Bestenu

Beste elektrische verwarmers - dec. 2022

Met meer dan 502 elektrische verwarmers op de markt zie je al snel door de bomen het bos niet meer.
Op deze pagina vind je de beste elektrische verwarmers op een rij
01Score: 9.7
VONROC Heater Marsili 2000W – 2 Warmteniveaus – Zwart – Lowglare element – Met afstandsbediening
VONROC Heater Marsili 2000W – 2 Warmteniveaus – Zwart – Lowglare element – Met afstandsbediening
Ga naar laagste prjis
02Score: 8.8
MaxxGarden Terrasverwarmer
MaxxGarden Terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.7
VONROC Heater Albano – Hangende terrasverwarmer 1500W – Zwart – Carbon element – met afstandsbediening
VONROC Heater Albano – Hangende terrasverwarmer 1500W – Zwart – Carbon element – met afstandsbediening
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.5
Alpina Heater Terrasverwarmer
Alpina Heater Terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.4
Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer
Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Exellent electrics terrasverwarmer
Exellent electrics terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
07Score: 7.9
VONROC Heater Marsili Compact – 2000W – Zwart – Voor muur of plafond – Lowglare element
VONROC Heater Marsili Compact – 2000W – Zwart – Voor muur of plafond – Lowglare element
Ga naar laagste prjis
08Score: 7.5
Livington Instant Heater
Livington Instant Heater
Ga naar laagste prjis
09Score: 7
Eurom Q-time 1500 Terrasverwarmer
Eurom Q-time 1500 Terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
10Score: 6.7
alpina Heater Terrasverwarmer
alpina Heater Terrasverwarmer
Ga naar laagste prjis
hero illustration

De Bestenu Elektrische Verwarmer Koopgids

avatar-contour
Daan van Dijk

Daan van Dijk

Gepubliceerd op: Sep 02, 2022


Op de koude dagen wil je er natuurlijk warmpjes bijzitten. In plaats van de centrale verwarming hoog te zetten, warmt de beste elektrische verwarmer een kleine ruimte snel op. Een betere optie voor die kleine kamer in huis of op de camping bestaat niet!

Welke soorten elektrische verwarmers zijn er?

Elektrische verwarmers kennen verschillende mechanismen. Elk type creëert warmte op een andere manier. Wil je weten welk type elektrische verwarmer bij jou past? Hieronder loop ik ze met je langs. 

Ventilatorkachel

De ventilatorkachel is een van de meestgebruikte typen verwarmers. Deze verwarmer verwarmt inkomende lucht en blaast deze in de omgeving. Dit stuit direct op een zwak punt, namelijk dat de ventilatorkachel nogal gehorig is. Een voordeel is dat de beste ventilatorkachel de ruimte zeer snel verwarmt. 

Convectorkachel

Wil je geruisloos de ruimte verwarmen? Een convectorkachel is dan wellicht het juiste type voor je. Dit type elektrische verwarmer gebruikt natuurlijke luchtstromen om de ruimte op te warmen.

Warme lucht stijgt op en drukt koude lucht naar beneden. De convectorkachel vangt deze koude lucht op en verwarmt deze. De kachel vangt intussen de nieuwe afgekoelde lucht weer op, waarmee een kringloop ontstaat. Het voordeel hiervan is dat de ruimte gelijkmatig opwarmt.

Olieradiator

Een andere geruisloze optie is de olieradiator. Zoals de naam al verklapt, is een olieradiator gevuld met olie. De radiator warmt de olie op, waardoor het begint te stromen. Het duurt een tijdje voordat de olie volledig is opgewarmd. Je moet hem dus op tijd aanzetten!

Halogeenkachel

Heb je goed opgelet bij scheikunde, dan weet je dat halogenen een groep elementen zijn. Een halogeenkachel werkt met een gloeidraad, net als een halogeenkookplaat. Deze gloeidraad warmt op door de toevoer van stroom. Vervolgens straalt dit gloeidraad warmte de ruimte in en zit je er weer lekker warm bij. Ook een halogeenkachel verwarmt de ruimte relatief snel. 

Keramische kachel

Een keramische kachel gebruikt een keramische plaat om warmte de ruimte in te stralen. Het voordeel van keramiek, is dat het minder energie nodig heeft om op te warmen. De keramische kachel is dus een van de energiezuinigste opties uit dit rijtje. Wil je op je energierekening besparen? Dan is raad ik je de beste keramische kachel aan. 

Infraroodkachel

Infrarode straling is een lichtvorm, die ook warmte uitzendt. Ook de zon geeft warmte af door middel van (onder andere) infraroodstraling. Bij een infraroodkachel wekt stroom de infrarode straling op en zendt deze de ruimte in. Het voordeel van een goede infraroodkachelis dat deze energiezuinig is

Daarnaast is een infraroodkachelook te verkrijgen als een paneel of spiegel. Hiermee valt de verwarmer mooi weg in het interieur. 

