Hoe komt deze leuke Fietsendrager Voor Elektrische Fietsen lijst tot stand..?

De wereld verandert.. en dus de zoektocht naar de beste Fietsendrager Voor Elektrische Fietsen ook!

Vroeger ging je naar een winkel om tips te krijgen over Fietsendrager Voor Elektrische Fietsens, maar vandaag helpt een robot jou!

Vergelijken

Onze kunstmatige intelligentie scant alle Fietsendrager Voor Elektrische Fietsens die op de markt zijn in Nederland. Hij analyseert de prijzen, aanbiedingen, leest de ervaringen van consumenten en kijkt welke Fietsendrager Voor Elektrische Fietsens het best worden verkocht.

Al deze informatie wordt onderzocht door middel van de modernste technologie. Wanneer onze robot even heeft nagedacht over de verzamelde data van Fietsendrager Voor Elektrische Fietsens stelt hij deze reeks samen!

Vind je dit net zo geweldig als wij? Vergeet dan niet dit artikel te delen!

Beste getest

Artikelen die soortgelijk zijn aan Fietsendrager Voor Elektrische Fietsens

De beste Fietsendrager Voor Elektrische Fietsens in een oogopslag

Product informatiePlus or Show more

Pro User Diamant is de beoordeeld door de Consumentenbond als beste koop in 2012, 2014, 2015 en 2016! De Pro User Diamant is een stevige fietsendrager van staal en aluminium, hierdoor heeft de drager een maximaal draaggewicht van 60 kg en dus uitermate geschikt voor elektrische fietsen. Uiteraard is deze drager ook geschikt voor de stadsfiets, kinderfiets, racefiets en mountainbike. Draaggewicht van 60 kg Door frame klemmen blijven alle fietsen zeer stevig op de drager staan Uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting waardoor het geschikt is voor nagenoeg alle trekhaken Beschikt over een inklapsysteem waardoor de drager makkelijk op te tillen is. Inclusief gratis opberghoes Eenvoudig te monteren op de trekhaak door de snel sluiting met hefboom. Door de kantelfunctie van deze fietsendrager blijft de kofferbak toegankelijk (ook wanneer de fietsen al op de drager zijn gemonteerd). Geschikt voor fietsbanden met een maximale breedte van 5 cm en voor framematen van 0 tot 80 mm Geschikt om te gebruiken met een oprijgoot (zijn optioneel te verkrijgen). Tijdelijk geleverd in een limited editie met zwarte accenten.

1. Pro-User Diamant Fietsendrager - 2 Fietsen - Trekhaak


Product informatiePlus or Show more

De Thule EasyFold XT 933 is een volledig opvouwbare, compacte en gemakkelijke te gebruiken fietsendrager geschikt voor het vervoeren van 2 fietsen. De Thule EasyFold XT 933 is zeer geschikt voor e-bikes gezien zijn laadvermogen van 60kg. Echter passen ook alle overige soorten fietsen perfect. De fietsendrager en de fietsen zijn alle af te sluiten. De fietsendrager stabiliseert zich op de trekhaakkogel wat montage op de trekhaak zeer gemakkelijk maakt. De fietsen worden vastgezet met de afneembare frameadapters welke zijn voorzien van een koppelbegrenzer zodat u weet dat de fietsen vast staan. De pompgespen met extra lange straps kunnen wielen van maximaal 4.7” vastzetten. De Thule EasyFold XT 933 is kantelbaar door middel van het voetpedaal. Kantelen kan tevens met de fietsen op de Thule EasyFold XT 933 wat de toegang tot de kofferruimte vergemakkelijkt. In opgevouwen staat is de Thule EasyFold XT 933 handig te vervoeren door de geïntegreerde handgrepen. Het verschil met de Thule 932 EasyFold Deze fietsendrager verschilt aanzienlijk van de Thule 932 EasyFold. Zo kent deze trainer een bredere achterbuis voor een eenvoudige montage. De koppeling is zeer stevig, waardoor de drager al bijna goed zit als je hem er op zet, daarnaast is deze montage bijzonder eenvoudig omdat er geen tussenstand meer is. In deze drager kan je ook een eventuele oprijgoot eenvoudig opbergen. Daarnaast is de trainer uitgerust met langere banden, zodat ook de moderne grotere fietsbanden op deze trainer passen. Specificaties Volledig opvouwbare fietsendrager voor 2 fietsen Groot laadvermogen van 60 kg, perfect voor e-bikes, mountainbikes en racefietsen Erg eenvoudig te bevestigen op de trekhaak zonder gereedschap te gebruiken Afneembare fietsarmen Sterke AcuTight-knoppen met optimale grip op het frame Brede wielgoten maken het mogelijk ook fietsen met een grote bandenmaat te plaatsen Verstelbare pompgespen om de banden vast te zetten (max. 4.7”) Handig voetpedaal voor de kantelfunctie Geschikt voor 2 fietsen 13 polige aansluiting Ook geschikt voor 7 polige aansluitingen met een optionele verloopstekker (niet meegeleverd) Geschikt voor framematen 22-80 mm Maximaal laadvermogen: 60 kg Maximaal gewicht per fiets: 30 kg Gewicht fietsendrager: 17.9 kg Afstand tussen fietsen: 22 cm Afmetingen: 63x123x68 cm Afmetingen opgevouwen: 63x31x68 cm Modelnummer: 933 Garantie: 5 jaar

