Hoe komt deze leuke Luchtavoerdroger lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen.. en dus de speurtocht naar de beste Luchtavoerdroger ook!

In het verleden ging je naar een winkel om advies te krijgen over Luchtavoerdrogers, maar vandaag assisteert een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie analyseert alle Luchtavoerdrogers die op de markt zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van kopers en kijkt welke Luchtavoerdrogers het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste algoritmes. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Luchtavoerdrogers stelt hij deze lijst samen!

Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden!

Beste getest

Producten die overeenkomstig zijn aan Luchtavoerdrogers

De beste Luchtavoerdrogers in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Op zoek naar een eenvoudige luchtafvoerdroger? Dan is de Indesit IDV 75 (EU) met 7 kg droog vulvermogen ideaal voor jou. Een luchtafvoerdroger droogt de was op een hoge temperatuur. Daardoor is deze relatief snel, maar een stuk minder zuinig. Deze luchtafvoerdroger wordt geleverd met een luchtafvoerslang van 1.5 meter. Deze wordt uit een raam naar buiten bevestigd. Productvoordelen van de Indesit IDV 75 (EU): Eenvoudig in gebruik door de duidelijke knoppen. Je selecteert zelf de tijdsduur van een droogprogramma via simpele draaiknoppen. Goed om rekening mee te houden: Heeft met een laadvermogen van 7 kg een relatief kleine trommel Heeft een vrij hoog energieverbruik en is daardoor minder zuinig Is met een geluidsniveau van 68 dB vrij luid voor een droger Geen digitaal display waardoor je niet ziet hoe lang het droogprogramma nog duurt Een luchtafvoerdroogkast droogt op hoge temperaturen en is daardoor minder geschikt voor kwetsbare stoffen Beschikt niet over een kinderslot De Indesit IDV 75 (EU) beschikt over 3 droogprogramma's, namelijk: Synthetisch textiel: Programma voor diverse synthetische kledingvezels zoals fleece, polyester of elastan Katoen: Standaard droogprogramma voor katoenen wasgoed Acryl: een synthetische stof die op een wat lagere temperatuur gedroogd wordt Kenmerken Indesit Wasdroger IDV 75 (EU): Maximale capaciteit droogcyclus katoen: 7.0 kilogram Type droger: Afvoer In werking: Mechanisch Indicatie waterreservoir vol Tweerichtingsdraaiing verwisselbaar Verwijderbaar filter

1. Indesit IDV75 (EU) - Luchtafvoerdroger


Product informatiePlus or Show more

Een stille, bijna geruisloze manier om uw kleding te drogen Wat u ook van plan bent, de droogtrommel draait tegelijkertijd, zonder storingen te veroorzaken. De droger beschikt over een Silent System. Dit betekent dat de droogcyclus speciaal is ontworpen om zo goed als geruisloos te werken. De meest precieze informatie over de exacte status van uw lading Dit display geeft u de meest nauwkeurige informatie over de status van uw lading, zodat u uw dag effectief kunt plannen. Als u de functie voor een vertraagde start bijvoorbeeld inschakelt, ziet u meteen wanneer de cyclus zal beginnen. En terwijl de cyclus wordt uitgevoerd, ziet u hoe lang het nog duurt voordat de cyclus klaar is. Alle ladinggroottes drogen met een perfect proportionele hoeveelheid energie Energiebesparing draait om slimmer werken en uw energie aanpassen aan de taak die moet worden uitgevoerd. Deze moderne droger verlaagt het energieverbruik altijd in perfecte overeenstemming met de grootte van elke lading. Hoe groot of klein uw lading ook is, deze droogtrommel droogt alles met de meest efficiënte hoeveelheid energie. Uw kleding, zelfs wollen kleding, opfrissen Veel kledingstukken verliezen snel hun pas gewassen gevoel. Of u een kledingstuk nu net hebt gedragen, een tijdje hebt weggelegd of natuurlijk hebt gedroogd, deze droogautomaat beschikt over een speciaal programma waarmee de frisheid en zachtheid in uw kleding terugkeert. Het programma maakt zelfs wollen kledingstukken weer fris. Stel uw droogtrommel zodanig op dat hij perfect bij uw huishouden past Deze droger heeft een omkeerbare deur, voor een perfecte opstelling voor u en uw huishouden. U kunt kiezen of de deur naar links of rechts wordt geopend, en dit meteen zelf veranderen, zonder hulp van onderhoudspersoneel.