Buiten

Op een mooie zomeravond tot lekker laat buiten zitten is een heerlijk gevoel. Kou gooit hierbij helaas roet in het eten. Om ook op de koelere avonden te genieten van je tuin of terras, haal je de beste tuinverwarmer in huis. 

Is een elektrische verwarmer kostbaar?

In de aanschaf is een elektrische verwarmer niet zo duur. Afhankelijk van de kwaliteit, verschilt de prijs tussen de € 30 en € 300. De grootste kosten van een elektrische verwarmer zitten hem in het energieverbruik. Hoeveel dit kost, is vooral afhankelijk van de huidige energieprijs. Een gemiddelde elektrische verwarmer met een vermogen van 2000 watt die volop staat te verwarmen, kost zo’n € 1,34 per uur. 

Heeft de elektrische verwarmer minder vermogen? Dan liggen de kosten per uur lager, maar houd rekening met een langere opwarmtijd van de ruimte. 

Welke specificaties zijn belangrijk voor een elektrische verwarmer?

Vermogen

Het vermogen is de hoeveelheid energie die per seconde wordt omgezet. Hoe hoger het vermogen van een elektrische verwarmer, hoe sneller deze een ruimte opwarmt. Een hoger vermogen is dus meestal beter, maar niet altijd nodig. 

Om te bepalen hoeveel vermogen je elektrische verwarmer moet hebben, bedenk je voor welke plek je hem gebruikt. Is dit een kleine (< 14 m²), goed geïsoleerde ruimte? Dan is 750 watt aan vermogen voldoende. Voor een grote ruimte (> 35 m²) met veel warmteverlies heb je al een vermogen van richting de 2500 watt nodig. 

Duurzaamheid

De duurzaamheid van een elektrische verwarmer hangt samen met je verbruik en het vermogen. Een lager vermogen is per definitie zuiniger, maar ook minder goed in het verwarmen van de ruimte. De kans bestaat dus dat je een verwarmer met een laag vermogen langer aanzet om de ruimte op temperatuur te krijgen. Een lager vermogen is dus niet altijd beter

Kijk voor de duurzaamheid vooral naar de manier waarop de warmte wordt opgewekt. De infraroodkachel doet dit het efficiëntst.

Aantal warmtestanden

Met meerdere warmtestanden pas je zelf het verbruik van de verwarmer aan. Hiermee kies je het benodigde vermogen voor de ruimte. Zo verbruik je niet meer dan nodig in kleine ruimtes, maar warmt hij de grotere ruimtes snel op wanneer dit gewenst is. De beste elektrische verwarmer heeft dus minstens drie warmtestanden.

Als de verwarmer daarbij ook een ecostand heeft, bespaar je eventueel nog een extra cent, omdat de verwarmer in die modus minimaal energie verbruikt (en ook minimaal warmte produceert).

Verplaatsbaarheid

Het handige van een elektrische verwarmer is dat deze mobiel is. Tenminste, wanneer de verwarmer niet te zwaar en te groot is. Zo gebruik je hem in verschillende ruimtes in je huis en is hij zelfs mee te nemen naar de camping! Check dus altijd even de grootte en het gewicht. 

Veiligheid

Het gebruik van een verwarmingsbron, brengt nu eenmaal een risico met zich mee. Zorg dus dat de elektrische verwarmer over voldoende veiligheidsmaatregelen beschikt. 

  • Oververhittingsbeveiliging schakelt de verwarmer automatisch uit wanneer deze te warm wordt. 
  • Een elektrische verwarmer met timer schakelt zichzelf na een bepaalde tijd uit, zodat je geen brand riskeert wanneer je zelf vergeet de verwarming uit te zetten. 
  • Valbeveiliging voorkomt dat de verwarmer valt en hitteschade op de omgeving aanbrengt. 
hero illustration

Hoe komt deze super elektrische verwarmer lijst tot stand..?

De wereld verandert... en dus de het winkelonderzoek naar de beste elektrische verwarmer ook!
Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over elektrische verwarmers, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle elektrische verwarmers die aangeboden worden in Nederland. Hij checkt de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke elektrische verwarmers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van elektrische verwarmers stelt hij deze lijst samen!
Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen op social media!
illustration
hero illustration

De beste elektrische verwarmers in een handige lijst

1 - VONROC Heater Marsili 2000W – 2 Warmteniveaus – Zwart – Lowglare element – Met afstandsbediening

