Hoe komt deze fantastische Industriële Weegschaal reeks tot stand..?

De wereld veranderd snel.. en dus de het winkelonderzoek naar de beste Industriële Weegschaal ook!

In het verleden ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Industriële Weegschaals, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Industriële Weegschaals die die je kunt kopen in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Industriële Weegschaals het best over de toonbank gaan.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Industriële Weegschaals stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten gerelateerd aan Industriële Weegschaals

De beste Industriële Weegschaals op een rij

Product informatiePlus or Show more

Kenmerken: ✔ Platformweegschaal voor een breed scala aan toepassingen. ✔ Werkt op lichtnet of accu! ✔ Weegt tot 100 kg met een hoge accuraatheid van 50 gram. ✔ Met 7 geheugens om prijzen te programmeren. ✔ Beschikt over een groot LCD scherm met backlight. ✔ Met tarra functie. ✔ Roestvrij stalen buis kan van het display worden verwijderd - waardoor het gemakkelijk te dragen is. Met deze weegschaal is het mogelijk om producten, pakketten of bijvoorbeeld huisdieren tot 100 kg te wegen. De weegschaal is erg nauwkeurig met slechts een afwijking van maximaal 50 gram. Het is mogelijk om 7 verschillende prijzen in te programmeren. Hij is dus bij uitstek geschikt om de hoeveelheid van een product te wegen en er vervolgens direct de prijs bij te zien. Deze weegschaal kan ideaal gebruikt worden om een indicatie te krijgen van wat er allemaal in de opslag ligt. Door het grote LCD scherm zijn de waardes eenvoudig af te lezen, het maakt niet uit of dat in een donkere of een lichte kamer is. De weegschaal kan op een standaard 220 volt netwerk aangesloten worden en er zit ook een ingebouwde accu bij. Daardoor is het mogelijk om de weegschaal mee te nemen en in het veld metingen uit te voeren. Door de veelzijdigheid van de weegschaal kan hij voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Specificaties: Mogelijkheid om op temperatuur te werken: van -10 tot 40 graden Functie: tarra Wegingsbereik: tot 100 kg. Nauwkeurigheid: 50 g. Stroomvoorziening: 220V en accu (ingebouwd; 4V / 4Ah) Afmetingen: 65 x 30 x 40 cm. Gewicht 4,5 kg.

1. Digitale Platformweegschaal - Elektronische Pakket Weegschaal - Hondenweegschaal - Plateau Weegschaal - 100KG


Product informatiePlus or Show more

40KG horeca, markt of pakket weegschaal met duidelijke rode LED displays aan de voor en achterkant voor het aflezen van het gewicht (5 cijfers), prijs (5 cijfers) en totaal prijs (6 cijfers). Voorzien van een netvoeding en een sterke ingebouwde accu van 4AH zodat de weegschaal makkelijk overal kan worden ingezet, de pootjes zijn verstelbaar, 7 voorkeuze geheugens voor product prijs en directe ingave mogelijkheid, weegt van 100 gram tot 40 KG in stappen van 5 gram, makkelijk schoon te maken roestvrij stalen schaal, met tarra functie, instelbare display verlichting, accu indicator, optel functie voor totaal prijs, schakelt automatisch uit en aan om stroom te besparen. Afmetingen complete weegschaal: 34,5 cm (B) X 33 cm (D) X 12 cm (H), afmeting rvs schaal: 33 X 24 cm, word geleverd met netsnoer en Engelse handleiding.

2. Digitale horeca, markt, pakket prijs weegschaal met voor en achter LED display 40KG en oplaadbare accu nauwkeurigheid 5 gram


