Beste Luchtavoerdroger - March 2020

15 Producten onderzocht

PLEK

PRODUCTNAAM

SCORE

1

Indesit Wasdroger IDV75 (EU)

Indesit
9.7Score
2

Automatische Overhemd Droger Mascot Online

Mascot
9.5Score
3

AEG T75175AV C - Luchtafvoerdroger

AEG
9.4Score
4

AEG T3DBN65V

AEG
9.3Score
5

Zanussi ZTE7101PZ - Luchtafvoerdroger

Zanussi
9.1Score
6

Miele T 8703 LW - Luchtafvoerdroger

Miele
9Score
7

Beko DA7011PA - Luchtafvoerdroger

Beko
8.5Score
8

Miele T 8723 LW - Luchtafvoerdroger

Miele
8Score
9

Siemens WT33A200FG - Luchtafvoerdroger - BE

Siemens
7.7Score
10

AEG T3DBN79V Vrijstaand Voorbelading Wit 7 kg C

AEG
7.2Score

Hoe komt deze geweldige Luchtavoerdroger opsomming tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. En dus de speurtocht naar de beste Luchtavoerdroger ook!

Vroeger ging je naar een winkel om advies te krijgen over Luchtavoerdrogers, maar tegenwoordig assisteert een robot jou!

Robot test
Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Luchtavoerdrogers die te bestellen zijn in Nederland, hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de reviews van gebruikers en kijkt welke Luchtavoerdrogers het best verkopen.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Luchtavoerdrogers stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo cool als wij? Vergeet dan niet dit artikel te sharen!

Beste getest

Soortgelijke producten aan Luchtavoerdrogers

De beste Luchtavoerdrogers op een rij

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een eenvoudige luchtafvoerdroger? Dan is de Indesit IDV 75 (EU) met 7 kg droog vulvermogen ideaal voor jou. Een luchtafvoerdroger droogt de was op een hoge temperatuur. Daardoor is deze relatief snel, maar een stuk minder zuinig. Deze luchtafvoerdroger wordt geleverd met een luchtafvoerslang van 1.5 meter. Deze wordt uit een raam naar buiten bevestigd. Productvoordelen van de Indesit IDV 75 (EU): Eenvoudig in gebruik door de duidelijke knoppen. Je selecteert zelf de tijdsduur van een droogprogramma via simpele draaiknoppen. Goed om rekening mee te houden: Heeft met een laadvermogen van 7 kg een relatief kleine trommel Heeft een vrij hoog energieverbruik en is daardoor minder zuinig Is met een geluidsniveau van 68 dB vrij luid voor een droger Geen digitaal display waardoor je niet ziet hoe lang het droogprogramma nog duurt Een luchtafvoerdroogkast droogt op hoge temperaturen en is daardoor minder geschikt voor kwetsbare stoffen Beschikt niet over een kinderslot De Indesit IDV 75 (EU) beschikt over 3 droogprogramma's, namelijk: Synthetisch textiel: Programma voor diverse synthetische kledingvezels zoals fleece, polyester of elastan Katoen: Standaard droogprogramma voor katoenen wasgoed Acryl: een synthetische stof die op een wat lagere temperatuur gedroogd wordt Kenmerken Indesit Wasdroger IDV 75 (EU): Maximale capaciteit droogcyclus katoen: 7.0 kilogram Type droger: Afvoer In werking: Mechanisch Indicatie waterreservoir vol Tweerichtingsdraaiing verwisselbaar Verwijderbaar filter

