Hoe komt deze super SD Kaart 16gb ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de zoektocht naar de beste SD Kaart 16gb ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over SD Kaart 16gbs, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle SD Kaart 16gbs die die je kunt kopen in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke SD Kaart 16gbs het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van SD Kaart 16gbs stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Gerelateerde producten aan SD Kaart 16gbs

De beste SD Kaart 16gbs in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

De SanDisk Ultra geheugenkaarten zijn snel, groot in capaciteit en betrouwbaar. Je foto's van je dierbaren zijn op deze kaart veilig. Deze 16 GB SD-kaart heeft een schrijfsnelheid van 10 MB/s en valt in het hoge class-10 segment. Sla veel foto's en Full HD-video's op, en zet ze snel over naar je computer, met de SanDisk Ultra SD geheugenkaarten. Deze geheugenkaarten zijn ideaal voor kleine tot middelgrote "point-and-shoot" digitale camera's, bieden leessnelheden tot 80 MB/s en zijn twee keer zo snel als doorsnee SDHC-kaarten, zodat je snel foto's kunt nemen en bestanden kunt overzetten. Deze SanDisk Ultra SD geheugenkaart wordt geleverd met 16 GB opslagruimte en is bestand tegen water, extreme temperaturen, röntgen en schokken. Ideaal voor opnemen van Full HD-video's SanDisk Ultra SDXC en SDHC UHS-I geheugenkaarten hebben Class 10 snelheden voor het opnemen van Full HD-video's (1080p). Profiteer van soepele videoprestaties, of je nu een familiefeest, sportevenement of toneelstuk op school opneemt. Tot 128 GB opslagruimte SanDisk Ultra SDXC en SDHC UHS-I geheugenkaarten hebben een verschillende opslagcapaciteiten, waarmee je veel foto's en video's kunt opslaan zonder dat je tussendoor van kaart hoeft te wisselen of bestanden naar je computer moet kopiëren. Duurzaam ontwerp voor gebruik in extreme omstandigheden SanDisk Ultra SDXC en SDHC UHS-I-geheugenkaarten zijn schokbestendig, temperatuurbestendig, waterbestendig en röntgenstraalbestendig, zodat je van je avonturen kunt genieten zonder je zorgen te maken over de duurzaamheid van je geheugenkaart.

1. SanDisk Ultra SDHC Kaart 16GB - 80MB/s CL10


Product informatiePlus or Show more

Krijg hoge videoprestaties met Class 10 rating, plus nog veel meer snelheid voor je point & shoot camera. Met de SanDisk Ultra UHS-I-kaarten profiteer je van snellere downloads, hogere capaciteit en betere prestaties om Full HD (1080p) videos sneller op te slaan. Maak gebruik van ultra-fast leessnelheden tot 40 MB/s om tijd te besparen bij het verplaatsen van beelden van de kaart naar je computer. SanDisk Ultra SD geheugenkaarten zijn water- en temperatuurproof en beschermd tegen X-ray's en schokken. Ook zijn ze compatibel met alle SDHC/SDXC digitale apparaten.

2. Sandisk Ultra SD kaart 16 GB


Product informatiePlus or Show more

Sandisk ULTRA. Capaciteit: 16 GB, Soort flashgeheugen: SDHC, Flash memory klasse: Klasse 10, Leessnelheid: 48 MB/s. Kleur van het product: Zwart

3. SanDisk ULTRA 16GB SDHC Class 10


Product informatiePlus or Show more

SanDisk's Ultra is het ideale digitale kwaliteitsgeheugen voor de serieuze fotograaf. Deze serie van uitstekende flashkaarten biedt de duurzaamheid en hoge snelheden die nodig zijn voor ervaren amateurfotografen en liefhebbers. De bekroonde SanDisk-technologie staat garant voor de kracht van de Ultra productlijn hoogwaardige flashkaarten. Producteigenschappen: - Ultra - SD eXtended Capacity - 16 GB - Class 10 - 30 MB/s - UHS-I

4. SanDisk Ultra SDHC kaart - 16GB


Product informatiePlus or Show more

Sandisk, SDHC Extreme 16 GB 90MB/s Class 10 (Dubbelpak)

