Hoe komt deze super SD Kaart 512gb reeks tot stand..?

De wereld verandert.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste SD Kaart 512gb ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over SD Kaart 512gbs, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle SD Kaart 512gbs die op de markt zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke SD Kaart 512gbs het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van SD Kaart 512gbs stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Gerelateerde artikelen aan SD Kaart 512gbs

De beste SD Kaart 512gbs op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Leg meer van je favoriete content vast Deze SD geheugenkaart is specifiek ontworpen voor je DSLR camera, mirrorless camera, HD camcorder of 3D camera. Met de Lexar Professional 633x SDXC UHS-I 512GB kaart kun je snel een groot aantal multimedia bestanden vastleggen, afspelen en overzetten, waaronder 1080p Full-HD, 3D en 4K video. Deze klasse 10 kaart maakt gebruik van UHS-I-technologie voor de beste hoge snelheid prestaties. En wanneer je een USB 3.0-kaartlezer gebruikt zet je in no time je bestanden van de SD kaart over naar je computer. Dit versnelt de workflow van begin tot eind drastisch, zodat je tijd kunt besparen en dus meer tijd aan je fotografie kunt besteden. Avonturen in HD? Geen probleem! Oproep aan alle avonturiers! Haal het beste uit je avonturen door gebruik te maken van de kracht en de prestaties van deze Lexar Professional geheugenkaart. Dus of je nu de actie opneemt met je DSLR camera of een HD camcorder, je kunt snel een grote hoeveelheid 1080p Full-HD, 3D en 4K-video bestanden van de hoogste kwaliteit vastleggen, afspelen en overzetten, zodat je eenvoudig je mooiste momenten veilig kunt opslaan en vervolgens herbeleven. Neem uitgebreide video’s op met deze hoge capaciteit Met de groeiende mogelijkheden voor het opnemen van video’s heb je hoogwaardige SD geheugenkaarten nodig waarop je kunt vertrouwen. Daarnaast is het belangrijk om voldoende opslagcapaciteit te hebben zodat je langer achter elkaar kunt filmen zonder dat je je SD kaart moet wisselen…….met het risico dat je net dat ene uitzonderlijke moment mist. Haal meer uit je camera Deze Lexar Professional SD kaart heeft een snelheidsklasse 10 en maakt gebruik van UHS-I technologie om een leessnelheid tot 95MB/s (633x) te garanderen. De zogenaamde schrijfsnelheid bedraagt 45MB/s. Deze hoge capaciteit kaart geeft je de snelheid en ruimte die je nodig hebt om onderweg meer avonturen vast te kunnen leggen, over te dragen en direct te delen. Streng getest Alle Lexar producten worden uitgebreid getest in de zogenaamde ‘Lexar Quality Labs’ en zo ook deze Lexar Professional 633x SDXC UHS-I kaart. Deze labs beschikken over faciliteiten met meer dan 1.100 digitale apparaten, om de prestaties, kwaliteit, compatibiliteit en betrouwbaarheid van je Lexar kaart te garanderen. Meer bescherming Deze geheugenkaart kan temperaturen van -25 tot +85 °Celsius doorstaan. De kaart beschermt tevens je kostbare bestanden tegen schade veroorzaakt door röntgenapparatuur op vliegvelden. Perfecte garantie Deze Lexar SD kaart wordt geleverd met een 10 jaar beperkte garantie. Pluspunten Hoogwaardige geheugenkaart voor DSLR camera, mirrorless camera, HD camcorder of 3D camera. Snelle opname, weergave en overzetten van mediabestanden, waaronder Full-HD, 3D en 4K-video Maakt gebruik van UHS-I technologie voor een overdrachtssnelheid tot 95MB/s (633x) Hoge snelheid, klasse 10 kaart 10 jaar garantie

1. Lexar Professional 633x SDXC UHS-I 512GB


Product informatiePlus or Show more

Razendsnel beelden schieten is mogelijk met de SanDisk SDXC Extreme Pro 512 GB 170MB/s. Dankzij de schrijfsnelheid van 90 MB per seconde zet je zo'n 9 grote JPEG foto's per seconde over naar een ander apparaat. Op de SD kaart passen zo'n 150.000 foto's of 85 uur aan full hd film. Dat maakt deze kaart uitermate geschikt voor spiegelreflexcamera's en systeemcamera's.

