Hoe komt deze handige Hondenbench reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Hondenbench ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Hondenbenchs, maar nu helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Hondenbenchs die die je kunt kopen in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Hondenbenchs het best worden verkocht.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Hondenbenchs stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

De beste Hondenbenchs op een rijtje

Product informatiePlus or Show more

Bench 2 deurs zwart A-kwaliteit. Een bench of kamerkennel is onmisbaar als u een puppy in huis krijgt. Uw hond kan hier tijdelijk verblijven en een puppy kan hier zijn eigen plaats aangeleerd worden, daarnaast helpt het ook in de zinnelijkheidstraining van uw puppy. Honden hebben van nature een eigen territorium en voor een puppy is dit in het begin nog erg wennen. Een complete huiskamer vormt een erg groot territorium dat de pup onzeker kan maken en waardoor hij bijv. meubelen gaat slopen of overal plassen. Een bench is daarom onmisbaar bij de opvoeding van een puppy. De bench houdt het territorium beperkt en helpt bij het zindelijk worden van de puppy. Geef de puppy een kluifje of een andere snack als hij in de bench moet, hierdoor associeert de pup de bench als een fijne eigen plek. Draaddikte circa 3 mm! en 2 deuren met 2 stevige sloten per deur! Deze bench heeft een stevige onderlade met antisliplaag ! ** let op deuren scharnieren tegenwoordig naar de andere kant dan op de foto (laatste versie bench)

1. Hondenbench - Zwart - L - 92 x 57 x 64 cm


Product informatiePlus or Show more

Zwarte Bench 2 deursHandige bench om jouw hond een eigen plaats te geven in huis. Goed om in te zetten tegen verlatingsangst. De bench heeft een gemakkelijk te reinigen onderbak en is voorzien van 2 deuren Afmetingen: 107x71x77 cm Kleur: Zwart

2. Hondenbench - XL -107 x 69 x 76 cm - Zwart


Product informatiePlus or Show more

Onderzetters voor een draadkooi. Met de draadkooi onderzetters voorkomt u krassen op uw vloer en blijft de kooi op zijn plek staan. Minimaal gebruiksadvies: Draadkooi tot 65 cm 4 stuks. Draadkooi tot 95 cm 8 stuks. Draadkooi tot 120 cm 12 stuks.

3. Hondenbench - Onderzetters - 4 stuks


Product informatiePlus or Show more

Zwarte Bench 2 deursHandige bench om jouw hond een eigen plaats te geven in huis. Goed om in te zetten tegen verlatingsangst. De bench heeft een gemakkelijk te reinigen onderbak en is voorzien van 2 deuren Afmetingen: 62x44x50 cm Kleur: Zwart

4. Hondenbench - Zwart - S - 61 x 46 x 51 cm


Product informatiePlus or Show more

Zwarte Bench 2 deursHandige bench om jouw hond een eigen plaats te geven in huis. Goed om in te zetten tegen verlatingsangst. De bench heeft een gemakkelijk te reinigen onderbak en is voorzien van 2 deuren Afmetingen: 76x48x54 cm Kleur: Zwart

5. Hondenbench - Zwart - M - 76 x 46 x 51 cm


Product informatiePlus or Show more

Uitstekende bench 2 deurs zwart AFMETING 122x74x81 cm Een bench of kamerkennel is onmisbaar als u een puppy in huis krijgt. Uw hond kan hier tijdelijk verblijven en een puppy kan hier zijn eigen plaats aangeleerd worden, daarnaast helpt het ook in de zinnelijkheidstraining van uw puppy. Honden hebben van nature een eigen territorium en voor een puppy is dit in het begin nog erg wennen. Een complete huiskamer vormt een erg groot territorium dat de pup onzeker kan maken en waardoor hij bijv. meubelen gaat slopen of overal plassen. Een bench is daarom onmisbaar bij de opvoeding van een puppy. De bench houdt het territorium beperkt en helpt bij het zindelijk worden van de puppy. Geef de puppy een kluifje of een andere snack als hij in de bench moet, hierdoor associeert de pup de bench als een fijne eigen plek. Deze bench is voorzien van een zeer stevige onderlade , met aan de voorzijde met 2 opsluithendels Deze bench is geschikt voor onder andere de volgende rassen: Newfoundlander, Mastiff, St. Bernhard, Deense Dog, Duitse Dog, Ierse Wolfshond, Berner Sennenhond, Bordeaux Hond en Cane Corso Kenmerken dikte spijlen: Horizontal spijlen: Dia:3mm, Verticale spijlen: Dia:2mm, Frame spijlen: Dia:3mm , Deursluitingspijlen:Dia:3.5mm + 3mm

6. Hondenbench - Zwart - XXL - 121 x 74 x 81 cm


Product informatiePlus or Show more

Met deze achthoekige puppytent zijn uw lieve hondjes veilig en goed verzorgd. Ook zeer geschikt voor puppy training, of als slaapvertrek of om lekker te ravotten. Ideaal voor thuis of op reis, voor binnen en buiten. Niet alleen geschikt voor puppys. U kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken voor andere kleine dieren zoals konijnen. Zeer comfortabel. Highlights: Licht in gewicht, maar zeer stabiel dankzij het metalen frame/ geraamte. Verankerd dankzij haringen Snel op te bouwen dankzij het pop-up systeem De bodem is makkelijk te reinigen met een vochtige doek 2 in / uit - gangen Het gaasdak laat zich gemakkelijk openen en sluiten dankzij de ritssluiting Met handig zijvak Gaas aan de zijkanten zorgt voor goede luchtcirculatie en goed zicht. De netten van de in / uit- gangen kunt u vastzetten aan de bovenkant d.m.v. klittenband. Opvouwbaar Materiaal: 100% Polyester incl. Draagtas Specificaties: Afmetingen: ca. 115 x 115 x 58 (LxBxH) Gewicht: ca. 2,2 kg Kleur: zwart-beige Omvang van de levering: 1 x Puppyren, opvouwbaar 4 x Haringen 1 x Draagtas Geleverd met rits in zwart of wit. Een keuze maken is om logistieke redenen niet mogelijk.

7. Opvouwbare puppyren puppytent Zwart incl - Draagtas - 400734


Product informatiePlus or Show more

Opvouwbare bench met 2 deuren voor de hond. Een bench geeft een hond zijn eigen plek in huis en is een ideale hulp bij zindelijkheidstraining en verlatingsangst. Maat: 62 x 44 x 50 cm. (voor de kamerkennel geldt dat de volwassen hond erin moet kunnen staan en languit kunnen liggen.)

8. Adori Hondenbench - Zwart - S - 62 x 44 x 50 cm


Product informatiePlus or Show more

Opvouwbare bench met 2 deuren voor de hond. Een bench geeft een hond zijn eigen plek in huis en is een ideale hulp bij zindelijkheidstraining en verlatingsangst. Maat: 76 x 48 x 54 cm. (voor de bench geldt dat de volwassen hond erin moet kunnen staan en languit kunnen liggen.)

9. Adori Hondenbench - Zwart - M - 76 x 48 x 54 cm


Product informatiePlus or Show more

Opvouwbare bench met 2 deuren voor de hond. Een bench geeft een hond zijn eigen plek in huis en is een ideale hulp bij zindelijkheidstraining en verlatingsangst. Maat: 47 x 30 x 37 cm. (voor de kamerkennel geldt dat de volwassen hond erin moet kunnen staan en languit kunnen liggen.)

10. Adori Hondenbench - Zwart - XS - 47 x 30 x 37 cm


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Hondenbenchs er zijn immers 566 verschillende te koop..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Hondenbench kopen.