Loading..
Ga naar laagste prjis

Terrasverwarmer voor aangename temperaturen tijdens koele dagen en avonden We zitten allemaal graag ’s avonds buiten zodra de avonden langer worden. Helaas koelt het in de avond vaak flink af en ga je toch snel naar binnen toe. Maar met deze heater van VONROC geniet jij voortaan ook tijdens de koudere dagen en avonden van aangename temperaturen. De 2000W heater Marsili is een terrasverwarmer met een ‘lowglare’ lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt wel voor een heerlijke warmte. De heater wordt geleverd inclusief afstandsbediening. De afstandsbediening gebruik je voor het in- en uitschakelen van de heater, maar ook voor het instellen van de warmteniveaus Waar is deze terrasverwarmer te gebruiken? Deze heater Marsili is geschikt voor wandmontage in overdekte buitenomgevingen. Hang de heater bijvoorbeeld op onder je overkapping of veranda. Het is daarnaast ook mogelijk om de heater op te hangen aan het plafond van je overkapping of veranda. Dit model wordt geleverd inclusief ophangbeugel, welke in hoek verstelbaar is. Hierdoor neemt het werkingsbereik van de 625mm brede straalkachel extra toe, ook tijdelijk in onoverdekte buitenomgevingen. Waarom je deze terrasverwarmer Marsili aan wilt schaffen: Slechts 1 seconde opwarmtijd, je voelt direct de warmte. Hoge kwaliteitslamp 'golden halogeen/halogeen lowglare'. Veel warmte, weinig licht! Dus minder fel rood of oranje licht in vergelijking met andere infrarood terrasverwarmers. Twee instelbare hitteniveaus: 1000W en 2000W. Dankzij de IP65 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik, maar ook voor permanente montage buiten onder de overkapping (kan tegen wind, stof en spatregen). Premium product van hoogwaardige kwaliteit – aluminium behuizing, duurzaam en robuust ontwerp. Chique maar stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur. De krachtige 2000W infrarood lamp straalt de warmte precies naar de plek waar je de warmte hebben wilt. In de behuizing is een LED-lampje verwerkt die precies de status aangeeft; aan/uit en niveau 1 of niveau 2. Gemakkelijke bediening van de heater dankzij de meegeleverde afstandsbediening. De afstandsbediening gebruik je voor het in- en uitschakelen van de heater, maar ook voor het instellen van de warmteniveaus (1 of 2). Het lowglare-infrarood verwarmingselement levert direct hitte af en doet dit zonder verblindend licht af te geven. Deze aangename infraroodwarmte is direct op de huid merkbaar, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden. Voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd. Lange kabel/snoer van 1.9 meter, wat langer is dan andere merken terrasheaters. Topkwaliteit kabel van soepel rubber. Zeer efficiënte lamp met een hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie ook daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte. Extreem lange levensduur van het verwarmingselement van maar liefst 6000 De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daarbij stof wordt opgewaaid door een ventilator. Zo kunnen ook mensen met astma of een allergie genieten van deze heater. De lamp heeft een prettige kleurtemperatuur van 1500 K. Dit licht is niet kil, maar ook niet te oranje. Daarnaast is de lamp uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, veiligheid voorop dus! Goed om te weten De heater is voorzien van een ingebouwde softstart module. De softstart zwakt de opstartstroom af, waardoor de kans veel kleiner is dat de stoppen doorslaan. Let hierbij wel op dat een terrasverwarmer met softstart nog steeds geen volledige zekerheid is dat de stoppen niet doorslaan. Zorg er daarom altijd voor dat je zo min mogelijk elektrische apparaten op één stroomgroep hebt aangesloten als je een elektrische terrasverwarmer wil gebruiken. De heater heeft een beschermingsklasse I. Dat betekent dat de heater aangesloten dient te worden op een geaard stopcontact. Belangrijkste specificaties van de heater Marsili: Vermogen: 2000W Vermogensinstellingen: Stand 1: 1000W Stand 2: 2000W Spanning: 220 – 240V~ Frequentie: 50-60 Hz Verwarmingstijd: 1 seconde Golflengte: 0.78 – 1.4 micron (korte golf infrarood) Straalefficiency: 90% Verwarmingsbereik: 10 – 12m2 Kleurtemperatuur: 1500 K Oververhittingsbeveiliging: ja Elektronische softstart: ja Beschermingsklasse tegen vocht/stof: IP65 Gewicht: 2.03kg. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x Heater – 2000W 1x Afstandsbediening 1x Ophangbeugel (voor ophangen aan de muur) Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC PH502AC heater.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - MaxxGarden Terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de MaxxGarden Terrasverwarmer is het niet langer koud wanneer je buiten op het terras wilt zitten. Staand of bevestigd aan de muur, dankzij de 3 warmtestanden kan je de ideale temperatuur creëren. De MaxxGarden Terrasverwarmer is perfect voor op jouw terras. Of je nu een feestje organiseert met vrienden of je lekker wilt genieten in je favoriete loungestoel, de terrasverwarmer houdt je steeds warm. Je kan hem gemakkelijk in hoogte verstellen, zo kan je zowel staand als zittend van de warmte genieten. Ook de warmte-intensiteit kan je zelf bepalen dankzij de 3 warmtestanden, deze stel je gemakkelijk in door aan het koord te trekken. De behuizing is spatwaterdicht, dat maakt de heater buiten veilig in gebruik. De terrasverwarmer is uitgerust met een quartz verwarmingselement en zorgt voor sfeervolle verlichting. heb je een kleiner terras of geen ruimte voor de standaard? Deze terrasverwarmer kan ook aan de muur bevestigd worden, zo bespaar je ruimte en heb je het hele jaar door warmte op je favoriete plek! Pluspunten Spatwaterdicht (geschikt voor buitengebruik) In hoogte verstelbaar van 1,20 tot 2,10 m Te bevestigen aan de muur Oververhittingsbescherming 3 warmtestanden Verwarmingselement zorgt voor sfeervolle verlichting Specificaties Afmetingen: 53 x 21 cm Gewicht: ± 10 kg Soort verwarming: quartz verwarmingselement Waterdichtheidsclassificatie: IPX4 Materiaal: metaal In hoogte verstelbaar Verbruik: stand 1 – 650W / stand 2 – 1350W / stand 3 – 2000W Stroom: 230 V / 50 Hz Snoerlengte: 1.80m CE en TUV gekeurd Met TIP-OVER schakelaar bescherming Kleur: zwart Type-nr: HCH-2000 Levering MaxxGarden Terrasverwarmer Gebruiksaanwijzing Onderhoud Een elektrische terrasverwarmer vergt minimaal onderhoud; er zitten geen bewegende delen in en er hoeven geen luchtfilters of andere onderdelen vervangen te worden. Het enige wat je hoeft te doen om van een optimale werking verzekerd te blijven is eens in de zoveel tijd de reflectoren even schoonmaken. MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor: Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer. MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets. MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden. MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels. En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx. Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen. Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - VONROC Heater Albano – Hangende terrasverwarmer 1500W – Zwart – Carbon element – met afstandsbediening