2. AEG T75175AV C - Luchtafvoerdroger - NL/FR


Product informatiePlus or Show more

De Zanussi ZTE7101PZ luchtafvoerdroger heeft een vulgewicht van maar liefst 7kg. De droger heeft energielabel C en de afmetingen zijn hxbxd (cm) 85x60x60 cm. Drogen zonder moeite? Easy! Geniet van het gemak dat deze gebruiksvriendelijke droger u biedt. Door de sensor in deze droger meet hij wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt, wel zo gemakkelijk! Besteed minder tijd aan strijken. Met het programma strijkvrij wordt strijken makkelijker omdat deze droger kreukels en vouwen vermindert. Flexibiliteit voor de plaatsing van je droger dankzij de omkeerbare deur. Door de omkeerbaarheid van de deur van deze droger heb je twee verschillende opties voor de positie van het handvat - links of rechts. U kunt de droger dus plaatsen hoe u wilt. De makkelijkste manier om controle te houden over de droogtijd. Dankzij het tijdgestuurd drogen bepaalt u zelf hoe lang de droogcyclus duurt. Selecteer de gewenste tijd, druk op start en ontspan! Kenmerken ZTE7101PZ Luchtafvoerdroger Reverserende trommel Extra tijdgestuurde droogprogramma’s Geluidssignaal bij programma einde Deurscharnieren: rechts Speciale droogprogramma's: Baby, Luchten, Anti-kreuk, Jeans, Mix Sensordroger: de droger voelt wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt Maximaal vulgewicht: 7.0 kg Grote vulopening Katoen programma's: kastdroog, extra droog, strijkdroog, strijkdroog, zeer droog Synthetica programma's: kastdroog, extra droog, strijkdroog Tijdgestuurd drogen: 30 min. Indicatie van programmafasen: anti-kreuk/einde, drogen Stelpoten: 4 verstelbare voetjes De draairichting van de deur dient door een vakman gedaan te worden

3. Zanussi ZTE7101PZ - Luchtafvoerdroger


Product informatiePlus or Show more

Deze degelijke sensorgestuurde Beko luchtafvoerdroger in voorzien van diversen handige functies. Zo beschikt deze Beko wasdroger over 15 praktische programma's, een vulcapaciteit van 7 kilo, startuitstel functie en een LED weergave voor het programmaverloop. Verder zit er kinderbeveiliging op deze wasdroger en heeft de deur een openingshoek van 155 graden. De DA7011PA beschikt over een antikreuk fase. Dit is handig voor als je de was niet direct uit de luchtafvoerdroger kunnen halen. Deze anti-kreukfase houdt in dat hij elke 5 minuten 1 keer rond draait. Ook is het mogelijk om het apparaat de andere kant op te laten draaien. eze Beko luchtafvoerdroger is voorzien van een bedieningspaneel met LED waargave. Wanneer je de DA7011PA in gebruik hebt kun je aan de LED aanduiding eenvoudig aflezen in welke fase het programma is. Ook geeft de droger aan wanneer het filter gereinigd moet worden en een geluidssignaal is instelbaar voor het geval de was klaar is.

4. Beko DA7011PA - Luchtafvoerdroger


Product informatiePlus or Show more

Zachte was voor iedereen. De Klarstein Jet Se wasdroger verwarmt vochtig wasgoed krachtig en verandert het in een handomdraai in zacht gedroogd wasgoed dat direct kan worden aangetrokken of in de kast worden opgeborgen.Droog wasgoed in recordtijd: de Klarstein Jet Set wasdroger gaat fris gewassen, vochtige kledingstukken, handdoeken of beddengoed met 1020 watt vermogen en twee warmtestanden onstuimig te lijf en bezorgt het apparaat droge en zacht aanvoelende kwaliteiten. Wie eenmaal van frisse kleding of fris beddengoed uit de droger heeft genoten, die wil het zachte gevoel niet meer missen. En om ervoor te zorgen dat iedereen hiervan kan genieten, is de Klarstein Jet Set wasdroger met CompactDry Concept bijzonder ruimtebesparend vormgegeven. Zo vindt hij in veel kleine woningen of tehuizen een plekje waar men zich voorheen met in de weg staande droogrekken moet behelpen - of hij verdwijnt direct onder een werkblad. Tot 3 kg wasgoed past in de praktische voorlader met trommel van roestvrij staal. Dan nog de passende warmtestand kiezen en de timer tot maximaal 200 minuten instellen.Snel en ruimtebesparend fris, zacht gedroogd wasgoed - met de Klarstein Jet Set wasdroger is dat geen enkel probleem..

5. Jet Set wasdroger condensdroger 1020W EEK C 3kg 50cm wit


Product informatiePlus or Show more

De T3DBN65V luchtafvoer wasdroger zorgt dat jouw wasgoed perfect gedroogd wordt en stelt daarbij jouw gebruiksgemak voorop. Zo past de droger de cycluslengte aan op de grootte en vochtigheid van de lading was, waardoor nooit meer energie wordt verbruikt dan nodig is. Met de functie startuitstel pas je de starttijd van de cyclus aan op jouw wensen. Bijvoorbeeld als de droogcyclus over 3 uur moet starten. En doordat de trommel van deze droger beide kanten op draait, heb je geen last van kleding of beddengoed dat in elkaar heen draait. Met als resultaat: minder kreukels in je wasgoed en dus minder strijkwerk. Zo gemakkelijk kan drogen zijn.

