Bestenu

Beste luchtavoerdrogers - dec. 2022

Met meer dan 12 luchtavoerdrogers op de markt raak je snel het overzicht kwijt.
Hieronder vind je de beste luchtavoerdrogers in een handige lijst
01Score: 9.9
Beko DA7011PA
Beko DA7011PA
Ga naar laagste prjis
02Score: 9.1
Zanussi ZTE7101PZ
Zanussi ZTE7101PZ
Ga naar laagste prjis
03Score: 8.8
Klarstein Jet Set Wasdroger 1020W
Klarstein Jet Set Wasdroger 1020W
Ga naar laagste prjis
04Score: 8.6
AEG T75175AV C
AEG T75175AV C
Ga naar laagste prjis
05Score: 8.5
Jet Set 2500 wasdroger afvoerdroger 850W EEK C 2,5kg 50cm zwart
Jet Set 2500 wasdroger afvoerdroger 850W EEK C 2,5kg 50cm zwart
Ga naar laagste prjis
06Score: 8.3
Zanussi ZTE7103BZ
Zanussi ZTE7103BZ
Ga naar laagste prjis
07Score: 8.2
Merax TG-JH25W
Merax TG-JH25W
Ga naar laagste prjis
08Score: 8.1
Zanussi ZTE7101PZ
Zanussi ZTE7101PZ
Ga naar laagste prjis
09Score: 7.1
Jet Set 4000 wasdroger luchtafvoerdroger 1400W EEK C 4kg 60cm zwart
Jet Set 4000 wasdroger luchtafvoerdroger 1400W EEK C 4kg 60cm zwart
Ga naar laagste prjis
hero illustration

Hoe komt deze geweldige luchtavoerdroger lijst tot stand..?

De wereld is aan het veranderen... en dus de speurtocht naar de beste luchtavoerdroger ook!
In het verleden ging je naar een winkel om aanbevelingen te krijgen over luchtavoerdrogers, maar vandaag ondersteunt een robot jou!
illustration
Onze kunstmatige intelligentie scant alle luchtavoerdrogers die te koop zijn in Nederland. Hij scant de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke luchtavoerdrogers het best over de toonbank gaan
illustration
Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van luchtavoerdrogers stelt hij deze opsomming samen!
Vind je dit net zo leuk als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!
illustration
hero illustration

De beste luchtavoerdrogers op een rij

1 - Beko DA7011PA

Loading..
Ga naar laagste prjis

Deze degelijke sensorgestuurde Beko luchtafvoerdroger in voorzien van diversen handige functies. Zo beschikt deze Beko wasdroger over 15 praktische programma's, een vulcapaciteit van 7 kilo, startuitstel functie en een LED weergave voor het programmaverloop. Verder zit er kinderbeveiliging op deze wasdroger en heeft de deur een openingshoek van 155 graden. De Beko DA7011PA beschikt over een antikreuk fase. Dit is handig voor als je de was niet direct uit de luchtafvoerdroger kunnen halen. Deze anti-kreukfase houdt in dat hij elke 5 minuten 1 keer rond draait. Ook is het mogelijk om het apparaat de andere kant op te laten draaien. De Beko DA7011PA heeft een afmeting van 59.7 x 85.6 x 58.4 cm (b x h x d). Voordelen AquaWave®-technologie LED display 15 programma's Startuitstel Nadelen Geen programma voor delicate stoffen Goed om rekening mee te houden: Heeft met een laadvermogen van 7 kg een relatief kleine trommel LED display Deze Beko luchtafvoerdroger is voorzien van een bedieningspaneel met LED waargave. Wanneer je de DA7011PA in gebruik hebt kun je aan de LED aanduiding eenvoudig aflezen in welke fase het programma is. Ook geeft de droger aan wanneer het filter gereinigd moet worden en een geluidssignaal is instelbaar voor het geval de was klaar is. AquaWave® Het drogen van je kleding kan je kleding beschadigen. Gelukkig is dit niet het geval bij de Beko DA7011PA Luchtafvoerdroger. Deze beschikt namelijk over het het AquaWave®-systeem. De deur is van gebogen glas en de de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel zorgen ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Hierdoor wordt je kleding beter en voorzichtiger behandeld. Naast dat hij zuiniger met je kleding omgaat, droogt je kleding dankzij dit systeem ook beter.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