2. SanDisk SDXC Extreme Pro 512GB 170MB/s


Product informatiePlus or Show more

Kies voor snelheid en betrouwbaarheid en maak professionele opnamen met deze SanDisk Extreme Pro SDXC UHS-I-geheugenkaart met een intern geheugen van 512 GB. SanDisk's Power Core-controllertechnologie zorgt voor een snellere prestatie per foto (tot 95 MB/s) en de geavanceerde foutcorrectiecode-engine (ECC) verbetert de gegevensintegriteit en betrouwbaarheid van de kaart tijdens het lezen en schrijven. Maak ononderbroken RAW + JPEG-opnamen met de burst-modus en maak actievolle Full HD-video's (UHS Speed Class 1) als nooit tevoren. Als voor jou iedere opname telt, kies dan voor SanDisk Extreme Pro SDXC UHS-I-geheugenkaarten voor je DSLR- of HD-camcorder. Kenmerken van de SanDisk Extreme Pro: Intern geheugen: 512 GB Soort flashgeheugen: Secure Digital High-Capacity (SDXC) Flash memory class: 10 Leessnelheid: 95 MB/s Schrijfsnelheid: 90 MB/s Schokbestendig

3. SanDisk Extreme Pro SDXC 512GB - 95MB/s - UHS-1


Product informatiePlus or Show more

Transcend's SDXC/SDHC 300S geheugenkaarten bieden de prestaties en capaciteit die nodig zijn om de volledige power van je UHS-I compliant digitale camera of camcorder te benutten. Naast ongelooflijke overdrachtssnelheden, voldoen de kaarten aan de UHS Video Speed Class 30 (V30) standaarden, wat zorgt voor een soepele, ononderbroken 4K video opname.

4. Transcend 300S flashgeheugen 512 GB SDXC Klasse 10 NAND


Product informatiePlus or Show more

De Lexar Professional SD kaart 512GB is geschikt voor snel hoge kwaliteit foto's,1080p Full-HD, 3D en 4K video‘s maken en overzetten. De Lexar Professional kaarten zijn voorzien van UHS-I-technologie op niveau van klasse 10 wat zorgt voor een hoge snelheidspresentatie, een leessnelheid van 633x, of 95MB/s. Het is mogelijk om multimediabestanden op hoge snelheid over te zetten met een leessnelheid tot 633x (95MB/s). Lexar Image Rescue software Met de Lexar® Image Rescue® software kun je de meeste foto’s en bepaalde videobestanden gemakkelijk en betrouwbaar herstellen, van elk type of merk geheugenkaart. De Image Rescue software ondersteunt meerdere talen en werkt in combinatie met PC- of Mac®-systemen. De sofware is beschikbaar als gratis download na het aanschaffen van een geheugenkaart uit de Lexar Professional-serie Kenmerken: Geheugensoort: SDXC UHS-I-technologie Opslagtype: Flash Snelheid: 633x (95MB/s) Snelheidsklasse: 10 Geleverd met de Image Rescue 4 software

5. Lexar Professional SD kaart 512GB


Product informatiePlus or Show more

Leg filmische Full HD- en 4K UHD-video's vast De Canvas Select Plus SD-kaart van Kingston levert uitzonderlijke prestaties, snelheid en duurzaamheid voor zware taken zoals het overdragen en ontwikkelen van foto's met een hoge resolutie of het vastleggen en bewerken van Full HD-video's. De kaart maakt gemakkelijke opslag en snelle overdrachten mogelijk met UHS-I snelheidsklasse 1 tot 100 MB/s* en heeft een geavanceerde UHS-I-interface die filmische Full HD- en 4K UHD-video's kan opnemen. De Canvas Select Plus SD-kaart levert hoge prestaties onder de zwaarste omstandigheden zodat uw bestanden, foto's en video's altijd beschermd zijn, waar u de kaart ook mee naartoe neemt. Beschikbaar in verschillende capaciteiten tot 512 GB** en met levenslange garantie. - UHS-I snelheidsklasse 10 tot 100 MB/s* - Maak foto's en video's in Full HD (1080p) en 4K UHD - Capaciteit tot 512 GB** - Duurzaam - Levenslange garantie * Snelheid kan variëren, afhankelijk van hardware, software en gebruik van hostsysteem. ** Een deel van de vermelde capaciteit op een flashgeheugen is bedoeld voor formattering en andere functies en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daardoor is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan wat op de producten wordt vermeld. Ga voor meer informatie naar de Flashgeheugengids van Kingston op kingston.com/flashguide.

