Beste Short throw beamer - March 2020

9 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

BenQ W1210ST - Full HD Gaming Beamer

BenQ
9.9Score
2

Optoma GT1080 - Full HD DLP Beamer

Optoma
9.8Score
3

Acer H6517ST - Full HD DLP Beamer

Acer
9.6Score
4

VIVITEK QUMI Q38RD

VIVITEK
9.2Score
5

Canon WX310ST - WXGA Short Throw Beamer

Canon
8.7Score
6

Epson EB-535W - Beamer

Epson
8.6Score
7

Optoma EH200ST - Full HD DLP beamer

Optoma
8.4Score
8

Asus P3B - DLP Mini Beamer

ASUS
8.2Score
9

Acer Predator Z650 - Full HD DLP Beamer

Acer
8.1Score

Hoe komt deze fantastische Short throw beamer ranglijst tot stand..?

De wereld veranderd.. En dus de zoektocht naar de beste Short throw beamer ook!

Vroeger ging je naar een winkel om hulp te krijgen over Short throw beamers, maar nu ondersteunt een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Short throw beamers die te bestellen zijn in Nederland, hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van consumenten en kijkt welke Short throw beamers het best verkopen.

Al deze kennis wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Short throw beamers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Vergelijkbare artikelen aan Short throw beamers

De beste Short throw beamers in een makkelijke lijst

Product informatiePlus or Show more

De BenQ W1210ST - Full HD Beamer is de ideale beamer waarmee je graag wilt gamen op een groot scherm in full hd resolutie! De W120ST beschikt over een supersnelle DMD-reactietijd van enkele van microseconden, waardoor deze perfect is voor gamen. Bovendien beschikt deze beamer over short throw technologie en 1,2 x big zoom, waardoor de beamer flexibel genoeg is om op verschillende posities te plaatsen. Je kan de W1210ST al op anderhalve meter gebruiken om te projecteren op met een beeldformaat van maar liefst 100 inch. Onze specialist adviseert deze beamer voor: De BenQ W1210ST is zeer geschikt om te gebruiken voor het gamen. Dankzij de lage reactiesnelheid en sterke contrastverhouding , kunnen gamers het maximale uit hun console game halen op een groot schermformaat. Zakelijk gebruik: dankzij de hoge resolutie en uitgebreide connectiviteit is de beamer ook geschikt voor zakelijke presentaties waarbij video- en visuele communicatie centraal staan. Gamen op de televisie is van nu af aan niet meer nodig. De W1210ST biedt met 36-70 graden een veel ruimere blikveld ten opzichte van een televisie. De W1210ST helpt je bovendien om continu het beste zicht te hebben, dankzij de automatische helderheid functie waarbij de helderheid wordt aangepast op basis van de omgevingslicht. Er zijn bovendien twee verschillende modi die je met een druk op de knop kan activeren om op elk moment de kleurweergave te optimaliseren voor de game die je speelt. De Game-modus (donker) onthult verborgen details in de donkerste hoeken en op de lichtste plekken, terwijl de Game-modus (licht) zelfs in een lichte omgeving zorgt voor onverminderde beeldkwaliteit. Haal de kwaliteit van een bioscoop naar je woonkamer! Wat de W1210ST van BenQ uniek maakt is dat deze beschikt over Rec. 709 - kleurkalibratie, waardoor je standaard optimale kleurweergave hebt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de kleurweergave aan te passen aan je eigen voorkeuren met de 6x-speed RGBRGB kleurenwiel. Hiermee kan je onder andere de kleurkalibratie en kleurscala's aanpassen. Dankzij DLP- technologie is deze beamer kleiner en lichter, worden betere zwartwaarden geprojecteerd en is het onderhoud minimaal.

1. BenQ W1210ST - Full HD Gaming Beamer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Optoma GT1080Darbee. Projector helderheid: 3000 ANSI lumens, Projectietechnologie: DLP, Projector native resolution: 1080p (1920x1080). Light source type: Lamp, Service life of light source: 5000 uur, Service life of light source (economic mode): 6000 uur. Vaste focale lengte: 7,42 mm, Diafragma (F-F): 2,8 - 2,8, Throw ratio: 0.49:1. Ondersteunde grafische resoluties: 640 x 480 (VGA),800 x 600 (SVGA),1024 x 768 (XGA),1280 x 1024 (SXGA),1280 x 720 (HD 720),1280 x..., Ondersteunde video-modi: 480i,480p,576i,576p,720p,1080i,1080p. HDMI-connector type: Volledige grootte, HDMI versie: 1.4a

