Beste Ultra Short throw beamer - May. 2020

8 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

LG PH150G - Mini Beamer

LG
9.8Score
2

BenQ MH856UST - Beamer

BenQ
9.6Score
3

BenQ W1600UST

BenQ
9Score
4

Epson EB-1410Wi - Beamer

Epson
8.3Score

Hoe komt deze fantastische Ultra Short throw beamer reeks tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Ultra Short throw beamer ook!

Vroeger ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over Ultra Short throw beamers, maar tegenwoordig helpt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Ultra Short throw beamers die te bestellen zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van gebruikers en kijkt welke Ultra Short throw beamers het best verkopen.

Al deze data wordt onderzocht door middel van de nieuwste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Ultra Short throw beamers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare producten aan Ultra Short throw beamers

De beste Ultra Short throw beamers op een rij

Product informatiePlus or Show more

De LG PH150G is een compacte en smart mini beamer die je eenvoudig kan meenemen om overal je favoriete Netflix films en -series te bekijken! Dankzij de ingebouwde accu, Bluetooth, compacte behuizing en het lichte gewicht van 460 gram is dit de ideale beamer voor onderweg. Je kan de LG PH150G natuurlijk ook prima thuis gebruiken om de allerleukste films te bekijken met vrienden en familie. Het projecteren kan met een maximale beeldformaat van maar liefst 100 inch, oftewel 2.54 meter diagonaal in HD-kwaliteit (1280 x 720 pixels). Met een Android smartphone is het mogelijk om draadloos te verbinden, waardoor iedereen op een eenvoudige manier gebruik kan maken van deze mini beamer. Dankzij de usb-aansluiting is het ook mogelijk om een Google Chromecast aan te sluiten of een usb-stick, waardoor je snel en eenvoudig al jouw media kan projecteren. Vanwege het relatief laag aantal lumen van 130 is het goed om te weten dat je deze beamer vooral in donkere omstandigheden het beste kan gebruiken. Onze specialist adviseert deze beamer voor: Thuisgebruik: bekijken van foto’s en video's. Dankzij zijn lichte gewicht en compacte formaat is dit een ideale beamer die je makkelijk in een rugtas kan doen en meenemen op pad. Draadloos verbinden met je Android smartphone. Deze beamer wordt niet aanbevolen voor: Ruimtes met veel daglicht, hiervoor wordt een beamer met meer ANSI-Lumen aanbevolen. LED-technologie voor zuinig verbruik en lange levensduur Dankzij de LED-technologie is deze beamer kleiner en lichter, wordt er minder energie verbruikt en heeft de lamp van de beamer een maximale levensduur van maar liefst 30.000 uur. Aansluitingen: • USB 2.0 • HDMI • Audio in Standaard meegeleverd: • Gebruikshandleiding • Afstandsbediening • Garantiebewijs

1. LG PH150G - Mini Beamer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De nieuwste generatie onderwijsprojectoren Indrukwekkende Dual Screen Solution met Fingertouch – de modernste lesmethodes met ultrakorteafstandsprojecties van BenQ

2. BenQ MH856UST - Beamer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de BenQ W1600UST creëer je een bioscoopbeleving in je woonkamer. Je plaatst deze Full HD beamer slechts 1 meter van de muur om een beeldformaat van 86 inch te bekijken. Op deze manier verklein je de kans dat er mensen door je projectie lopen. Dat is ook handig wanneer je de beamer in een klaslokaal gebruikt. Als je de beamer verder van de muur zet, vergroot je het schermformaat tot een maximum van 140 inch. De beamer is uitgerust met HDMI en VGA ingangen. Hierop sluit je een laptop, computer of Blu-ray speler aan. Zo is er altijd een manier om naar je favoriete films of series te kijken.

3. BenQ W1600UST

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Door de EB-1410Wi op een computer aan te sluiten kunnen gebruikers de software bedienen met de interactieve pennen, net zoals met een muis, en kunnen er ook digitale aantekeningen worden gemaakt op de projectie. Met een schermgrootte van maximaal 100 inch kunnen een videovergadering met meerdere bronnen en een presentatie op meerdere schermen worden weergegeven zonder dat het beeldformaat daaronder lijdt. Geavanceerde functies als Wi-Fi-interactiviteit en dubbele penbediening maken vergaderingen nog creatiever. Hetzelfde beeld kan op afstand van aantekeningen worden voorzien, omdat met de multilocatiefunctie tot maximaal vier met het netwerk verbonden projectiesystemen tegelijkertijd kunnen worden aangesloten. Dankzij interactiviteitsfuncties zonder pc kunnen gebruikers aantekeningen toevoegen aan projecties vanaf allerlei apparaten, zoals een Epson Visualiser of een USB-geheugenstick, zonder dat deze op een pc moeten worden aangesloten. Slimme apparaten en tablets kunnen ook makkelijk verbinding maken met de iProjection-toepassing. In witbordmodus kunnen gebruikers aantekeningen van eerdere vergaderingen laden en herzien, of nieuwe aantekeningen maken. De EB-1410Wi heeft een capaciteit van maximaal 50 pagina's per vergadering en gebruiksvriendelijke tools als 'ongedaan maken' waarmee fouten direct kunnen worden verholpen. Aantekeningen kunnen worden opgeslagen of gedeeld via kantoornetwerken, USB of e-mail. Compatibiliteit met kantoorprinterss1, zoals uit de Epson WorkForce Pro-reeks, betekent dat aantekeningen bovendien makkelijk kunnen worden afgedrukt. De EB-1410Wi wordt geleverd met zeer veilige protocollens2 voor draadloze toegang; USB-toegang kan worden uitgeschakeld om te voldoen aan het bedrijfsbeleid inzake informatiebeveiliging. Superheldere uitvoer - Lichtrendement van wit/gekleurd licht van 3100 lm Alles-in-één - Multifunctioneel, geïntegreerd apparaat Geavanceerde functies - Aantekeningen opslaan, bewerken en delen Voordelig - Combineert meerdere vergaderfuncties Eenvoudig te gebruiken - Eenvoudig in te stellen; training is niet nodig

4. Epson EB-1410Wi - Beamer

Laptop 1

Vergelijkbare producten aan Ultra Short throw beamers


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Ultra Short throw beamers er zijn namelijk 8 verschillende te bestellen..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en kun je straks de beste Ultra Short throw beamer kopen.

Beste koop maken