5. SanDisk SDHC Extreme 16GB 90MB/s CL 10 doublepack


Product informatiePlus or Show more

DE SNELHEID DIE JE NODIG HEBT VOOR BETERE BEELDEN SanDisk Extreme PLUS SDHC en SDXC UHS-I geheugenkaarten bieden genoeg snelheid, opslagruimte en duurzaamheid om aan de wensen van zowel geavanceerde fotografen als amateurfotografen te voldoen. Ideaal voor gebruik in geavanceerde camera's en HD-camcorders, want deze kaart biedt datasnelheden die tot acht keer sneller zijn dan die van een doorsnee geheugenkaart. SNELLERE PRESTATIES EN GEGEVENSOVERDRACHT Profiteer van geavanceerde functies als fast actieopnamen, continue serieopnamen en meerdere frames per seconde. Foto's worden haast direct naar de kaart geschreven, zodat je de beste afbeelding krijgt en je tijd bespaart bij het overzetten van de camera naar je computer. CAPACITEIT VOOR HOGE RESOLUTIE FOTO'S EN VIDEO'S De kaart is geschikt voor grote afbeeldingsformaten, zoals RAW en JPEG, zonder vol te raken. Deze geheugenkaart biedt ook meer dan genoeg ruimte voor Full HD-video's. SOEPELE OPNAME VAN 4K EN FULL HD-VIDEO-OPNAMEN Met de Class 10 en UHS Speed Class 3 (U3) video beoordelingen kun je 4K Ultra HD, bioscoopkwaliteit 3D en Full HD video (1080p) opslaan, waarvoor meer prestatie nodig is dan reguliere kaarten kunnen bieden. De versnelde optimale gebufferde schrijfsnelheden van deze geheugenkaart zorgen ervoor dat tijdens de opname geen videogegevens verloren gaan, door uitval en stotteren te minimaliseren. FOUTCORRECTIE VOOR MEER BETROUWBAARHEID Dankzij de geavanceerde engine voor foutcorrectiecode, zorgt de SanDisk Extreme SDHC en SDXC UHS-I kaart voor een vermindering van de kans op fouten tijdens opslag en inladen. Beschermt tegen mogelijke beschadiging van data, levert hoge integriteit van data. HOGERE OVERDRACHTSNELHEID BEPERKT DOWNLOADTIJD SanDisk Extreme SDHC of SDXC UHS-I kaarten hebben een leessnelheid tot 90 MB/s, zodat je foto's en video's snel naar je computer kunt kopiëren. Je bent minder tijd kwijt met downloaden en houdt meer tijd over voor bewerken, opslaan en delen. DUURZAAM ONTWERP Ontworpen en getest om onder de zwaarste omstandigheden te presteren, alle kaartsoorten van 16-256 GB zijn water-, schok- en röntgenbestendig6. De kaart werkt bij temperaturen tussen de -25 en 85 graden Celsius, dus u kunt in ieder klimaat het perfecte beeld vastleggen.

6. Sandisk Extreme flashgeheugen 16 GB SDHC Klasse 10 UHS-I


Product informatiePlus or Show more

Hama 16GB SDHC. Capaciteit: 16 GB, Soort flashgeheugen: SDHC, Leessnelheid: 22 MB/s, Schrijfsnelheid: 15 MB/s. Kleur van het product: Zwart

7. Hama Hs Gold SD kaart 16GB


Product informatiePlus or Show more

Gemakkelijk op te slaan! Gemakkelijk over te brengen! De Philips SDHC-kaarten bieden genoeg ruimte om al uw foto's, video's, muziek en gegevens veilig op te slaan en te bewaren. Een veelzijdige kaart - Sla uw muziek, foto's en video's op - Perfect voor uw computers en camera's Prestaties en capaciteit - 16 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden - Supersnelle overdrachtssnelheden met klasse 10 SDHC-kaarten - 16 GB - Klasse 10

8. Philips SD-kaarten FM16SD45B/10


Product informatiePlus or Show more

Breng je HD-video's tot leven. De Kingston Canvas Select™ SD kaart is ontworpen voor betrouwbaarheid, waardoor hij ideaal is om video's in HD-kwaliteit op te nemen en foto's op hoge resolutie te schieten. Je kunt erop vertrouwen dat je herinneringen veilig zijn bij het vastleggen van levensavonturen op je compacte camera. Het is verkrijgbaar in meerdere capaciteiten tot 128GB**, om voldoende opslagruimte te leveren voor het vastleggen van een hele reis. Kingston Canvas kaarten zijn getest op duurzaamheid, dus je kunt je kaart overal mee naartoe nemen in het vertrouwen dat je foto's, video's en andere gegevens beschermd zullen zijn, zelfs in ruwe en onstabiele omstandigheden.*** - UHS-I snelheidsklasse 10 tot 80MB/s lezen*** - Meerdere capaciteiten tot 128GB* - Gebouwd en getest om ruwe omgevingen te weerstaan * IEC/EN 60529 IPX7-gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter. Is bestand tegen temperaturen tussen -25 °C en +85 °C. Gebaseerd op de testmethode MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 conform militaire standaarden. Beveiligd tegen röntgenblootstelling gebaseerd op ISO7816-1 richtlijnen. ** Een deel van de vermelde capaciteit op een flash geheugen is bedoeld voor formattering en andere functies en is daarom niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daarom is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan voor de producten is aangegeven. Ga voor meer informatie naar Kingston's Flash-handleiding op kingston.com/flashguide. *** De snelheid kan verschillen per host- en apparaatconfiguratie.

9. Kingston Technology Canvas Select 16GB SDHC UHS-I Klasse 10 flashgeheugen


Product informatiePlus or Show more

Transcend's SDXC/SDHC 300S geheugenkaarten bieden de prestaties en capaciteit die nodig zijn om de volledige power van je UHS-I compliant digitale camera of camcorder te benutten. Naast ongelooflijke overdrachtssnelheden, voldoen de kaarten aan de UHS Video Speed Class 30 (V30) standaarden, wat zorgt voor een soepele, ononderbroken 4K video opname.

10. Transcend 16GB, UHS-I, SD flashgeheugen SDHC Klasse 10 NAND


Gerelateerde producten aan SD Kaart 16gbs


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van SD Kaart 16gbs er zijn namelijk 30 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en ga je straks de beste SD Kaart 16gb kopen.