Loading..
Ga naar laagste prjis

Hangende terrasverwarmer voor koele dagen en avonden Geniet jij ook zo van het buiten zijn, maar is het net te fris om nog lekker buiten te kunnen zitten? Schaf dan deze hangende terrasverwarmer aan. Deze plafondheater is eenvoudig te monteren aan het plafond of onder een parasol. Hierdoor neemt de heater geen extra ruimte in en heb je hem tevens altijd paraat. De krachtige 1500W infrarood lamp straalt de warmte gelijkmatig 360° rondom. Zo verleng jij de zomer en geniet je het hele jaar van aangename temperaturen met VONROC. De heater wordt geleverd inclusief afstandsbediening en is daardoor gemakkelijk in- en uit te schakelen. Waar is deze hangende terrasverwarmer te gebruiken? Deze heater Albano is op te hangen en te gebruiken onder bijvoorbeeld: een overkapping, een veranda, een partytent of een parasol. Hij is tevens op te hangen aan het plafond. Zo verwarm je prettig en doelgericht jouw balkon, overdekte terras of overdekte tuinhuis. Waarom je deze terrasheater Albano aan wilt schaffen: Dankzij de IP44 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik, maar ook voor permanente montage buiten onder je overkapping. Premium product van hoogwaardige kwaliteit- aluminium behuizing, duurzaam en robuust ontwerp. Chique maar stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur. Krachtige 1500W infrarood lamp* straalt de warmte in 360° rondom. Veiligheid voorop; de lamp is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging. De heater is voorzien van een ingebouwde softstart module. De softstart zwakt het opstartstroom af, waardoor de kans veel kleiner is dat de stoppen doorslaan. De heater is te besturen dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Met de meegeleverde 50cm lange ketting en karabijnhaken is de terrasverwarmer ook zonder gebruik te hoeven maken van een monteur, met slechts enkele handelingen te monteren aan het plafond, de terrasoverkapping of aan tentframes. Het carbon-infrarood verwarmingselement levert in ca. 3 seconden al hitte af, terwijl deze relatief weinig licht afgeeft (geen verblindend licht dus). De aangename infraroodwarmte is direct op de huid merkbaar, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden. Voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd. Lange kabel van 1.9 meter. Topkwaliteit kabel van soepel rubber. Efficiënte lamp met een hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie (1500W) ook daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte. De lamp heeft een prettige kleurtemperatuur van 1600 K. Dit licht is niet kil, maar ook niet te oranje. Extreem lange levensduur van het verwarmingselement van maar liefst 10.000 uur. De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daarbij stof wordt opgewaaid door een ventilator. Zo kunnen ook mensen met astma of een allergie genieten van deze plafondheater. Goed om te weten Bij een terrasverwarmer met softstart is er nog geen volledige zekerheid dat de stoppen niet doorslaan. Zorg er daarom altijd voor dat je zo min mogelijk elektrische apparaten op één stroomgroep hebt aangesloten als je een elektrische terrasverwarmer wilt gebruiken. De heater heeft een beschermingsklasse I. Dat betekent dat de heater aangesloten dient te worden op een geaard stopcontact. Belangrijkste specificaties van de heater Albano: Vermogen: 1500W Spanning: 220 – 240V~ Frequentie: 50-60Hz Type verwarmingselement: Carbonfiberlamp Verwarmingstijd: 3 sec. Golflengte: 3,0 – 1000 micron (korte golf infrarood) Straalefficiency: 90% Verwarmingsafstand: 2 – 3 m. Verwarmingsbereik: 7-9m2 Kleurtemperatuur: 1600 K Oververhittingsbeveiliging: ja Elektronische softstart: ja Beschermingsklasse tegen vocht/stof: IP44 Gewicht: 2,36 kg. Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? 1x Heater – 1500W 1x Afstandsbediening 1x Ketting van 50cm en 2 karabijnhaken t.b.v. ophangen Hoeveel jaar garantie? Er zit 2 jaar garantie op de VONROC PH501AC heater.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - Alpina Heater Terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Terrasverwarmers zorgen ervoor dat je veel vaker en langer buiten kan zitten. Verleng ook het buitenseizoen met een heater op je balkon, terras of onder je overkapping met deze elektrische terrasverwarmer van Alpina! Naast gebruik buitenshuis kun je deze elektrische verwarming prima binnen ophangen als (extra) plaatselijke verwarmer in een schuur, garage of werkplaats. Zo'n elektrische heater is voordeliger in gebruik dan een heater op gas en verwarmt ook gerichter. De heater heeft een behoorlijk vermogen van 2000 Watt en is geschikt voor ruimtes van 12 tot 18m². Infrarood-verwarming Aan de terrasheater zit een 1,9 meter lang snoer, waarmee je hem aansluit op een stopcontact. Je bedient de heater met de aan-/uit-schakelaar aan de achterkant. Zet de knop om en je voelt snel de temperatuur oplopen. Deze terrasverwarming van Alpina werkt op infrarood en bevat een reflectorverwarmingssysteem met een gold coated HeLeN-lamp. Dat is een speciale halogeenlamp met een goudkleurig laagje over het verwarmingselement die zorgt voor een hogere warmte-intensiteit, gelijkmatige warmteverdeling en ook nog sfeervol licht. Deze HeLeN-lamp is extra krachtig, levert een zeer hoog rendement, heeft een groot verwarmend vermogen en bovendien een groot bereik (12-18m²). De terrasverwarmer bespaart daarmee 30% tot 40% elektriciteit in vergelijking met traditionele heaters. Ook heeft hij een lage windgevoeligheid, waardoor de wind weinig invloed op de warmte en er dus amper warmteverlies optreedt. Dat maakt de heater geschikt voor zowel een besloten als een meer open terras. Hangend aan muur of plafond Bij de verwarming zit een montageset die bestaat uit beugels en schroeven. Daarmee hang je de heater op aan een wand of plafond. Erg praktisch, want zo hangend neemt hij geen vloerruimte in. De verwarmer is circa 57 x 11,5 x 11 centimeter groot. Je kan hem kantelen en dus de warmte richten naar de plek die je wil. Beschermd tegen water De heater heeft een IP55-bescherming, wat wil zeggen dat hij stofdicht is en spuitwaterdicht. Hij kan dus prima een buitje doorstaan en zelfs het water van een tuinslang overleven. De heater is ook beveiligd tegen oververhitting. Details Alpina heater Gebruik: binnen en buiten Bescherming: IP55 (stofdicht en spuitwaterdicht) Infrarood, gouden HeLeN halogeenlamp Onmiddellijke verwarming Wand- of plafondmontage Oververhittingbeveiliging ON/OFF schakelaar Verwarmingsoppervlak: 12-18m² Nettogewicht: ca. 1,35kg Afmeting: ca. 57x11,5x11cm Lengte netsnoer: ca. 1,9 meter Model: XD-YS2000NL