1. Indesit Wasdroger IDV75 (EU)

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Automatische Strijkmachine/Droger Ook zo moe van niet drogende kleding en vouwen die je niet weggestreken krijgt? Dan is deze automatische droog- en strijkmachine perfect voor jou! Met deze hulp in de huishouding kan je je fijne kleding veiliger droger dan met een gewone wasdroger. Voorkom het krimpen van kleding en krijg een vouwloos gestreken hemd of broek. Je kan met behulp van de timer instellen wanneer het apparaat aan moet gaan, maar bijvoorbeeld ook kiezen tussen warme of koude lucht om te drogen. Geschikt voor thuisgebruik. Met deze droger en strijkmachine in één, worden de alledaagse klusjes een stuk gemakkelijker. Met 850W zal er lucht tussen 45 en 65 graden celcius door je kleding gaan, gedurende 1 tot 180 minuten. Alles kan je zelf instellen! Met de standaard meegeleverde accessoires kan je shirts of hemden drogen in de maten XS tot en met XXL. Met de optionele extra accessoires kan je ook schoenen en broeken drogen. De machine werkt met behulp van opblaasbare vormen waar de kleding over heen getrokken kan worden. Zodra je het apparaat instelt, wordt de vorm volgeblazen met warme lucht en wordt je kleding vanzelf droog. Voltage input 220 – 240 Vac – 50/60 Hz Power 850W Class II Afmetingen 26 x 32 x 16 cm (L x H x B) Gewicht 1.4 kg Extra accessoires: Broekdroger Met dit extra hulpmiddel kan je ook je broeken perfect droog en gestreken in de kast leggen Schoenendroger Natte schoenen na een regenbui? Maak je schoenen veilig droog met dit handige extra accessoire Extra veiligheidsinstructies: * Maximale belasting 10kg * Hang geen drijfnatte kleding op, maar zorg ervoor dat deze al strijkdroog is. Bij strijkdroog is het wasgoed nog een beetje vochtig zodat je het makkelijk strijkt. * Laat het apparaat nooit langer dan 180 minuten aaneengesloten aan

2. Automatische Overhemd Droger Mascot Online

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Een stille, bijna geruisloze manier om uw kleding te drogen Wat u ook van plan bent, de droogtrommel draait tegelijkertijd, zonder storingen te veroorzaken. De droger beschikt over een Silent System. Dit betekent dat de droogcyclus speciaal is ontworpen om zo goed als geruisloos te werken. De meest precieze informatie over de exacte status van uw lading Dit display geeft u de meest nauwkeurige informatie over de status van uw lading, zodat u uw dag effectief kunt plannen. Als u de functie voor een vertraagde start bijvoorbeeld inschakelt, ziet u meteen wanneer de cyclus zal beginnen. En terwijl de cyclus wordt uitgevoerd, ziet u hoe lang het nog duurt voordat de cyclus klaar is. Alle ladinggroottes drogen met een perfect proportionele hoeveelheid energie Energiebesparing draait om slimmer werken en uw energie aanpassen aan de taak die moet worden uitgevoerd. Deze moderne droger verlaagt het energieverbruik altijd in perfecte overeenstemming met de grootte van elke lading. Hoe groot of klein uw lading ook is, deze droogtrommel droogt alles met de meest efficiënte hoeveelheid energie. Uw kleding, zelfs wollen kleding, opfrissen Veel kledingstukken verliezen snel hun pas gewassen gevoel. Of u een kledingstuk nu net hebt gedragen, een tijdje hebt weggelegd of natuurlijk hebt gedroogd, deze droogautomaat beschikt over een speciaal programma waarmee de frisheid en zachtheid in uw kleding terugkeert. Het programma maakt zelfs wollen kledingstukken weer fris. Stel uw droogtrommel zodanig op dat hij perfect bij uw huishouden past Deze droger heeft een omkeerbare deur, voor een perfecte opstelling voor u en uw huishouden. U kunt kiezen of de deur naar links of rechts wordt geopend, en dit meteen zelf veranderen, zonder hulp van onderhoudspersoneel.

3. AEG T75175AV C - Luchtafvoerdroger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

De T3DBN65V luchtafvoer wasdroger zorgt dat jouw wasgoed perfect gedroogd wordt en stelt daarbij jouw gebruiksgemak voorop. Zo past de droger de cycluslengte aan op de grootte en vochtigheid van de lading was, waardoor nooit meer energie wordt verbruikt dan nodig is. Met de functie startuitstel pas je de starttijd van de cyclus aan op jouw wensen. Bijvoorbeeld als de droogcyclus over 3 uur moet starten. En doordat de trommel van deze droger beide kanten op draait, heb je geen last van kleding of beddengoed dat in elkaar heen draait. Met als resultaat: minder kreukels in je wasgoed en dus minder strijkwerk. Zo gemakkelijk kan drogen zijn.