2 - Zanussi ZTE7101PZ

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Zanussi ZTE7101PZ luchtafvoerdroger heeft een vulgewicht van maar liefst 7kg. De droger heeft energielabel C en de afmetingen zijn hxbxd (cm) 85x60x60 cm. Drogen zonder moeite? Easy! Geniet van het gemak dat deze gebruiksvriendelijke droger u biedt. Door de sensor in deze droger meet hij wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt, wel zo gemakkelijk! Besteed minder tijd aan strijken. Met het programma strijkvrij wordt strijken makkelijker omdat deze droger kreukels en vouwen vermindert. Flexibiliteit voor de plaatsing van je droger dankzij de omkeerbare deur. Door de omkeerbaarheid van de deur van deze droger heb je twee verschillende opties voor de positie van het handvat - links of rechts. U kunt de droger dus plaatsen hoe u wilt. De makkelijkste manier om controle te houden over de droogtijd. Dankzij het tijdgestuurd drogen bepaalt u zelf hoe lang de droogcyclus duurt. Selecteer de gewenste tijd, druk op start en ontspan! Kenmerken ZTE7101PZ Luchtafvoerdroger Reverserende trommel Extra tijdgestuurde droogprogramma’s Geluidssignaal bij programma einde Deurscharnieren: rechts Speciale droogprogramma's: Baby, Luchten, Anti-kreuk, Jeans, Mix Sensordroger: de droger voelt wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt Maximaal vulgewicht: 7.0 kg Grote vulopening Katoen programma's: kastdroog, extra droog, strijkdroog, strijkdroog, zeer droog Synthetica programma's: kastdroog, extra droog, strijkdroog Tijdgestuurd drogen: 30 min. Indicatie van programmafasen: anti-kreuk/einde, drogen Stelpoten: 4 verstelbare voetjes De draairichting van de deur dient door een vakman gedaan te worden

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

3 - Klarstein Jet Set Wasdroger 1020W

Loading..
Ga naar laagste prjis

Zachte was voor iedereen. De Klarstein Jet Se wasdroger verwarmt vochtig wasgoed krachtig en verandert het in een handomdraai in zacht gedroogd wasgoed dat direct kan worden aangetrokken of in de kast worden opgeborgen.Droog wasgoed in recordtijd: de Klarstein Jet Set wasdroger gaat fris gewassen, vochtige kledingstukken, handdoeken of beddengoed met 1020 watt vermogen en twee warmtestanden onstuimig te lijf en bezorgt het apparaat droge en zacht aanvoelende kwaliteiten. Wie eenmaal van frisse kleding of fris beddengoed uit de droger heeft genoten, die wil het zachte gevoel niet meer missen. En om ervoor te zorgen dat iedereen hiervan kan genieten, is de Klarstein Jet Set wasdroger met CompactDry Concept bijzonder ruimtebesparend vormgegeven. Zo vindt hij in veel kleine woningen of tehuizen een plekje waar men zich voorheen met in de weg staande droogrekken moet behelpen - of hij verdwijnt direct onder een werkblad. Tot 3 kg wasgoed past in de praktische voorlader met trommel van roestvrij staal. Dan nog de passende warmtestand kiezen en de timer tot maximaal 200 minuten instellen.Snel en ruimtebesparend fris, zacht gedroogd wasgoed - met de Klarstein Jet Set wasdroger is dat geen enkel probleem..

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

4 - AEG T75175AV C

Loading..
Ga naar laagste prjis

Een stille, bijna geruisloze manier om uw kleding te drogen Wat u ook van plan bent, de droogtrommel draait tegelijkertijd, zonder storingen te veroorzaken. De droger beschikt over een Silent System. Dit betekent dat de droogcyclus speciaal is ontworpen om zo goed als geruisloos te werken. De meest precieze informatie over de exacte status van uw lading Dit display geeft u de meest nauwkeurige informatie over de status van uw lading, zodat u uw dag effectief kunt plannen. Als u de functie voor een vertraagde start bijvoorbeeld inschakelt, ziet u meteen wanneer de cyclus zal beginnen. En terwijl de cyclus wordt uitgevoerd, ziet u hoe lang het nog duurt voordat de cyclus klaar is. Alle ladinggroottes drogen met een perfect proportionele hoeveelheid energie Energiebesparing draait om slimmer werken en uw energie aanpassen aan de taak die moet worden uitgevoerd. Deze moderne droger verlaagt het energieverbruik altijd in perfecte overeenstemming met de grootte van elke lading. Hoe groot of klein uw lading ook is, deze droogtrommel droogt alles met de meest efficiënte hoeveelheid energie. Uw kleding, zelfs wollen kleding, opfrissen Veel kledingstukken verliezen snel hun pas gewassen gevoel. Of u een kledingstuk nu net hebt gedragen, een tijdje hebt weggelegd of natuurlijk hebt gedroogd, deze droogautomaat beschikt over een speciaal programma waarmee de frisheid en zachtheid in uw kleding terugkeert. Het programma maakt zelfs wollen kledingstukken weer fris. Stel uw droogtrommel zodanig op dat hij perfect bij uw huishouden past Deze droger heeft een omkeerbare deur, voor een perfecte opstelling voor u en uw huishouden. U kunt kiezen of de deur naar links of rechts wordt geopend, en dit meteen zelf veranderen, zonder hulp van onderhoudspersoneel.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

