Hoe komt deze super Pijpbuiger lijst tot stand..?

De wereld veranderd snel.. En dus de het winkelonderzoek naar de beste Pijpbuiger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Pijpbuigers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Pijpbuigers die die je kunt kopen in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Pijpbuigers het best over de toonbank gaan.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Pijpbuigers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Pijpbuigers

De beste Pijpbuigers in een handige lijst

Product informatiePlus or Show more

Gegevens 'Heavy-Duty' ronde stalen handvaten en sterke gietaluminium vormers. Buigt 15 en 22 mm koperen en aluminium buizen en 15 mm lichte roestvrijstalen buizen tot 180°. Kan gemonteerd op een werkbank, geklemd in een bankschroef gebruikt worden voor het gemakkelijker buigen van pijpen. Inclusief 15 en 22 mm geanodiseerde aluminium geleiders.

1. Heavy Duty Pijpenbuiger 15 en 22 mm.


Product informatiePlus or Show more

Sterke aluminium gieting met 'Heavy-Duty' scharnier, geschikt voor het buigen van 6, 8 en 10 mm koperen en aluminium pijpen. Geschikt voor centrale verwarming en hydraulische pijpen. Compact formaat. Lengte 270 mm.

2. Mini Pijpenbuiger (6 -10 mm)


Product informatiePlus or Show more

Pijpenbuiger 8-10-12 mm Metalen pijpenbuiger voor het buigen van pijpen in de maten 8, 10 en 12 mm tot 180 graden. Gradenverdeling op het buighoofd. Kenmerken: Materiaal handgrepen: verchroomd staal Buigen hoofd materiaal: aluminium Voor koper en aluminium buizen Nauwkeurig buigen tot 180 ° Voor buizen met een diameter van 8-10-12 mm Rubberen handvat Lengte: ca. 340 mm Breedte: ongeveer 48 mm

3. Pijpenbuiger 8-10-12 mm


Product informatiePlus or Show more

BGS remleidingbuiger Deze handige tang is geschikt voor het buigen van diverse leidingen met een diameter van: 4,6,8 en 10mm. De remleidingbuiger is voorzien van 2 uitwisselbare buigrollen en heeft een buigradius van circa 18mm. Eigenschappen remleidingbuiger: Geschikt voor het buigen van koperen en aluminium leiding in de diameters: 4 - 6 - 8 - 10 mm Autogereedschap Voorzien van 2 uitwisselbare buigrollen Minimale buigradius: ca. 18 mm Bgs gereedschap 4/6 mm buigen maximaal 180° Remleidingbuiger

4. Remleidingbuiger/ remleiding buigtang/ pijpenbuiger, BGS 3061


Product informatiePlus or Show more

Maten: 3/16, 1/4, 5/16, 3/8, 1/2

5. JBM Tools | Pijpenbuiger / Buigtang 5 Maten


Product informatiePlus or Show more

EGAMASTER - BUIGTANG

6. Egamaster - Buigtang


Product informatiePlus or Show more

Rothenberger Zacht staal/-koper buigijzer met rol, lengte 46mm, buisdiameter 10mm, buigradius 30mm, buighoek 90°

7. Rothenberger buigtang met rol bocht 30 mm 10 mm


Product informatiePlus or Show more

Deze veelzijdige pijpenbuiger kan worden gebruikt voor het buigen van pijpen en is ideaal voor in de werkplaats. De pijpenbuiger heeft een stevige constructie. De pijpenbuiger kan stukken buigen van max. 6 mm dik en 50 mm breed. Het apparaat wordt geleverd met 7 verschillende matrijzen, waardoor de pijpenbuiger diverse ontwerpen kan maken. De uitschuifbare hefboom vergroot de kracht die u uitoefent op het metaal. Dankzij de vooraf geboorde gaten kan de pijpenbuiger eenvoudig worden vastgemaakt aan de vloer. De machine is compact in afmetingen en licht van gewicht. • Hoogte: 100 cm • Afmetingen basis: 24 x 24 cm (L x B) • Maximum buighoek: 200 graden • Instelbare hefboom: 75 – 96 cm • Matrijzen (D): 25, 30, 40, 45, 50, 65, 75 mm • Geschikt voor: • Strip staal - Buig radius: 50 x 6 mm (B x T) • Strip staal - scherp: 50 x 4 mm (B x T) • Rond staal: (D) 12 mm • Vierkant staal:16 x 6 mm (B x D)

8. Universele aan vloer gemonteerde stalen pijpenbuiger (incl. Werkhandschoenen)


Product informatiePlus or Show more

Gegevens Handige buigtang voor het in lijn brengen, buigen en verstellen van 3/16'' en 1/4'' remleidingen met slechts een polsbeweging. Ideaal bij het monteren van een nieuwe leiding onder de auto, een bocht verder buigen of iets terug buigen of een radius buigen tot vlak achter de wartel. Geschikt voor leidingen van staal, koper en leidingen met een kunststofmantel. Nieuwe remleidingen worden altijd ongebogen geleverd, je kunt de remleiding natuurlijk met de hand buigen maar het is een stuk netter met mooi gebogen leidingen zonder dat ze dubbel knikken (dat kan gebeuren als je met de hand een te scherpe bocht wilt buigen). Je hebt met deze tang de mogelijkheid om remleidingen tot onder een hoek van 90º te buigen zonder dubbel te drukken. De tang is verdeeld in twee delen voor het buigen van de originele 4.75 mm remleiding en voor remleidingen tot maximaal 6.00 mm. Een onmisbaar stuk gereedschap om je leidingen te laten lopen zoals de auto destijds de fabriekshal verliet. Voorzien van soft griop anti slip handgrepen. Totale lengte 240 mm Capaciteit Van 4,75 tot 6 mm

9. Professionele Remleiding Buigtang


Product informatiePlus or Show more

Proffesionele remleiding buigtang voor het eenvoudig (slechts met een polsbeweging) in lijn brengen, buigen en verstellen van 3/16'' en 1/4'' remleidingen Geschikt voor het monteren van een nieuwe leiding onder de auto, een bocht verder buigen of iets terug buigen of een radius buigen tot vlak achter de wartel Geschikt voor zowel leidingen van staal en koper als leidingen met een kunststofmantel De tang is verdeeld in twee delen, één voor het buigen van de originele 4,75 mm remleiding en één voor remleidingen tot maximaal 6,00 mm Met elastomeer beklede handgrepen voor comfort en grip Gemaakt van Chroom Vanadium staal

10. Professionele remleiding buigtang 4,75 en 6 mm


Soortgelijke producten aan Pijpbuigers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Pijpbuigers er zijn namelijk 11 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund , en kun je straks de beste Pijpbuiger kopen.