4. AEG T3DBN65V

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Zanussi ZTE7101PZ luchtafvoerdroger heeft energielabel C en is daarom iets minder zuinig dan een condensdroger. Met deze droger moet een luchtafvoerslang naar buiten, op deze manier kan het condenswater afgevoerd worden. Omkeerbare deur Wil je dat de deur naar links of naar rechts opengaat? Geen probleem, het kan bij deze droger allebei. De volledige omkeerbaarheid van de deur van de droger geeft je vier verschillende handgreepopties waardoor je de droger neer kunt zetten waar je maar wilt. Deze droger is ook gemakkelijk op een wasmachine te plaatsen. Strijkvrij Met het programma Strijkvrij wordt strijken makkelijker omdat het kreuken en vouwen vermindert, waardoor u meer tijd over houdt voor andere dingen.

5. Zanussi ZTE7101PZ - Luchtafvoerdroger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een luchtafvoerdroger waarmee je ook delicate stoffen veilig kan drogen? Dan is de Miele T 8703 LW ideaal voor jou. Een luchtafvoerdroger droogt de was op een hoge temperatuur. Daardoor is deze relatief snel, maar aanzienlijk minder zuinig. De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is. Het programma stopt dan automatisch, waardoor de droogbeurt nooit langer duurt dan nodig is. Wanneer de droger klaar is geeft hij een geluidssignaal, zodat je precies weet wanneer je je was er uit kan halen. Wasbescherming door de unieke honingraatstructuur De honingraatstructuur van de trommel is naar buiten toe gewelfd waardoor er in de uithollingen van de honingraten een luchtkussen ontstaat, dat het wasgoed zachtjes opvangt. Hierdoor wordt je wasgoed behoedzaam gedroogd, wat resulteert in minder slijtage van je kleding. Nauwkeurige droging dankzij de PerfectDry Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt jouw wasgoed dankzij de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig - ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droger volstrekt niet vanzelfsprekend; het kalkgehalte van het water beïnvloedt de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat. Dit gebeurt niet bij Miele. Je wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld (Extra droog - Kastdroog - Strijkdroog - Mangeldroog). Handig: trommelverlichting Bij het openen van de deur gaat de trommelverlichting automatisch aan. Zo blijft er nooit meer een eenzame sok achter in de trommel. De Miele T 8703 LW beschikt over 8 droogprogramma's, waaronder: Wol: Dit programma is minder heet dan andere programma's, zodat de kwaliteit van de wol bewaard wordt Automatic: Dit programma is bedoeld om wasgoed met verschillende textielsoorten door elkaar te drogen

6. Miele T 8703 LW - Luchtafvoerdroger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Voor 8 Kg Wasgoed met 15 programma's. Optimale droognauwkeurigheid: het apparaat meet de vochtigheidsgraad van uw wasgoed tot op de dichtstbijzijnde graad. Als gevolg hiervan wordt uw wasdroger automatisch uitgeschakeld zodra het textiel de droogte van de gekozen instelling heeft bereikt. De Aquawave trommel zorgt voor bescherming van uw wasgoed. Sensor gestuurd, Startuitstel tot 9 uur. Aanduiding programmaverloop. Waarschuwing voor het reinigen van de filter. Antikreukfase gedurende 60 min. na het einde van de cyclus. Instelbaar geluidssignaal aan het einde van de cyclus. Kinderbeveiliging.