5 - Jet Set 2500 wasdroger afvoerdroger 850W EEK C 2,5kg 50cm zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Aangenaam zachte was voor iedereen. De Klarstein Jet Set 2500 wasdroger warmt vochtig wasgoed krachtig op en verandert het in een handomdraai in pluizig zacht gedroogde was die direct kan worden aangetrokken of opgeruimd.Drogen in recordtijd: De Klarstein Jet Set 2500 droger is met 850 W vermogen in twee verwarmingsstanden de perfecte keuze voor fris gewassen, vochtige kledingstukken, handdoeken en beddengoed en zorgt voor een warm, droog en donzig gevoel. Wie eenmaal genoten heeft van schone kleding of beddengoed uit de droger wil dat zachte, warme gevoel niet meer missen. En zodat iedereen hiervan kan profiteren is de Klarstein Jet Set 2500 droogtrommel dankzij het CompactDry Concept bijzonder plaatsbesparend geconstrueerd. Zo vindt hij ook een plaatsje in de vele kleine woningen en appartementen waar men zich tot op heden moest behelpen met wasrekken - of hij verdwijnt direct onder een werkblad. Tot 2,5 kg wasgoed past in de praktische frontlader met rvs trommel. Dan alleen nog de geschikte warmtestand kiezen en de timer instellen tussen 20 en 200 minuten.Snel en plaatsbesparend schone en aangenaam zachte droge was - met de Klarstein Jet Set 2500 wasdroger is dat geen enkel probleem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

6 - Zanussi ZTE7103BZ

Loading..
Ga naar laagste prjis

De Zanussi ZTE7103BZ luchtafvoerdroger werkt via een luchtafvoer naar buiten. Gebruik een van de vele programma's zoals babykleding, jeans of een katoen programma om je wasgoed te reinigen. Een vochtigheidssensor in deze droger meet de vochtigheid en stopt het programma zodra het gevraagde is bereikt. Dankzij de grote vulopening is het makkelijker om wasgoed in de droger te stoppen en zodra het programma klaar is, hoor je een akoestisch signaal. Vochtigheidssensor De luchtafvoerdroger van Zanussi beschikt over een vochtigheidssensor. Deze sensor meet de vochtigheid in het weefsel van de kleding. Zodra dit optimaal is, zal het programma automatisch worden gestopt voor het beste resultaat. Kenmerken van de Zanussi ZTE7103BZ Alternerende trommelbeweging - Akoestisch eindsignaal programma - Vochtigheidssensor - Deurscharnier rechts - Grote vulopening - Tijdprogramma's 30min - Anti kreuk fase - 4 verstelbare pootjes Functies en programma's op de Zanussi luchtafvoerdroger Droogprogramma's: Baby, Opfrissen, Strijkvrij+, Jeans, Mix Katoenprogramma's: Kastdroog, Extra droog, Strijkdroog, Strijkdroog, Strong dry Synthetische programma's: Kastdroog, Extra droog, Strijkdroog Tijdprogramma's: 30 min. Indicatie status droogcyclus: Anti-kreuk/Einde, Drogen