2. Optoma GT1080 - Full HD DLP Beamer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Acer H6517ST biedt een uitzonderlijke kwaliteit impuls voor jouw thuisbioscoop. De Acer H6517ST is een krachtige Full HD beamer met 3000 ANSI-lumen. Tevens kan je genieten van 3D entertainment dankzij DLP 3D-ready, Blu-ray 3D, HDMI 3D en NVIDIA 3DTV spelers. De beamer beschikt ook over speakers, dus je kan met deze beamer optimaal genieten van films en televisie. Digitaal zoomen en pannen Met deze functie kunt u inzoomen op bepaalde delen van een geprojecteerd beeld zonder de projector te verplaatsen. Acer ColorSafe II & Dynamic Black Dankzij Acer ColorSafe II wordt de kwaliteit van kleuren dynamisch gehandhaafd, waardoor kleuren ook na langere tijd levensecht en stabiel blijven. En door Acer Dynamic Black wordt het beeldcontrast verbeterd door zwarte vlakken in donkere scènes dynamisch te optimaliseren. Acer Dust Shield Door ophoping van stof kan het zijn dat een projector na verloop van tijd niet meer naar behoren functioneert en de oorspronkelijke helderheid verliest. Dankzij Acer Dust Shield zijn de projectoren uit de Essential-serie beschermd tegen de schadelijke gevolgen van stof. Daardoor werken ze beter en langer, en hebben ze minder onderhoud nodig.

3. Acer H6517ST - Full HD DLP Beamer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De Vivitek Qumi Q38BK Beamer kijk je overal naar scherpe beelden met de ondersteuning. De ingebouwde accu biedt een maximale afspeelduur van 2 uur. Hierdoor kun je toch gebruik maken van de beamer zonder dat er een stopcontact in de buurt ligt. De beamer heeft een ingebouwde mediaspeler waardoor de beamer bestanden van een usb stick of microSD kaart kan afspelen. Dankzij de wifi kan je je smartphone of tablet verbinden met de beamer.

4. VIVITEK QUMI Q38RD

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Deze projector van Canon met korte projectieafstand is licht, compact en levert heldere breedbeeldprojectie vanaf korte afstanden. Dankzij HDMI, MHL-compatibiliteit en een netwerkpoort is dit een flexibele, hoogwaardige keuze voor prijsbewuste kopers. Met de WXGA- resolutie van 1280 x 800 (HD) kan je prima je favoriete films en tv bekijken of een Powerpointpresentatie geven aan een ruimere omgeving (zoals een klaslokaal of vergaderruimte). Daarnaast is het door de hoge lichtsterkte van 3100 lumen mogelijk om deze beamer ook in verlichte ruimtes te gebruiken. Onze specialist adviseert deze beamer voor Multimedia gebruik: onze specialist adviseert deze beamer voor een thuisbioscoop om films en series in HD kwaliteit te bekijken. Met deze mini beamer ervaar je een hoge beeldkwaliteit. Door de geïntrigeerde mediaspeler is de mini beamer overal gemakkelijk te gebruiken.. Door de short throw lens benut je maximaal de ruimte en verminder je schaduwen. Short Throw Met een short throw lens is het mogelijk om afbeeldingen vanaf 1 meter te projecteren. Dit maakt het mogelijk om de beamer dichter bij de muur te plaatsen en ruimte maximaal te benutten. Ook helpt short throw door de afstand van projecteren met het verminderen van zichtbare schaduwen. Aansluitingen • HDMI 1x HDMI-MHL 1x • RCA • USB 2.0 • RS232 • Component • RJ-45 Standaard meegeleverd: • Canon LV-WX310ST • Afstandsbediening • Netsnoer • Computerverbindingskabel • Instructiehandleiding op CD-ROM • Europees garantiedocument

5. Canon WX310ST - WXGA Short Throw Beamer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Beeld van hoge kwaliteit De EB-535W, compleet met onze 3LCD-technologie, geeft heldere beelden van superieure kwaliteit weer met nauwkeurigere kleuren. Het beeld is zelfs zichtbaar in helder verlichte ruimten, dankzij het even hoge lichtrendement voor wit en gekleurd licht. Het beeld is zeer gedetailleerd vanwege de hoge contrastverhouding en onze nieuwe korteafstandslens staat borg voor scherpere beelden en verbeterde scherpstelling. Meer waar voor uw geld De lamp in de EB-535W heeft nu een levensduur tot 10.000 uur in spaarmodus. De projector bespaart zelfs stroom tijdens presentaties door automatisch de lichtuitvoer aan te passen afhankelijk van de inhoud. De A/V-dempfunctie zet de presentatie in de pauzestand en dimt de lamp met 70% om energie te besparen als de projector niet in gebruik is. De ingebouwde 16 watt luidspreker van de projector zorgt ervoor dat audio rechtstreeks via de projector kan worden afgespeeld, zonder dat extra externe luidsprekers nodig zijn. De microfooningang transformeert de projector in een omroepsysteem, waardoor presentatoren gemakkelijk hoorbaar zijn in een klasomgeving. Eenvoudig te installeren en gebruiken De EB-535W biedt zowel horizontale als verticale keystone-correctie voor een perfect gevormd beeld zonder vervorming. Bij het installeren van verschillende projectoren kunnen de OSD-instellingen (On Screen Display) van één projector naar vele andere worden gekopieerd zodat u niet alle projectoren afzonderlijk hoeft te installeren. Projectiesoftware voor meerdere pc's maakt het mogelijk inhoud van vier apparaten, waaronder pc's, tablets of smartphones, tegelijk weer te geven.