Product informatiePlus or Show more

De T-Mech 50 x 50 cm dierenweegschaal heeft een zwaar weegplatform met een maximale capaciteit van 300 kg, ideaal voor gebruik in dierenarts praktijken, boerderijen of dierentuinen. De lage opstap van de weegschaal maakt deze bijzonder geschikt voor gebruikt bij dieren. Daarnaast is het gladde oppvervlak eenvoudig schoon te vegen. De maximale capaciteit van 300kg / 660lbs maakt het mogelijk zowel kleine dieren als grotere dieren van verschillende soorten te wegen. Het 50cm x 50cm platform biedt genoeg oppervlak en ondersteuning zodat de dieren kunnen staan of zitten terwijl ze gewogen worden. De weegschaal werkt op 4x AA 1,5V batterijen maar ook met een kabel op netstroom. Hierdoor is het apparaat vrij verplaatsbaar en overal te gebruiken. De tarrafunctie maakt het vervolgens mogelijk om het gewicht van een voorwerp zoals een kooi of drager van het gewicht af te trekken. Het display is extern en afzonderlijk van de weegschaal bevestigd. Dit maakt het mogelijk het display te verplaatsen om een duidelijker beeld te kunnen krijgen. Aan de achterkant zit een uitklapbare standaard om het scherm op tafel te zetten. Daarnaast beschikt het LCD-scherm over achtergrond verlichting om ook bij weinig licht goed leesbaar te zijn. Weegschaal Eigenschappen: Laag profiel dierenweegschaal voor eenvoudig op- en afstappen Weegt tot 300kg in stappen van 100g / 660lb in stappen van 0,2l Digitale indicator op afstand met neerklapbare standaard LCD-scherm kan van achteren worden verlicht voor eenvoudiger bekijken Maten worden weergegeven in kilogram of pond Werkt op stroom met meegeleverde netadapter of 4 x AA (1,5 V) batterijen (niet inbegrepen) 4 poten bieden ondersteuning en verhogen de stabiliteit Roestvrij stalen platform Eenvoudig schoon te vegen Tarrafunctie GRATIS 12 maanden garantie Specificaties: Afmetingen: 50 cm breed x 50 cm diep x 8,2 cm hoog Capaciteit: 0 - 300kg x 0,1kg / 0 - 660lb x 0.1lb Maximale capaciteit: 300kg / 660lb Meeteenheden: kg (kilogram) en lb (pond)

3. T-Mech 50 cm x 50 cm Dierenweegschaal


Product informatiePlus or Show more

40KG horeca, markt of pakket weegschaal van iBello met duidelijke rode LED displays aan de voor en achterkant voor het aflezen van het gewicht (5 cijfers), prijs (5 cijfers) en totaal prijs (6 cijfers). Voorzien van een netvoeding en een sterke ingebouwde accu van 4AH zodat de weegschaal makkelijk overal kan worden ingezet, de pootjes zijn verstelbaar, 8 voorkeuze geheugens voor product prijs en directe ingave mogelijkheid, weegt van 20 gram tot 40 KG in stappen van 5 gram, makkelijk schoon te maken roestvrij stalen schaal, met tarra functie, instelbare display verlichting, accu indicator, optel functie voor totaal prijs, schakelt automatisch uit en aan om stroom te besparen. EAN: 7432235367338

4. iBello digitale horeca weegschaal 40kg


Product informatiePlus or Show more

De Steinberg BASIC SBS-PT-50/2 digitale pakketweegschaal heeft een maximaal weegbereik tot 50 kg en weegt met een nauwkeurigheid van 2 g. Het is bij uitstek geschikt voor het nauwkeurig meten van het verzendgewicht van kleinere poststukken en is veelzijdig inzetbaar. Het compacte model heeft een groot weegplatform van 24,5 x 24,5 x 4,5 cm gemaakt van hoogwaardig kunststof. De behuizing is gemaakt van robuust plastic. Bovendien biedt deze weegschaal zes verschillende weegeenheden waarmee het gemeten gewicht eenvoudig kan worden geconverteerd: kg, g, lb, oz, kg-g, lb-oz. Met de TARA-functie kunt u betrouwbaar het nettogewicht bepalen en met de HOLD-functie kan de meetwaarde vastgehouden worden. Het externe LCD-scherm met achtergrondverlichting maakt het eenvoudig om metingen af te lezen, zelfs bij weinig licht.

