Beste Puppy snacks - Sep. 2020

14 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

Hoe komt deze geweldige Puppy snacks lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de speurtocht naar de beste Puppy snacks ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Puppy snackss, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Puppy snackss die op de markt zijn in Nederland, hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Puppy snackss het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Puppy snackss stelt hij deze opsomming samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Puppy snackss

De beste Puppy snackss in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

Kong Easy Treat Puppy 226 gr Kong easy treat is speciaal ontwikkeld door Kong om de Puppy Toys nog aantrekkelijker te maken. Deze paste is absoluut veilig voor iedere hond en kan ook met ander stuffable speelgoed gebruikt worden.Kong easy treat puppy maakt het vullen van een Kong een stuk gemakkelijker! Alle easy treats zijn gemakkelijk verteerbaar en bevatten geen transvetten. De unieke en handige spuitbus is milieuvriendelijk en heeft een ingebouwde spuitmond die perfect is voor het aanbrengen van kleine hoeveelheden easy treat-pasta in alle rubberen Kong-speeltjes. Houdt je hond aangenaam bezig. Eenvoudig te doseren Heerlijke kippensmaak die de meeste honden onweerstaanbaar vinden Verkrijgbaar in één maat: 226 gr (ongeveer 45 porties per blik) Ook verkrijgbaar voor de volwassen hond met de smaken cheddar en lever Samenstelling: melk en -bijproducten, oliën en vetten, suiker, plantaardige bijproducten (1,5% pectine), vlees en dierlijke bijproducten (4% kippenlever), mineralen. Analytische bestanddelen: ruw eiwit 4%, ruw vet 20%, ruwe celstof 1%, vochtgehalte 54%, ruwe as 6%. Energie: kilocalorieën per gram: 3, portie 1 tl (5g) Toevoegingsmiddelen: conserveermiddelen

1. Kong Stuff'n Paste Hondensnack Puppy - Hondenkoekjes - 226 GR


Vergelijkbare artikelen aan Puppy snackss


Succes en hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Wow! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Puppy snackss er zijn immers 14 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Puppy snacks kopen.