2. Thule EasyFold XT 2 933 Fietsendrager - 2 fietsen - 13 polig


Product informatiePlus or Show more

Pro User Diamant SG2 is zeer geschikt voor elektrische fietsen Geschikt voor 2 fietsen Maximaal draaggewicht van 60 kg Beschikt over een voetpedaal Uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting waardoor het geschikt is voor nagenoeg alle trekhaken Door de kantelfunctie van deze fietsendrager blijft de kofferbak toegankelijk (ook wanneer de fietsen al op de drager zijn gemonteerd). Makkelijk te ontgrendelen met het voetpedaal en op te bergen door ingenieus inklapsysteem De fietsen staan in brede uitschuifbare wielgoten, welke voorzien zijn van een wielbevestiging. Daarnaast is de fietsendrager voorzien van frameklemmen als extra bevestiging. Na gebruik is deze fietsendrager zeer compact in te klappen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes. Beschikt over Europese typegoedkeuring verleend door de RDW.

3. Pro-User Fietsendrager - Diamant Sg2 - 2 Fietsen - Trekhaak - Inklapbaar


Product informatiePlus or Show more

De Thule VeloCompact 926 is een compacte en lichte fietsendrager geschikt voor het vervoeren van 3 fietsen en met een accessoire uit te breiden tot het vervoeren van 4 fietsen. De wielbasis is aan te passen zodat ook fietsen met een brede wielbasis passen. De fietsendrager stabiliseert zich op de trekhaakkogel wat montage op de trekhaak zeer gemakkelijk maakt. De fietsen zijn eenvoudig te bevestigingen door afneembare fietsarmen met vergrendelbare knoppen. De wielen worden vastgezet met de snelspanners. De Thule VeloCompact is kantelbaar door middel van het voetpedaal. Kantelen kan tevens met de fietsen op de Thule VeloCompact wat de toegang tot de kofferruimte vergemakkelijkt. Voor de compactheid is de Thule VeloCompact plat op te vouwen en makkelijk op te bergen. Zet de fietsen vast op de fietsendrager en de fietsendrager op de trekhaak (inclusief sloten). De Thule VeloCompact 926 is voorzien van een 13 polige elektriciteitsaansluiting (verloop naar 7 polig als accessoire leverbaar). - Gemakkelijk in gebruik, betrouwbare en veilige fietsendrager - geschikt voor het vervoer van 3 fietsen, uit te breiden tot het vervoer van 4 fietsen (accessoire) - Maximaal laadvermogen 60 kg (max. gewicht per fiets 25kg) - Compact op te vouwen - Kantelbaar voor toegang tot de kofferbak - Fietsen te vergrendelen aan de fietsendrager - Fietsendrager te vergrendelen op de trekhaak - 13 polige elektriciteitsaansluiting inclusief mistachterlicht en achteruitrijverlichting - Voorgemonteerd, er is geen gereedschap nodig - 5 jaar garantie

4. Thule VeloCompact 926 Fietsendrager - 3 fietsen - Kantelbaar


Product informatiePlus or Show more

Handige, opvouwbare oprijgoot geschikt voor de Thule EasyFold XT voor het eenvoudig laden en lossen van uw fietsen.