6. AEG T3DBN65V


Product informatiePlus or Show more

De DA7011PA afvoerdroger van Beko beschikt over wel 15 programma’s, waaronder een antikreuk fase. Dit is praktisch als je de was niet direct uit de afvoerdroger kan halen. Andere voorbeelden zijn de programma’s strijkdroog, hemden en jeans, opfrissen-luchten en delicatie stoffen. Verder heeft deze droger een vulcapaciteit van 7 kilo en een trommelinhoud van 106 liter. Op het LED display heb je gelijk een overzicht van het programmaverloop en zie je ook wanneer het filter gereinigd moet worden. Handig is de startuitstelfunctie, waarmee je zelf bepaalt wanneer de droger aan gaat. Bovendien is de DA7011PA uitgerust met een kinderbeveiliging, wat voor extra veiligheid zorgt.

7. Beko DA7011PA wasdroger Vrijstaand Voorbelading Wit 7 kg C


Product informatiePlus or Show more

Zachte was voor iedereen. De Klarstein Jet Set 2500 wasdroger verwarmt vochtig wasgoed krachtig en verandert het in een handomdraai in zacht gedroogd wasgoed dat direct kan worden aangetrokken of in de kast opgeborgen.Drogen in recordtijd: de Klarstein Jet Set 2500 wasdroger gaat fris gewassen, vochtige kledingstukken, handdoeken of beddengoed met 850 watt vermogen en twee warmtestanden onstuimig te lijf en bezorgt het apparaat droge en zacht aanvoelende kwaliteiten. Wie eenmaal van frisse kleding of fris beddengoed uit de droger heeft genoten, die wil het zachte gevoel niet meer missen. En om ervoor te zorgen dat iedereen hiervan kan genieten, is de Klarstein Jet Set 2500 wasdroger met ons CompactDry Concept bijzonder ruimtebesparend vormgegeven. Zo vindt hij in veel kleine woningen of tehuizen een plekje waar men zich voorheen met in de weg staande droogrekken moet behelpen - of hij verdwijnt direct onder een werkblad. Tot 2,5 kg wasgoed past in de praktische voorlader met trommel van roestvrij staal. Dan nog de passende warmtestand kiezen en de timer tussen 20 en 200 minuten instellenSnel en ruimtebesparend fris, zacht gedroogd wasgoed - met de Klarstein Jet Set 2500 wasdroger is dat geen enkel probleem.

8. Jet Set 2500 wasdroger luchtafvoerdroger 850W EEK C 2,5kg 50cm wit


Product informatiePlus or Show more

Aangenaam zachte was voor iedereen. De Klarstein Jet Set 2500 wasdroger warmt vochtig wasgoed krachtig op en verandert het in een handomdraai in pluizig zacht gedroogde was die direct kan worden aangetrokken of opgeruimd.Drogen in recordtijd: De Klarstein Jet Set 2500 droger is met 850 W vermogen in twee verwarmingsstanden de perfecte keuze voor fris gewassen, vochtige kledingstukken, handdoeken en beddengoed en zorgt voor een warm, droog en donzig gevoel. Wie eenmaal genoten heeft van schone kleding of beddengoed uit de droger wil dat zachte, warme gevoel niet meer missen. En zodat iedereen hiervan kan profiteren is de Klarstein Jet Set 2500 droogtrommel dankzij het CompactDry Concept bijzonder plaatsbesparend geconstrueerd. Zo vindt hij ook een plaatsje in de vele kleine woningen en appartementen waar men zich tot op heden moest behelpen met wasrekken - of hij verdwijnt direct onder een werkblad. Tot 2,5 kg wasgoed past in de praktische frontlader met rvs trommel. Dan alleen nog de geschikte warmtestand kiezen en de timer instellen tussen 20 en 200 minuten.Snel en plaatsbesparend schone en aangenaam zachte droge was - met de Klarstein Jet Set 2500 wasdroger is dat geen enkel probleem.

9. Jet Set 2500 wasdroger afvoerdroger 850W EEK C 2,5kg 50cm zwart


Product informatiePlus or Show more

Met deze droger droogt u uw kleding geruisloos, dankzij het Silent System. De droogcyclus is speciaal ontwikkeld om geluid te elimineren. Alle ladinggroottes drogen met een perfect proportionele hoeveelheid energie Deze droger past de cycluslengte op de grootte en vochtigheid van elke lading aan, zodat u met een minimum aan energie, perfecte droogresultaten behaalt. De meest precieze informatie over de status van uw lading Het display houdt u volledig op de hoogte over de status van uw lading. U ziet bijvoorbeeld precies hoe lang de cyclus nog duurt. Wees de baas over uw tijd, met de functie voor startuitstel. De functie voor startuitstel stelt u in staat vooraf te programmeren wanneer elke cyclus begint. Zo bent u de baas over de indeling van uw tijd. Uw kleding, zelfs wollen kleding, snel opfrissen Het opfrisprogramma geeft kortgedragen en kledingstukken die lang in de kast hebben gelegen - zelfs wollen kledingstukken - een pasgewassen gevoel van frisheid en zachtheid.

10. AEG T3DBN79V Vrijstaand Voorbelading Wit 7 kg C


Succes en hopelijk maak je dankzij ons de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze koopgids gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Luchtavoerdrogers. Er zijn immers 15 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen en kun je straks de beste Luchtavoerdroger kopen.