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Eurom Golden Shadow 2500 Terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Bijzondere kenmerken De Eurom Golden Shadow 2500 terrasverwarmer maakt buiten zitten comfortabel. De Golden Shadow lamp geeft namelijk nauwelijks licht af. Deze terrasverwarmer is op te hangen en is 115 graden zwenkbaar. Dankzij de 2500 Watt warmtekracht en de halogeen lampen wordt snel een aangename warmte bereikt op jouw terras of balkon. Deze Terras Heater is spatwaterdicht dus kan ook onder een luifel of parasol gemonteerd worden. Ook een belangrijk voordeel van deze Golden Shadow serie is de lage piekspanning bij het aanzetten. Specificaties Capaciteit: 2500 Watt Beschermklasse: IP65 Bereik: 25 M2 Model: Hangend Kantelbaar: + Lamp: Golden Shadow low glare Aantal branduren: 5000 uren Omkasting: Aluminium Afmetingen: 13 x 77 x 10,3 cm Gewicht 2.4 kg Kabel lengte 1.8 Meter Afstandsbediening: Ja

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Exellent electrics terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Of je nu een feestje hebt waarbij veel mensen staan of dat je in je favoriete loungestoel op het terras zit. De Excellent Electrics YT2000050 Terrasverwarmer houdt je zowel staand als zittend warm, omdat dit model in hoogte verstelbaar is. Ook de warmte-intensiteit heb je zelf in de hand. Middels de 3 standen pas je de hoeveelheid warmte geheel naar wens aan. De behuizing is spatwaterdicht en dat maakt de heater buiten veilig in gebruik. De terrasverwarmer is uitgerust met een quartz verwarmingselement en brengt sfeervolle verlichting met zich mee. Al deze voordelen zijn gegoten in een stijlvol design. De pluspunten van deze elektrische terrasverwarmer Spatwaterdicht en geschikt voor buitengebruik In hoogte verstelbaar van 1.20 tot 2.10 meter hoogte Geschikt voor buitengebruik Oververhittingsbescherming Keuze uit 3 warmtestanden De belangrijkste specificaties van dit artikel • Lengte: 53 cm • Breedte: 21 cm • Gewicht: ± 10 kg • Soort verwarming: quartz verwarmingselement • Waterdichtheidclassificatie: IPX4 • Materiaal: metaal • Afmeting: in hoogte verstelbaar tussen 1.20 en 2.10 m hoogte • Verbruik: stand 1 - 2 - 3, 650 W, 1350 W en 2000 W • Stroom: 230 V / 50 Hz • Snoerlengte: 2,85 meter • CE- en TÜV gekeurd • Met TIP-OVER schakelaar bescherming • Kleur: zwart • Type-nr: PNH-200DI • Afstandsbediening: nee In de verpakking • Excellent Electrics YT2000050 Terrasverwarmer • Gebruiksaanwijzing Onderhoud Een elektrische terrasverwarmer vergt minimaal onderhoud; er zitten geen bewegende delen in en er hoeven geen luchtfilters of andere onderdelen vervangen te worden. Het enige wat je hoeft te doen om van een optimale werking verzekerd te blijven is eens in de zoveel tijd de reflectoren even schoonmaken. Ons advies Zoek je een terrasverwarmer voor het verwarmen van een open en grotere ruimte? Een elektrische terrasverwarmer straalt de warmte heel gericht. Voor een open ruimte zijn gas terrasverwarmers meer geschikt; deze hebben een hoger vermogen en een groter warmtebereik. Bekijk hier alle terrasverwarmers die werken op butaan- of propaangas. Garantie Er zit twee jaar garantie op de Excellent Electrics terrasverwarmers.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - VONROC Heater Marsili Compact – 2000W – Zwart – Voor muur of plafond – Lowglare element

Loading..
Ga naar laagste prjis