5. Thule oprijgoot 933-4 voor de Thule EasyFold XT


Product informatiePlus or Show more

De Thule ClipOn 9103 is een gemakkelijk te gebruiken fietsendrager met hangende lading voor op de achterklep. Ontworpen voor stationcars en hatchbacks en geschikt om 3 fietsen te vervoeren. Het laadvermogen bedraagt 45kg (max. 15kg per fiets). De Thule ClipOn heeft een eenvoudig en uniek kliksysteem om op de achterklep te monteren. Alle onderdelen die de auto en fietsen raken, zijn bekleed met een rubberen laag voor extra bescherming. Na gebruik is de Thule ClipOn snel opvouwbaar om gemakkelijk op te bergen. Voor dames fietsen en fietsen met afwijkende frames is het aan te raden de accessoire Thule Bike Frame 982 mee te bestellen. Dit product heeft geen universele pasvorm. Raadpleeg de Thule Koopgids voor informatie over specifieke automodellen.

6. Thule ClipOn 9103 Achterklep Fietsendrager


Product informatiePlus or Show more

De Thule EasyFold XT 933 Black is gelijk aan de Thule EasyFold XT 933 echter is het frame in dit geval geheel zwart voor een zeer unieke uitstraling. De Thule draagtas en velgbeschermers worden standaard meegeleverd. De Thule EasyFold XT 933 is een volledig opvouwbare, compacte en gemakkelijke te gebruiken fietsendrager geschikt voor het vervoeren van 2 fietsen. De Thule EasyFold XT 933 is zeer geschikt voor e-bikes gezien zijn laadvermogen van 60kg. Echter passen ook alle overige soorten fietsen perfect. De fietsendrager en de fietsen zijn alle af te sluiten. De fietsendrager stabiliseert zich op de trekhaakkogel wat montage op de trekhaak zeer gemakkelijk maakt. De fietsen worden vastgezet met de afneembare frameadapters welke zijn voorzien van een koppelbegrenzer zodat u weet dat de fietsen vast staan. De pompgespen met extra lange straps kunnen wielen van maximaal 4.7” vastzetten. De Thule EasyFold XT 933 is kantelbaar door middel van het voetpedaal. Kantelen kan tevens met de fietsen op de Thule EasyFold XT 933 wat de toegang tot de kofferruimte vergemakkelijkt. In opgevouwen staat is de Thule EasyFold XT 933 handig te vervoeren door de geïntegreerde handgrepen. - Gemakkelijk in gebruik, betrouwbare en veilige fietsendrager - geschikt voor het vervoer van 2 fietsen - Geschikt voor e-bikes - Maximaal laadvermogen 60 kg (max. gewicht per fiets 30kg) - Compact op te vouwen - Kantelbaar voor toegang tot de kofferbak - Fietsen te vergrendelen aan de fietsendrager - Fietsendrager te vergrendelen op de trekhaak - 13 polige elektriciteitsaansluiting inclusief mistachterlicht en achteruitrijverlichting - Voorgemonteerd, er is geen gereedschap nodig - 5 jaar garantie

7. Thule EasyFold XT 2 933 Black Fietsendrager - 2 fietsen - 13 polig


Product informatiePlus or Show more

Pro-User Diamant TG is de vernieuwde en verbeterde versie van de Pro-User Diamant De Pro-User Diamant TG is uitermate geschikt voor elektrische fietsen doordat de drager maximaal een draaggewicht heeft van 60kg. Uiteraard is deze drager ook geschikt voor de stadsfiets, kinderfiets, racefiets en mountainbike. Maximaal draaggewicht van 60 kg in totaal (ook voor 2 e-bikes) Makkelijk uit te breiden naar 3 fietsen met de speciale uitbreidingsset (optioneel) Uitgerust met een 7 en 13-polige stekker aansluiting waardoor het geschikt is voor nagenoeg alle trekhaken. Beschikt over een kantelfunctie (handig om nog snel iets in de kofferbak te leggen. Makkelijk opvouwbaar om op te bergen. Universele spanband framehouder en het montagesysteem (zorgt voor eenvoudige bevestiging van de fietsen). Met de 13-polige aansluiting kun je zelfs gebruik maken van de achteruitrijverlichting en de mistlichten. Heel erg handig aangezien deze verlichting verplicht is in verschillende Europese landen. De gepatenteerde snelkoppeling zorgt voor een eenvoudige en snelle montage op de trekhaak. Kenmerkend voor Diamant TG is de brede U-beugel in combinatie met de framehouders met spanband. De spanband framehouder is overigens universeel, wat hem zeer geschikt maakt voor bevestiging van alle type frames.