6. Kingston Technology Canvas Select Plus flashgeheugen 512 GB SDXC Klasse 10 UHS-I


Product informatiePlus or Show more

Onderweg avontuur vastleggen! De Canvas Go! Plus SD van Kingston is voor avonturiers die altijd op pad zijn, op zoek naar het perfecte moment om vast te leggen. Dankzij superieure overdrachtssnelheden tot 170MB/s* kun je met de Canvas Go! Plus SD-kaart sneller en efficiënter werken, zodat je meer tijd overhoudt om je creativiteit los te laten op je volgende avontuur. Met prestaties in U3- en V30-snelheidsklassen maak je niet alleen schitterende 4K Ultra-HD-video's zonder je zorgen te maken over lage snelheden en weggevallen frames, maar schiet je ook moeiteloos een reeks foto's in burstmodus. Beschouw de wereld als je werkterrein en neem je creativiteit en inspiratie mee op pad met de Canvas Go! Plus SD. - Superieure overdrachtssnelheden tot 170/90MB/s* - Ideaal voor het opnemen van 4K UHD-video en fotografie in burstmodus op je DSLR - U3- en V30-snelheidsprestaties - Duurzaam * Op basis van interne tests zijn de prestaties afhankelijk van het host device. Ontwikkeld met gepatenteerde technologie om leessnelheden te bereiken die de UHS-I 104 MB / s-specificatie overschrijden, tot wel 170 MB / s. Voor volledige prestaties is de MobileLite Plus SD Reader vereist.

7. Kingston Technology Canvas Go! Plus flashgeheugen 512 GB SD Klasse 10 UHS-I


Product informatiePlus or Show more

Het leven onderweg vastleggen. De Canvas Go!™ SD kaart van Kingston is ontworpen voor onderweg, waardoor hij ideaal is voor het vastleggen van levensavonturen in 1080p of zelfs in 4K. Je kunt erop vertrouwen dat je herinneringen veilig zijn bij het vastleggen van de volgende reis op je DSLR, drone of andere SD kaart die compatibel is met actiecamera's. Het is verkrijgbaar in meerdere capaciteiten tot 512GB*, om voldoende opslagruimte te leveren voor het vastleggen van een hele reis. Kingston Canvas kaarten zijn getest op duurzaamheid, dus je kunt je kaart overal mee naartoe nemen in het vertrouwen dat je foto's, video's en andere gegevens beschermd zullen zijn, zelfs in ruwe en onstabiele omstandigheden.** - Ideaal voor DSLR's, drones en andere SD kaarten die compatibel zijn met actiecamera's - Klasse 10 UHS-I U3-snelheden tot wel 90MB/s voor lezen en 45MB/s voor schrijven*** - Meerdere capaciteiten tot 512GB* * Een deel van de vermelde capaciteit op een flashgeheugen is bedoeld voor formattering en andere functies en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Ga voor meer informatie naar Kingston's Flash-handleiding op kingston.com/flashguide. ** IEC/EN 60529 IPX7-gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter. Is bestand tegen temperaturen tussen -25 °C en +85 °C. Gebaseerd op de testmethode MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 conform militaire standaarden. Beveiligd tegen röntgenblootstelling gebaseerd op ISO7816-1 richtlijnen. *** De snelheid kan verschillen per host- en apparaatconfiguratie.

8. Kingston Technology Canvas Go! flashgeheugen 512 GB SDXC Klasse 10 UHS-I


Product informatiePlus or Show more

Integral INSDX512G-180/150V30 512GB SD CARD SDXC UHS-1 U3 CL10 V30 UP TO 180MBS READ 150MBS WRITE. Capaciteit: 512 GB, Soort flashgeheugen: SD, Intern geheugentype: UHS-I, Leessnelheid: 180 MB/s, Schrijfsnelheid: 130 MB/s, UHS-snelheidsklasse: Class 3 (U3), Videosnelheidsklasse: V30

9. Integral INSDX512G-180/150V30 512GB SD CARD SDXC UHS-1 U3 CL10 V30 UP TO 180MBS READ 150MBS WRITE flashgeheugen UHS-I


Product informatiePlus or Show more

Integral INMSDX512G-180/150V30 512GB MICRO SD CARD MICROSDXC UHS-1 U3 CL10 V30 A2 UP TO 180MBS READ 150MBS WRITE. Capaciteit: 512 GB, Soort flashgeheugen: MicroSD, Intern geheugentype: UHS-I, Leessnelheid: 180 MB/s, Schrijfsnelheid: 150 MB/s, UHS-snelheidsklasse: Class 3 (U3), Videosnelheidsklasse: V30

10. Integral INMSDX512G-180/150V30 512GB MICRO SD CARD MICROSDXC UHS-1 U3 CL10 V30 A2 UP TO 180MBS READ 150MBS WRITE flashgeheugen MicroSD UHS-I


Gerelateerde artikelen aan SD Kaart 512gbs


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van SD Kaart 512gbs er zijn namelijk 2 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste SD Kaart 512gb kopen.