6. Epson EB-535W - Beamer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Optoma EH200ST. Projector helderheid: 3000 ANSI lumens, Projectietechnologie: DLP, Projector native resolution: 1080p (1920x1080). Levensduur lamp: 5000 uur, Vermogen lamp: 190 W, Serviceleeftijd van de lamp (economische mode): 6000 uur. Off-set: 116 procent, Throw ratio: 0.49:1. Formaat analoog signaal: NTSC, NTSC 3.58, NTSC 4.43, NTSC M, PAL, PAL B, PAL D, PAL G, PAL H, PAL I, PAL M, PAL N, SECAM, SEC, Ondersteunde grafische resoluties: 1024 x 768 (XGA), 1280 x 1024 (SXGA), 1360 x 768 (WXGA), 1600 x 1200 (UXGA), 640 x 480 (VGA), 800 x , Ondersteunde video-modi: 1080i, 1080p, 480i, 480p, 576i, 576p, 720p. HDMI versie: 1.4a

7. Optoma EH200ST - Full HD DLP beamer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Asus P3B haal je een enorm beeld formaat uit een zeer kleine beamer. Deze mini beamer kan een beeld projecteren van wel 200 inch dat is ruim 5 meter. De Asus P3E beschikt over HD beeldkwaliteit en heeft een resolutie van 1280 x 800. Deze mini beamer weegt slechts 750 gram en neemt amper ruimte in beslag. Vanaf nu ben je altijd voorbereid om een presentatie te geven of een filmpje te laten zien. Deze mini beamer beschikt ook over keystone-correctie, keystone-correctie past het beeld automatisch aan wanneer het scherm geen perfecte rechthoek maakt. Naast projecteren is de Asus P3B ook te gebruiken als powerbank, ideaal voor als je onderweg jouw smartphone of tablet wilt opladen. Onze specialist adviseert deze beamer voor: Thuisgebruik: het bekijken van foto’s en video's. Deze beamer wordt niet aanbevolen voor: Ruimtes met veel daglicht, hiervoor wordt een beamer met meer ANSI-Lumen aanbevolen. Draadloze weergaven via Wi-Fi De Asus P3B beschikt over Wi-Fi projectie voor draadloze presentaties en streaming. Ook projecteert deze mini beamer vanaf een USB stick en een micro SD kaart tot 32GB. Standaard meegeleverd - HDMI kabel - Oplader - Afstandsbediening - Hoesje

8. Asus P3B - DLP Mini Beamer

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met de Acer Predator Z650 kan je gamen met een enorm formaat. De Acer Predator Z650 is een krachtige Full HD beamer met 2200 ANSI lumen. De beamer beschikt over 20W DTS speakers en bluetooth audio connectie. Game-instellingen Gamers willen magnifieke graphics, dus daar hebben we voor gezorgd. De modi Dark en Bright FPS zorgen voor meer zichtbaarheid bij verschillende lichtomstandigheden tijdens de game. In de modus Game Auto wordt de content in realtime geanalyseerd om de zichtbaarheid, het contrast en de kleur te verbeteren. Aangepast welkomstscherm Met de Acer Predator Z650 kan je bij het opstarten van het apparaat worden verwelkomd met een favoriet moment uit de game. Met een paar simpele drukken op de knop maakt de Predator Z650 een screenshot en slaat dit op als aangepast welkomstscherm. Glorieus Gamen In de modus Game Auto worden de zichtbaarheid, het contrast en de kleur aan de hand van realtime analyse verbeterd. Speel overal Speel waar je maar wilt met de korte projectieafstand. Dit maakt jouw game-ervaring episch. Kenmerken Acer Predator Z650 Beeld & helderheid Beeldverhouding: 16:9 Lichtopbrengst: 2.200 lumen Projectietechniek: DLP Resolutie: Full HD (1920 x 1080) Maximum Resolutie: WUXGA (1920 x 1200) Lens Min. beeldgrootte: 1.38 meter Max. beeldgrootte: 7.62 meter Min. projectieafstand: 0.90 meter Max. projectieafstand: 4.6 meter Zoom: 1.1x Keystone-correctie: Ja, 30 graden Lamp Max. levensduur lamp: 3.000 uur Max. levensduur lamp in ECO: 4000 uur Max. levensduur lamp in ExtremeECO: 6000 uur. Geluid Geluidsniveau ventilator: 33 decibel Geluidsniveau ventilator eco: 30 decibel Inhoudverpakking 3D brillen (2 stuks) Tas VGA kabel Afstandsbediening Batterijen Handleiding (CD ROM)

9. Acer Predator Z650 - Full HD DLP Beamer

Laptop 1

Vergelijkbare artikelen aan Short throw beamers


Bedankt voor het lezen, hopelijk ga je dankzij ons de beste koop maken!

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Short throw beamers er zijn immers 9 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Short throw beamer kopen.

Beste koop maken