8. Pro-User Diamant TG Fietsendrager - 2 fietsen - Zilver


Product informatiePlus or Show more

Heerlijk fietsen door bos, weide of langs het water? De fietsendrager van Dunlop monteer je achterop de auto zodat je 2 fietsen overal mee naartoe kunt nemen. De fietsendrager is voorzien van rubberen bescherming, zodat de lak van je auto niet beschadigt. Handige bevestigingsklemmen De drager heeft een draagvermogen van 30 kilogram. De fietsen zijn te bevestigen door middel van de bijgeleverde verstelbare riemen. Je ontvangt bij deze fietsendrager handige bevestigingsklemmen. Let op: Zorg ervoor dat het kenteken van je auto goed leesbaar is (eventueel met een aparte kentekenplaat). Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: staal, rubber Afmetingen: 76 x 52 x 10 centimeter (L x B x H) Maximaal gewicht: 30 kilo Geschikt voor 2 fietsen

9. Dunlop Fietsendrager - voor 2 Fietsen - Zwart - Max. 30 kilo


Product informatiePlus or Show more

Twinny Load Fietsendrager eCarrier Basic - Swing koppeling Met de eCarrier Basic neemt u veilig, stabiel en makkelijk uw fietsen mee, zodat u overal kunt genieten van een mooie fietstocht! De Twinny Load fietsendragers voldoen aan de Europese richtlijnen en zijn gemakkelijk in het gebruik. U monteert deze fietsendrager op uw trekhaak met de Swing koppeling. Bij uw bestelling ontvangt u een handleiding. Swingkoppeling U bevestigt deze fietsendrager met een snelkoppeling, de zogenaamde swingkoppeling. U klikt hierbij de beide koppelingshelften van de drager, die uiteindelijk samen om de trekhaakkogel zullen klemmen, eerst van elkaar open. Daarna plaatst u de fietsendrager op de juiste (kogel)plek. Door het gewicht klikt en klemt de swingkoppeling vervolgens stevig om de trekhaakkogel. Daarna kunt u het geheel borgen met een draaihendel. Deze hendel heeft een goede grip en is ideaal voor gebruik met twee handen tegelijkertijd. Hoeveel (elektrische) fietsen kunnen op deze drager? Het gewicht van deze sterke, metalen drager is 13 kilogram. Het maximale draaggewicht bedraagt 50 kilogram. Dit houdt in dat u met deze Twinny Load eCarrier Basic twee e-bikes zonder accu kunt vervoeren, één e-bike met accu en één 'gewone' fiets of twee 'gewone' fietsen. Net hoe het u uitkomt! Kantelbare fietsendrager Heel handig aan deze fietsendrager, is dat u deze met de hand kunt kantelen. Dit kan zwel met als zonder fietsen erop. Daardoor is de kofferbak van de auto te allen tijde goed bereikbaar! 13-polige verlichtingsstekker Bij deze fietsdrager ontvangt u daarnaast een 13-polige stekker die u aansluit op de auto, bestemd voor de verlichting. De stekker werkt met de zogeheten bajonetaansluiting: met een kwartslag draait u deze stevig vast. En u kunt veilig op weg, voor een ontspannende tocht. Productinformatie • FD met Acheruitrijlicht: Ja • Capaciteit aantal fietsen: 2 • Type connector: 7/13 • Draaggewicht FD in kg: 50 • Fietsendrager kantelbaar: Ja • Fietsendrager mistlicht: Nee • Fietsendrager vergrendelbaar: Ja • Materiaal: Staal • Gechikt voor E-Bike: Ja • Maat2 Fietsen / 13: kg • Secundaire basiskleur: Zilver • Basiskleur: Zwart • Merk: Twinny Load • Productlijn: E-Basic • Productsoort: Fietsdrager

10. Twinny Load Fietsendrager e-Carrier Basic voor 2 Fietsen, 13-polig.


Artikelen die soortgelijk zijn aan Fietsendrager Voor Elektrische Fietsens


Bedankt voor het lezen, hopelijk maak je de beste koop!

Bravo! Je bent tot het eind van deze pagina gekomen. Je ziet al snel de door de bomen het bos niet meer in het oerwoud van Fietsendrager Voor Elektrische Fietsens. Er zijn immers 42 verschillende op de markt...

Hopelijk heeft deze lijst je opweg geholpen en kun je straks de beste Fietsendrager Voor Elektrische Fietsen kopen.