Terrasverwarmer voor aangename temperaturen tijdens koele dagen en avonden We zitten allemaal graag ’s avonds buiten zodra de avonden langer worden. Helaas koelt het in de avond vaak flink af en ga je toch snel naar binnen toe. Maar met deze heater van VONROC geniet jij voortaan ook tijdens de koudere dagen en avonden van aangename temperaturen. De 2000W heater Marsili Compact is een terrasverwarmer met een ‘lowglare’ lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt wel voor een heerlijke warmte. Waar is deze terrasverwarmer te gebruiken? Deze heater Marsili Compact is geschikt voor wandmontage in overdekte buitenomgevingen. Hang de heater bijvoorbeeld op onder je overkapping of veranda. Het is daarnaast ook mogelijk om de heater op te hangen aan het plafond van je overkapping of veranda. Dit model wordt geleverd inclusief ophangbeugel, welke in hoek verstelbaar is. Waarom je deze terrasverwarmer Marsili compact aan wilt schaffen: Slechts 1 seconde opwarmtijd, je voelt direct de warmte. Hoge kwaliteitslamp ‘lowglare’. Veel warmte, weinig licht! Dus minder fel rood of oranje licht in vergelijking met andere infrarood terrasverwarmers. Dankzij de IP55 bescherming is de heater geschikt voor buitengebruik, maar ook voor permanente montage buiten onder de overkapping (kan tegen wind, stof en spatregen). Premium product van hoogwaardige kwaliteit – aluminium behuizing, duurzaam en robuust ontwerp. Chique maar stoere uitstraling dankzij de matzwarte kleur. De krachtige 2000W infrarood lamp straalt de warmte precies naar de plek waar je de warmte hebben wilt. Het lowglare-infrarood verwarmingselement levert direct hitte af en doet dit zonder verblindend licht af te geven. Deze aangename infraroodwarmte is direct op de huid merkbaar, zonder eerst de omgevingslucht te verwarmen en volledig zonder storende geuren of geluiden. Voor extra veiligheid is het verwarmingselement met een beschermrooster tegen het per ongeluk aanraken afgeschermd. Topkwaliteit 1.9 meter lange kabel van soepel rubber. Zeer efficiënte lamp met een hoog rendement van 90%. Dit betekent dat 90% van de energie ook daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare warmte. Extreem lange levensduur van het verwarmingselement van maar liefst 6000 De verspreiding van de warmte geschiedt zonder storend geluid en zonder dat daarbij stof wordt opgewaaid door een ventilator. Zo kunnen ook mensen met astma of een allergie genieten van deze heater. De lamp heeft een prettige kleurtemperatuur van 1500 K. Dit licht is niet kil, maar ook niet te oranje. Daarnaast is de lamp uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, veiligheid voorop dus! Goed om te weten De heater is voorzien van een ingebouwde softstart module. De softstart zwakt de opstartstroom af, waardoor de kans veel kleiner is dat de stoppen doorslaan. Let hierbij wel op dat een terrasverwarmer met softstart nog steeds geen volledige zekerheid is dat de stoppen niet doorslaan. Zorg er daarom altijd voor dat je zo min mogelijk elektrische apparaten op één stroomgroep hebt aangesloten als je een elektrische terrasverwarmer wil gebruiken. De heater heeft een beschermingsklasse I. Dat betekent dat de heater aangesloten dient te worden op een geaard stopcontact. Ben je op zoek naar een heater met afstandsbediening en instelbare hitteniveaus? Overweeg dan ook de VONROC PH502AC heater Marsili 2000W - zwart en/of de PH503AC heater Marsili 2000W - zilver. Belangrijkste specificaties van de heater Marsili Compact: Vermogen: 2000W Spanning: 220 – 240V~ Frequentie: 50-60 Hz Verwarmingstijd: 1 seconde Golflengte: 0.78 – 1.4 micron (korte golf infrarood) Straalefficiency: 90% Verwarmingsbereik: 10 – 12m2 Kleurtemperatuur: 1500 K Oververhittingsbeveiliging: ja Elektronische softstart: ja Beschermingsklasse tegen vocht/stof: IP55 Gewicht: 2.03kg Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking? De VONROC PH506AC heater Marsili Compact wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. Inhoud: 1x Heater – 2000W – PH506AC 1x Ophangbeugel (voor ophangen aan de muur)

