BOG VDE


Product informatiePlus or Show more

De Skandia buigtang rond, ook wel punt-tang of rondbektang genoemd wordt veel gebruikt bij het buigen en maken van sieraden en voor licht buig-werk van dun massief draad in de elektrotechniek. De belangrijkste specificaties • Lengte: 160 mm • Zwarte kunststof handgrepen • Met beschermnokken De voordelen van Skandia Buigtang Rond - 160 mm De bekken sluiten over de totale lengte waardoor een goede grip op het materiaal ontstaat. De ronde buigtang is vervaardigd uit hoogwaardig chroom-vanadium staal is blank gepolijst en heeft twee gladgeslepen ronde bekken. De handgrepen zijn gemaakt van zwart kunststof en voorzien van twee beschermnokken voor een veilige grip. Dit model heeft een totale lengte van 160 mm. Wat zit er in de verpakking? • Skandia Buigtang 160 mm. Tips & Tricks Met de relatief kleine punt van de tang kun je ook draad ergen doorheen duwen. Over het merk Skandia Kiezen voor het merk Skandia is kiezen voor een goed stuk gereedschap. Skandia staat garant voor een degelijke kwaliteit tegen een scherpe prijs. Van hamers en schilderspullen tot handzagen, en van waterpassen tot beitels en scharen; alles is zo ergonomisch en handzaam mogelijk gemaakt om jarenlang plezier van te hebben.

4. Skandia Buigtang Rond - 160 mm


Product informatiePlus or Show more

Skandia maakt een groot aantal tangen met verschillende functies. Zo zijn er tangen om een voorwerp stevig beet te pakken, te verbuigen, plat te drukken of om te knippen. Dit model is een telefoontang, ook wel radiotang of punttang genoemd. Wordt veel gebruikt in de elektro-installatietechniek. De belangrijkste specificaties • Lengte: 200 mm • Materiaal: Staal • Afwerking: kop blank benen met zwart kunststof omhuld De voordelen van Skandia Telefoontang - 200 mm Een telefoontang sluit niet over de totale lengte van de bekken, waardoor bij het dichtknijpen van deze tang de grootste druk aan de punten van de bekken ontstaat. De halfronde bekken hebben aan de binnenzijde een karteling voor een goede grip op het materiaal. De bekken zijn voorzien van een zijknipper om zacht metaaldraad mee te knippen. Wat zit er in de verpakking? • Skandia Telefoontang - 200 mm. Tips & Tricks Gebruik de tang alleen om zacht metaal zoals koper door te knippen, zo blijven de snijvlakken scherp. Over het merk Skandia Kiezen voor het merk Skandia is kiezen voor een goed stuk gereedschap. Skandia staat garant voor een degelijke kwaliteit tegen een scherpe prijs. Van hamers en schilderspullen tot handzagen, en van waterpassen tot beitels en scharen; alles is zo ergonomisch en handzaam mogelijk gemaakt om jarenlang plezier van te hebben.

5. Skandia Telefoontang - 200 mm


Product informatiePlus or Show more

Gedore telefoontang

6. GEDO tel tang


Product informatiePlus or Show more

Telefoontang Knipex 26 22-200, volgens DIN ISO 5745. Zeer belastbare, elastische precisiebekken halfronde, lange bekken getande grijpvlakken met snijkanten voor middelharde draad Ø 3,2 mm en harde draad Ø 2,2 mm snijkanten extra inductief gehard, hardheid van de snijkanten ca. 61 HRCKop: gepolijst. Benen: met tweekleurige meercomponentengrepen. Vanadium elektrosaal, gesmeed, olie gehard.

7. Knipex Telefoontang - 26 22-200


Product informatiePlus or Show more

Combi-Coax 3

8. Weicon Tools 52000003-Kd Combi-Coax No.3 Kabelstripper Geschikt Voor Coaxkabel Flexibele Kabel 4.8 Tot 7.5 Mm


Product informatiePlus or Show more

Telefoontang 160 Mm - uitvoering als DIN ISO 5745 - half-ronde bekken, grijpvlakken gebogen, vertand - met de 45? gebogen punten kan om hoeken worden gegrepen - inductief geharde precisie-snijvlakken, snijvlakken gehard tot 61-63 HRC - GEDORE speciaal veredeld staal, matrijsgesmeed, olie gehard en ontlaten - JC = verchroomd, 2-componenten-grepen - TL = zwart, grepen met blauwe kunststof overtrokken

9. GEDORE Telefoontang 8132 Ab-160 Jc


Product informatiePlus or Show more

Gedore telefoontang met half-ronde bekken en rechte grijpvlakken. Een ideale hulpmiddel om vast te houden, te grijpen, te buigen en te knippen. De precisie-snijvlakken zijn inductief- en olie gehard. Daarnaast is de telefoontang voorzien van een comfortabele 2-componenten handgreep. Voordelen Precisie-snijvlakken zijn inductief- en olie gehard. Comfortabele 2-componenten handgreep. Specificaties - Lengte: 160 mm. - Kopbreedte: 16,5 mm. - Kopdikte: 9 mm.

10. Gedore Telefoontang 160 mm - Recht


Soortgelijke producten aan Telefoontangs


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Telefoontangs er zijn namelijk 78 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Telefoontang kopen.