5. Digitale pakketweegschaal - 50 kg / 2 g - Basic - Extern LCD display


Product informatiePlus or Show more

Deze digitale industrie platform weegschaal met kilo prijs berekening komt in twee verschillende modellen en weegt van 1 tot 150 kilo met stappen van 100 gram en heeft 6 geheugens voor kilo prijzen. Het enige verschil tussen de twee modellen is de vorm van het paneel. Je kan direct de kilo prijs invoeren en door middel van de optel functie de totaal prijs berekenen. De displays werken door middel van een duidelijke LED met instelbare helderheid en werkt op netspanning of ingebouwde 4Ah accu.

6. iBello industrie platform weegschaal 150kg


Product informatiePlus or Show more

De precisieweegschaal SBS-LW-7500A van Steinberg meet gewichten tot 7500 g en is nauwkeurig op 0,1 g. Deze is uitermate voor de handel en laboratoria geschikt. Deze precisieweegschaal overtuigt door een zeer gunstige prijs en stabiele constructie. De weegschaal schakelt, afhankelijk van de instelling, na 2, 4 of 8 minuten automatisch uit. De precisieweegschaal SBS-LW-7500A heeft een afmeting van 26,00 x 8,00 x 18,00 cm, met een eigen gewicht van slechts 1,80 kg.

7. Precisieweegschaal - 7500 g / 0,1 g


Product informatiePlus or Show more

Tafelweegschaal - 10 kg / 1 g De weegschaal SBS-TW-10000 levert bijzonder nauwkeurige meetresultaten, heeft een maximaal weegvermogen van 10 kg en is tot op 1 g nauwkeurig. Deze weegschaal is daarom ideaal voor winkels, apotheken, theehuizen, de voedingswarenindustrie en weekmarkten - net als in alle andere toepassingen waarin het nauwkeurig afwegen van producten van groot belang is. Bovendien heeft de tafelweegschaal handige functies en biedt deze de keuze uit zes weegeenheden (g, kg, lb, oz, ct en tl). De weegschaal is al gekalibreerd, hoeft niet aangepast te worden en is dus direct klaar voor gebruik. In het Steinberg Systems-assortiment vindt u hoogwaardige industriële benodigdheden en precieze weegschalen voor alle toepassingsgebieden.

8. Tafelweegschaal - 10 kg / 1 g


Product informatiePlus or Show more

40KG horeca, markt of pakket weegschaal met duidelijke LCD displays aan de voor en achterkant voor het aflezen van het gewicht (5 cijfers), prijs (5 cijfers) en totaal prijs (6 cijfers). Voorzien van een netvoeding en een sterke ingebouwde accu van 4AH zodat de weegschaal makkelijk overal kan worden ingezet, de pootjes zijn verstelbaar, 7 voorkeuze geheugens voor product prijs en directe ingave mogelijkheid, weegt van 100 gram tot 40 KG in stappen van 5 gram, makkelijk schoon te maken roestvrij stalen schaal, met tarra functie, instelbare display verlichting, accu indicator, optel functie voor totaal prijs, schakelt automatisch uit en aan om stroom te besparen. Afmetingen complete weegschaal: 34,5 cm (B) X 33 cm (D) X 12 cm (H), afmeting rvs schaal: 33 X 24 cm, word geleverd met netsnoer en Engelse handleiding.

9. Digitale horeca, markt, pakket prijs weegschaal met voor en achter lcd display 40KG met oplaadbare accu nauwkeurigheid 5 gram


Product informatiePlus or Show more

De platformweegschaal SBS-PF-100A1 van Steinberg meet gewichten tot 100 kg en is nauwkeurig op 10 g. Deze is voor verschillende ambachten geschikt. Deze platformweegschaal overtuigt door een zeer gunstige prijs en stabiele constructie. De platformweegschaal SBS-PF-100A1 heeft een afmeting van 51,00 x 31,00 x 71,00 cm, met een eigen gewicht van slechts 8,40 kg.

10. Platformweegschaal - 100 kg / 10 g


Producten gerelateerd aan Industriële Weegschaals


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Industriële Weegschaals. Er zijn immers 37 verschillende aan te schaffen...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en ga je straks de beste Industriële Weegschaal kopen.