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Livington Instant Heater

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Instant Heater geeft u een heerlijk warm gevoel op uw huid. De infrarood-verwarmer is geschikt voor binnen en buiten. Ideaal voor de koude wintermaanden. Nu kunt u in de frisse tijden ook heerlijk buiten zitten met vrienden en familie, denk bijvoorbeeld aan een barbecue of een koele herfstavond. Infrarood technologie De heater maakt gebruik van infrarood technologie. Deze technologie vindt uw lichaam en zorgt er met infraroodstraling voor dat alleen uw lichaam verwarmd wordt. Daardoor wordt uw lichaam dus op gerichte wijze verwarmt en voorkomt u warmteverlies! Bewegingssensor De heater heeft een bewegingssensor. De heater slaat aan wanneer iemand de ruimte binnenloopt en gaat vervolgens uit als er niemand in de ruimte is. De bewegingssensor voorkomt hierdoor onnodig gebruik en is vriendelijk voor uw energierekening en daarbij ook voor uw portemonnee! Eenvoudige montage U kunt de heater overal in uw huis gemakkelijk monteren. Bijvoorbeeld aan uw plafond, muren en/of uitstekende delen van uw huis. De heater is ook perfect voor in uw tuin onder bijvoorbeeld een overkapping. Heerlijk voor de koele avonden. Specificaties: ✔De heater verwarmt zonder uv-straling en is daarmee veilig voor uw huid. ✔Er zijn 4 verwarmingsstappen voor een individuele aansturing ✔De heater komt met een praktische afstandsbediening en heeft een geïntegreerde timer voor een comfortabele bediening ✔Snelle warmte, zonder lange opwarmtijd ✔De heater is overal te gebruiken en dankzij de spatwaterbescherming is de heater ook buiten te gebruiken

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Eurom Q-time 1500 Terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Met de Eurom Q-time 1500 Terrasverwarmer heb je een krachtige en stijlvolle elektrische heater in huis. Perfect voor de koude lentedagen of tijdens frisse zomeravonden! Dit model heeft een maximaal vermogen van 1500 W en een bereik van 10 m². Ideaal dus voor het verwarmen van een klein terras of het balkon. Deze Eurom terrasverwarmer kan op 3 standen worden ingesteld, zodat je ook slechts een klein beetje warmte kunt vragen. Je schakelt eenvoudig tussen de standen met behulp van een trekkoord. De quartz lampen geven rood sfeerlicht en elke lamp heeft gemiddeld 3000 branduren. De terrasheater heeft een metalen omkasting, waardoor je het apparaat veilig ophangt. Lees de gebruiksaanwijzing goed zodat je weet waar je dit product wel en waar niet mag hangen. De pluspunten van deze elektrische terrasverwarmer De warmte is direct voelbaar Neemt relatief weinig ruimte in beslag Gelijkmatige en doelgerichte warmteverdeling De hoeveelheid warmte bepaal je zelf Energievriendelijk Dit model kan niet op hout worden bevestigd De belangrijkste specificaties • Lengte: 55,5 cm • Breedte: 56 cm • Hoogte: 16 cm • Diepte: 12 cm • Type verwarmingselement: quartz • De quartz lampen geven rood sfeerlicht • Verwarmingsbereik: 10m² • Aantal warmtestanden: 3 • Vermogensbereik: 500 - 1000 - 1500 W • Verbruikskosten per uur: € 0,40 • Windgevoeligheid: laag • Snoerlengte: 1,8 meter • Afstandsbediening: nee In de verpakking • Eurom Q-time 1500 Terrasverwarmer • Gebruiksaanwijzing Onderhoud Een elektrische terrasverwarmer vergt minimaal onderhoud; er zitten geen bewegende delen in en er hoeven geen luchtfilters of andere onderdelen vervangen te worden. Het enige wat je hoeft te doen om van een optimale werking verzekerd te blijven is eens in de zoveel tijd de reflectoren even schoonmaken. Tips & Tricks • Zoek je een terrasverwarmer voor het verwarmen van een open of grotere ruimte? Een elektrische heater straalt de warmte heel gericht. Voor een open ruimte zijn gas verwarmers meer geschikt; deze hebben een hoger vermogen en een groter warmtebereik. Bekijk hier alle terrasverwarmers die werken op butaan- of propaangas. • Een terrasverwarmer verbruikt meer stroom om op te starten. Dit noemen we piekstroom. Met een softstarter vlak je deze piekstroom af, waardoor er geen klap ontstaat op de stroomgroep. Zo voorkom je dat de stoppen eruit springen. Garantie Er zit twee jaar garantie op de Eurom terrasverwarmers. Over het merk Eurom Eurom uit Genemuiden is een dynamisch bedrijf dat al sinds 1974 actief is in de markt met elektrische apparatuur. De productgroepen zijn onderverdeeld in de categorieën: reiniging, tuin & recreatie, terrasverwarming, verwarming, klimaatbeheersing en aggregaten. Met verfrissende designs worden er unieke assortimenten gecreëerd en door te blijven innoveren zijn de producten altijd actueel en up-to-date. Eurom's credo zegt alles over de producten; sterk, betrouwbaar en krachtig!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