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

7 - Merax TG-JH25W

Loading..
Ga naar laagste prjis

Fluffy zachte was voor iedereen. De Merax TG-JH25W wasdroger verwarmt krachtig de vochtige was en droogt die in een handomdraai heerlijk zacht, zodat je je kleding gelijk weer aan kunt trekken of het in de kast kan opbergen. Droog in een recordtijd: de Merax TG-JH25W luchtafvoerdroger draait met een vermogen 850 watt zijn hand niet om voor pas gewassen en nog vochtige kleding, handdoeken of dekbedovertrekken en geeft ze droog, warm en zacht weer af. Wie eenmaal genoten heeft van kleding of beddengoed dat net uit de droger komt, wil dat zalig zachte gevoel niet meer missen. En omdat het nu eenmaal heel eenvoudig en comfortabel is, heeft de Merax wasdroger 5 droogprogramma's, van extra dry voor jeans en zwaar katoen tot een 20 minuten programma voor dunne lakens of ondergoed. Tot 2,5 kg was past in de handige rvs frontlader, je kunt vervolgens het geschikte programma kiezen en de wasdroger gaat meteen aan de slag! Een handige kreukbeschermingsfunctie zorgt voor drogen zonder vouwen. Snel en plaatsbesparend een frisse en aangenaam zacht gedroogde was. Met de Merax TG-JH25W Luchtafvoerdroger is dat helemaal geen probleem! 180 Graden openingshoek, eenvoudig te demonteren. Ook zie je het droogproces door het raam. Energiebesparend, milieubeschermend, lange levensduur en het droogproces is erg stil. Niet meer geluid dan 62dB. Met het verlengde netsnoer van 1,5 m kan het ook gemakkelijk een geschikte locatie vinden in veel kleine appartementen of slaapzalen, of direct onder de werkbank verdwijnen. De Wasdroger kan zelfs aan de muur worden gemonteerd. Stel de timer naar behoefte in tussen 20 en 200 minuten (hete lucht) of 0 tot 80 minuten (koude lucht). De praktische roestvrijstalen trommel kan tot 2,5 kg wasgoed bevatten. Door de grote ruimte in de droger en de geschikte droogtemperatuur tot 65 °C, kan de wasdroger alle natte kleding sterk verwarmen en onmiddellijk drogen totdat ze pluizig, zacht zijn en kreukels verminderen. De luchtaanzuigkap van onze wasdroger blokkeert effectief zwevende voorwerpen in de lucht en voorkomt vervuiling van kleding tijdens het droogproces. Het filter aan de onderkant van de trommel bestaat uit 3 delen: afzuigring, pluisfilter en uitblaasfilter. Het kan de pluche stoffen op de kleding volledig absorberen, waardoor de kleding nog schoner wordt.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

8 - Zanussi ZTE7101PZ

Loading..
Ga naar laagste prjis

Zanussi ZTE7101PZ luchtafvoerdroger heeft energielabel C en is daarom iets minder zuinig dan een condensdroger. Met deze droger moet een luchtafvoerslang naar buiten, op deze manier kan het condenswater afgevoerd worden. Omkeerbare deur Wil je dat de deur naar links of naar rechts opengaat? Geen probleem, het kan bij deze droger allebei. De volledige omkeerbaarheid van de deur van de droger geeft je vier verschillende handgreepopties waardoor je de droger neer kunt zetten waar je maar wilt. Deze droger is ook gemakkelijk op een wasmachine te plaatsen. Strijkvrij Met het programma Strijkvrij wordt strijken makkelijker omdat het kreuken en vouwen vermindert, waardoor u meer tijd over houdt voor andere dingen.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs

9 - Jet Set 4000 wasdroger luchtafvoerdroger 1400W EEK C 4kg 60cm zwart

Loading..
Ga naar laagste prjis

Zachte was voor iedereen. De Klarstein Jet Set wasdroger verwarmt vochtig wasgoed krachtig en verandert het in een handomdraai in zacht gedroogd wasgoed dat direct kan worden aangetrokken of in de kast opgeborgen.Drogen in recordtijd: de Klarstein Jet Set 4000 wasdroger gaat fris gewassen, vochtige kledingstukken, handdoeken of beddengoed met 1400 watt vermogen en twee warmtestanden onstuimig te lijf en bezorgt het apparaat droge en zacht aanvoelende kwaliteiten. Wie eenmaal van frisse kleding of fris beddengoed uit de droger heeft genoten, die wil het zachte gevoel niet meer missen. En om ervoor te zorgen dat iedereen hiervan kan genieten, is de Klarstein Jet Set 4000 wasdroger met ons CompactDry Concept bijzonder ruimtebesparend vormgegeven. Zo vindt hij in veel kleine woningen of tehuizen een plekje waar men zich voorheen met in de weg staande droogrekken moet behelpen - of hij verdwijnt direct onder een werkblad. Tot 4 kg wasgoed past in de praktische voorlader met trommel van roestvrij staal. Dan nog de passende warmtestand kiezen en de timer tussen 20 en 200 minuten instellenSnel en ruimtebesparend fris, zacht gedroogd wasgoed - met de Klarstein Jet Set 4000 wasdroger is dat geen enkel probleem.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren.

Bekijk prijs
hero illustration
Bestenu

Succes en hopelijk maak je de beste koop!

Bestenu

Bravo! Je bent tot het eind van dit artikel gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van luchtavoerdrogers. Er zijn namelijk 12 verschillende te koop...

Hopelijk heeft deze lijst je genoeg ondersteund en ga je straks de beste