7. Beko DA7011PA - Luchtafvoerdroger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een luchtafvoerdroger die extra stil is? Dan is de Miele T 8723 ideaal voor jou. Een luchtafvoerdroger droogt de was op een hoge temperatuur. Daardoor is deze relatief snel, maar aanzienlijk minder zuinig. Op het digitale display zie je hoe lang de droger nog bezig is. Wanneer de droger klaar is geeft hij een geluidssignaal, zodat je precies weet wanneer je je was er uit kan halen. Wat maakt de Miele T 8723 bijzonder: Perfecte bescherming van kleding: SoftCare-trommel De honingraatstructuur van de trommel is naar buiten toe gewelfd waardoor er in de uithollingen van de honingraten een luchtkussen ontstaat, dat het wasgoed zachtjes opvangt. Hierdoor wordt je wasgoed behoedzaam gedroogd, wat resulteert in minder kreukvorming en dus minder strijkwerk! Nauwkeurige droging dankzij de kalksensor Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt jouw wasgoed dankzij de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig - ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droger volstrekt niet vanzelfsprekend. Want het kalkgehalte van het water beïnvloedt de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat. Dit gebeurt niet bij Miele. Perfect Dry met kalksensoriek meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af. Je wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld. Trommelverlichting Alle Miele-drogers zijn uitgerust met trommelverlichting, vele zelfs met onderhoudsvrije led-verlichting. Hiermee wordt de Miele SoftCare-trommel perfect verlicht, zodat je bij het legen van de trommel geen enkel stuk wasgoed meer over het hoofd ziet. Heel handig, en mooi om te zien. De Miele T 8723 beschikt over 12 droogprogramma's, waaronder: Automatic Extra: Dit programma is bedoeld om wasgoed met verschillende textielsoorten door elkaar te drogen Finish Wol: Dit programma is minder heet dan andere programma's, zodat de kwaliteit van de wol bewaard wordt Overhemden: Dit droogprogramma zorgt er voor dat er zo min mogelijk kreukels in overhemden komen Express: Dankzij dit korte opfrisprogramma verdwijnen ongewenste geurtjes uit textiel Opgelet! Deze wasmachine is een Belgisch model en bevat een tweetalig (NL+FR) bedieningspaneel.

8. Miele T 8723 LW - Luchtafvoerdroger

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Bijzonder zacht en voorzichtig drogen: softDry-trommelsysteem. Dit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe zacht-was trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft. Het eerste 40-minuten droogprogramma van Siemens: Rapid 40. Het wasgoed dat u heeft gewassen met het Rapid 15 wasprogramma is perfect droog in slechts 40 minuten door de optimale temperatuurregeling en de speciale afkoelfase. Droog voorzichtig en nauwkeurig: autoDry. Sensors meten en regelen nauwkeurig de temperatuur en de vochtigheid, zodat de was niet wordt oververhit of ongelijkmatig droogt. Uw wasgoed wordt zo bijzonder voorzichtig en nauwkeurig gedroogd - minder energie en minder tijd om te strijken nodig. Perfect. Bijzonder zacht voor speciale vezels: het outdoor-droogprogramma. Functionele stoffen moeten voorzichtig behandeld worden, ook tijdens het drogen. Met name de gelijmde naden zijn gevoelig voor warmte. Daarom houdt het droogprogramma voor outdoor-kleding een constante, lage temperatuur aan.

9. Siemens WT33A200FG - Luchtafvoerdroger - BE

Laptop 1

Product informatiePlus or Show more

Met deze droger droogt u uw kleding geruisloos, dankzij het Silent System. De droogcyclus is speciaal ontwikkeld om geluid te elimineren. Alle ladinggroottes drogen met een perfect proportionele hoeveelheid energie Deze droger past de cycluslengte op de grootte en vochtigheid van elke lading aan, zodat u met een minimum aan energie, perfecte droogresultaten behaalt. De meest precieze informatie over de status van uw lading Het display houdt u volledig op de hoogte over de status van uw lading. U ziet bijvoorbeeld precies hoe lang de cyclus nog duurt. Wees de baas over uw tijd, met de functie voor startuitstel. De functie voor startuitstel stelt u in staat vooraf te programmeren wanneer elke cyclus begint. Zo bent u de baas over de indeling van uw tijd. Uw kleding, zelfs wollen kleding, snel opfrissen Het opfrisprogramma geeft kortgedragen en kledingstukken die lang in de kast hebben gelegen - zelfs wollen kledingstukken - een pasgewassen gevoel van frisheid en zachtheid.

10. AEG T3DBN79V Vrijstaand Voorbelading Wit 7 kg C

Laptop 1

Soortgelijke producten aan Luchtavoerdrogers


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Wow! Je bent tot het eind van deze gids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Luchtavoerdrogers er zijn immers 15 verschillende op de markt..

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen , en ga je straks de beste Luchtavoerdroger kopen.

Beste koop maken