10 - alpina Heater Terrasverwarmer

Loading..
Ga naar laagste prjis

Wil je zelfs op koudere dagen van je terras genieten? Ook gedurende de wintermaanden? Dan biedt een terrasverwarmer de ideale oplossing! Terrasverwarmers zorgen namelijk voor heerlijke warmte zelfs wanneer de temperaturen buiten blijven dalen. Deze vrijstaande heater van alpina is zowel binnen als buiten te gebruiken en werkt op infrarood. Geef hem een plaatsje op een stabiele ondergrond, steek de stekker in het stopcontact, zet de heater aan en geniet van de warmte. Elektrische verwarming op infrarood Elektrische terrasverwarmers zijn over het algemeen een stuk zuiniger en efficiënter dan terrasverwarming op basis van gas. Waar gas verwarmers namelijk een ruimte verwarmen door middel van warmtestromen verwarmt infrarood objecten of personen in de ruimte. Zo slaat de warmte van een infrarood heater direct op jou, en niet op de ruimte daaromheen. Hierdoor kun je sneller van de warmte genieten. Infrarood terrasverwarmers zijn daarnaast ook bevordelijker in het tegengaan van stofverspreiding. Door de kleinere warmtestroom wordt stof namelijk minder snel door de ruimte verspreid. Vrijstaand met handvat Deze elektrische verwarming neem je gemakkelijk overal met je mee naartoe dankzij het geïntergreerde handvat. Hierdoor zet je de heater makkelijk op verschillende plaatsen door het huis. Denk bijvoorbeeld aan het terras voor de koudere avonden of aan je werkkamer wanneer deze net wat meer warmte kan gebruiken. Je hebt enkel een nabij gelegen stopcontact nodig om de infrarood heater te laten werken. Veilig in gebruik De alpina infrarood heater heeft naast een efficiënte manier van verwarmen ook een aantal veiligheidsfuncties. Met zijn hittebestendige gaaswerk en speciale aanraakbescherming voorkomt deze terrasverwarmer het per ongeluk verbranden van de huid op korte afstand. Daarnaast beschikt deze verwarmer ook over kantelbeveiliging. Deze schakelaar, die zich bevindt in het onderste deel van de verwarmer, zorgt ervoor dat de heater automatisch uitschakelt wanneer deze toch omvalt. Stof- en waterbestendig Deze heater is niet alleen binnen perfect te gebruiken, maar is ook voor buiten gebruik ideaal. De terrasverwarmer beschikt namelijk over een IP44 waarde waardoor hij aangetoond stof- en spatwaterbestendig is. Onder spatwater vallen onder andere kleine regenbuien of bijvoorbeeld drankspetters die van de eettafel af komen wanneer een glas omvalt. Daarnaast voorkomt hij over het algemeen ook de verspreiding van stof in huis. Details alpina heater Draagbaar met handvat Vrijstaand 360° warmteverspreiding Aanraakbescherming, hittebestendig gaaswerk Binnen- en buitengebruik Kantelbeveiligingsschakelaar Verwarmd gebied: 2-3 m2 Bescherming: IP44 Netto gewicht: ca. 3,2 kg. Model: TBH800 Spanning: 220-240V ~ 50-60Hz Vermogen: 800W Afmeting: ca. Ø20x65cm Snoerlengte: ca. 1,8 m

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bestenu

Gefeliciteerd! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van elektrische verwarmers. Er zijn immers 502 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste